yan sınıftaki tatlılık abidesi.. Ahhh ahh :)

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
oaaaff agzım yansa size yazasım geliyor kk yuzunden sınavı kazanamayacgm yine

neysem. dersanede yan snfta bir cocuk var ayyyşşş aslnda crkin hrlde cok bilmiyorum bakamıyorum utanıyorum görür diye hem ayıp yani hep arkadaslaryla takılyıo bakılmaz hem yanlıs anlar aslında dogru anlarda anlamaması gerek

:98: :116:

ya neyse işte hani hissedersin o da sana bakar ama göremezsin arada ama cok degil olur ya ay ne bileyim anlatamadım

of ama boyu kısa. yani bunu dert etmemde o edebilir sanki evlenme teklif ettide bende bi teyze demişti zaten cok uzama koca bulamazsın diye haklıymış

uzun zamandr boyle heyecan yasamıyodum hehe cok zevkli

keske adını falan bilsem netten bakardım ne ayak diye :126:

aslnda hani insan yalnız kalınca ilgi görmek istiyor sanırm amaaaaannn bide parfümü var zaten beni benden alıyor

öyle işte paylaşmak istedim ben gdip ders çalişayım :84::95:

nasıl ya yüzüne bakamadığın çocuk sana evlenme mi teklif etti anlamadım ben

nasıl ya yüzüne bakamadığın çocuk sana evlenme mi teklif etti anlamadım ben

yook ya ben cok utangacmda anlatrken utandım :26:

dedim ya boy farkı var sorun yapar diye cocukla tek kelimemiz yok sanki evlenme teklf etti konustkda boy kaldı demek istedm öyle yani

Hey allahim daha cirkinmi degilmi onun farkinda degilsiniz....tam deli dolu zamaniniz sanirsam...allah baska dert vermesin...ciddi konular arasinda bide böyle bisey okuyunca yüzümde tebessüm oldu...tatli heyecanlar...hey allahim yaaa :))

yook ya ben cok utangacmda anlatrken utandım :26:

dedim ya boy farkı var sorun yapar diye cocukla tek kelimemiz yok sanki evlenme teklf etti konustkda boy kaldı demek istedm öyle yani

haa pardon dur kız daha adını bilmiyon çocuğun boyunu dert etme şimdiden

Son düzenleme:
Böyle duygular güzeldir ama derslerini ihmal etme sakın, hayırlısı diyelim

Hey allahim daha cirkinmi degilmi onun farkinda degilsiniz....tam deli dolu zamaniniz sanirsam...allah baska dert vermesin...ciddi konular arasinda bide böyle bisey okuyunca yüzümde tebessüm oldu...tatli heyecanlar...hey allahim yaaa :))
ya cok göremdim yüzünü bakamıyorum tebessüme sebep olduysam ne mutlu bana yada bize

haa pardon dur kız daha adını bilmiyon çocuğun boyunu dert etme şimdiden
üf evet ögrenince haber vericem sizde bilin

Böyle duygular güzeldir ama derslerini ihmal etme sakın, hayırlısı diyelim
etmem etmem, edecek bi durum yok zaten

ayşş bu günlerin değerini bilin vhallaaaa:86:
hehe bilirm blirm güzel günlerdir darısı basınıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…