yanaklarıma ve dudaklarıma yağ dolgusu yapıldı

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
burun ameliyatım için hangi doktorla görüştüysem cok zayıfsın yanakların çok çukur onada dolgu gerekir dedi hepsi.

Son düzenleme:
Dolhu yaptiranlar bi kac yil sonraki durumlarini da soyleseler bende yapacagim ama donitleri merak ediyorum

sakın yaptırmayın ben yaptırdım çok pişman oldum vıcık vıcık sarkık duruyor asla hylronik asit gibi değil öyle bir beklentınız olmasın hala eritmek için uğraşıyorum benden söylemesi

7 ay oldu erimedi benim ama keşke eriseydi iğrenç bir şey sakın bulaşmayın yok kök hücre falan hepsi hikaye yüzünüz daha kötü oluyor

S
burun ameliyatım için hangi doktorla görüştüysem cok zayıfsın yanakların çok çukur onada dolgu gerekir dedi hepsi.
sakın bulaşma
Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu ?[/QUOTE]
Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu

S

sakın bulaşma
Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu ?
[/QUOTE]
hiç moralinizi bozmayın 25 güne coktan iner şişlik ve yağ dolgusuda eriyor zaten

hiç moralinizi bozmayın 25 güne coktan iner şişlik ve yağ dolgusuda eriyor zaten[/QUOTE]

Ya gitsin inşalalh gider iğrenç bir mimik içerisindeyim

hiç moralinizi bozmayın 25 güne coktan iner şişlik ve yağ dolgusuda eriyor zaten

Ya gitsin inşalalh gider iğrenç bir mimik içerisindeyim[/QUOTE]
özelden foto atabilirmisiniz bana.bi bakayım benimki gibi mi.göz altlarım cok şişti gözlerim cukurdu benim ilk hafta sonra eşitlendi cok güzel bi görüntü oldu herkes begeniyor.

özelden foto atabilirmisiniz bana.bi bakayım benimki gibi mi.göz altlarım cok şişti gözlerim cukurdu benim ilk hafta sonra eşitlendi cok güzel bi görüntü oldu herkes begeniyor.[/QUOTE]

Msj atamıyorum ya bitmiş

Bnde aynı hataya düştüm sizin için çok üzüldüm inanın inşAllaj bunları okuyup baska yaptıran olmaz benim geçmedi kaldı yüzümde vıcık vıcık sarktı

Bnde aynı hataya düştüm sizin için çok üzüldüm inanın inşAllaj bunları okuyup baska yaptıran olmaz benim geçmedi kaldı yüzümde vıcık vıcık sarktı
Merhaba lar gecmis olsun. Yuzunuzun hangi bolgelerine yaptirmistimiz?

özelden foto atabilirmisiniz bana.bi bakayım benimki gibi mi.göz altlarım cok şişti gözlerim cukurdu benim ilk hafta sonra eşitlendi cok güzel bi görüntü oldu herkes begeniyor.[/QUOTE]
Canım sen dolgu yaptırmalı ne kadar oldu.. ozelden foto atabilirmisin?

özelden foto atabilirmisiniz bana.bi bakayım benimki gibi mi.göz altlarım cok şişti gözlerim cukurdu benim ilk hafta sonra eşitlendi cok güzel bi görüntü oldu herkes begeniyor.
Canım sen dolgu yaptırmalı ne kadar oldu.. ozelden foto atabilirmisin?[/QUOTE]
mayıs ayında yaptırdım zamanla eriyor şuan ilk günkü kdr dolgun değil yarısı eridi ama güzel.tmm atayım foto

S

sakın bulaşma
Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu ?
[/QUOTE]
Nasıl oldun. Şimdiki görüntü düzeldi mi ?

Canım sen dolgu yaptırmalı ne kadar oldu.. ozelden foto atabilirmisin?
mayıs ayında yaptırdım zamanla eriyor şuan ilk günkü kdr dolgun değil yarısı eridi ama güzel.tmm atayım foto[/QUOTE]

Merhaba, benimde tüm yüzüme karnımdan alınan yağlar enjekte edildi. İlk üç hafta geçtikten sonra gayet güzel oldu fakat sekiz ay geçti şu an hiç yağ kalmadı hepsi eridi... Verdiğim para boşa gitti. Bu durumda İkinci seans için tereddüt lerim var... Doktor kararı bana bıraktı, yine erşyebilir diyor garantisi yok. Sizce ne yapmalıyım

mayıs ayında yaptırdım zamanla eriyor şuan ilk günkü kdr dolgun değil yarısı eridi ama güzel.tmm atayım foto

Merhaba, benimde tüm yüzüme karnımdan alınan yağlar enjekte edildi. İlk üç hafta geçtikten sonra gayet güzel oldu fakat sekiz ay geçti şu an hiç yağ kalmadı hepsi eridi... Verdiğim para boşa gitti. Bu durumda İkinci seans için tereddüt lerim var... Doktor kararı bana bıraktı, yine erşyebilir diyor garantisi yok. Sizce ne yapmalıyım[/QUOTE] benimde şuan 8.ayım cok erimedi güzel hala .bence yaptırın 2.yi

7 ay oldu erimedi benim ama keşke eriseydi iğrenç bir şey sakın bulaşmayın yok kök hücre falan hepsi hikaye yüzünüz daha kötü oluyor
Merhaba. Dolgular nasil oldu acaba? Eridi mi? Ayrica sizde topaklanma oldu mu? Ben çeneme yaptirdim 10 gün once. Su an kist gibi topaklar var.

Back
X