Yanaklarımın çöküklüğü benim derdim

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.087
333
Kendimi bildim bileli yüzüm hep ufacıktır hiç bir zaman dolgun yüzlü biri olmadım en son lisede 1.58 boya 60 kiloyken hariç. Şuan tam ideal kilomdayım fakat yüzüm yanaklarım o kadar sönük ki kızlar. Kilo almak istemiyorum ama yüzüm böyleyken de o kadar yorgun görünüyorum ki. Örneğin; güldüğümüz zaman ağız çevresinde gamze gibi olmasa da boşluklar oluşuyor, elmacık kemiklerim yok gibi. Yanaklarım dümdüz :(((

Annemin kardeşimin o kadar güzel dolu dolu bir yüzü var ki, belirgin elmacıklı fresh duruyor bu yaşta. Ya ben?

Dolgudan başka çare var mıdır ? Bu yaşta dolgu bataklığına düşmek hiç istemiyorum çünkü.

Voonka kolajen kullanıyorum yüksek dozda ama bariz bi değişim yapmıyor. Ben de önümüzdeki günlerde dolgu yaptıracağım..
Ama dolgudan korkmaya gerek yok, keşke daha önceden yaptırsaymışım diyorum, çünkü işlem tekrarlandıkça bi müddet sonra artık yapılmasa bile dolgunluğu kaybolmuyor

Voonka kolajen kullanıyorum yüksek dozda ama bariz bi değişim yapmıyor. Ben de önümüzdeki günlerde dolgu yaptıracağım..
Ama dolgudan korkmaya gerek yok, keşke daha önceden yaptırsaymışım diyorum, çünkü işlem tekrarlandıkça bi müddet sonra artık yapılmasa bile dolgunluğu kaybolmuyor
Elmacık dolgusu deneyiminiz olduysa paylaşır mısınız

Aylin hangi bolgeye dolgu yaptıracaksin? Hangi marka ve nereye? Bende düşünüyorum ve ihtiyacim da var. Nazolabial cizgilerim icin. Cok arastirdim en iyisi juvaderm ve 1 ml 4500 TL. Benim icin cok pahalı. Uygun olanlari yaptırmaya da cesaretim yok :((

Kendimi bildim bileli yüzüm hep ufacıktır hiç bir zaman dolgun yüzlü biri olmadım en son lisede 1.58 boya 60 kiloyken hariç. Şuan tam ideal kilomdayım fakat yüzüm yanaklarım o kadar sönük ki kızlar. Kilo almak istemiyorum ama yüzüm böyleyken de o kadar yorgun görünüyorum ki. Örneğin; güldüğümüz zaman ağız çevresinde gamze gibi olmasa da boşluklar oluşuyor, elmacık kemiklerim yok gibi. Yanaklarım dümdüz :KK43:((

Annemin kardeşimin o kadar güzel dolu dolu bir yüzü var ki, belirgin elmacıklı fresh duruyor bu yaşta. Ya ben?

Dolgudan başka çare var mıdır ? Bu yaşta dolgu bataklığına düşmek hiç istemiyorum çünkü.
Merhaba bu hesapda yuz yogasi yapiyor kiz. Deneye bilirsin. Ben bi ara ortaya karişik bir yoga yaptim kesinlikle kisa surede etkisi goruluyor. Yanak elmacik için de var. Denemekden zarar gelmez.

Kendimi bildim bileli yüzüm hep ufacıktır hiç bir zaman dolgun yüzlü biri olmadım en son lisede 1.58 boya 60 kiloyken hariç. Şuan tam ideal kilomdayım fakat yüzüm yanaklarım o kadar sönük ki kızlar. Kilo almak istemiyorum ama yüzüm böyleyken de o kadar yorgun görünüyorum ki. Örneğin; güldüğümüz zaman ağız çevresinde gamze gibi olmasa da boşluklar oluşuyor, elmacık kemiklerim yok gibi. Yanaklarım dümdüz :KK43:((

Bu yaşta demeyin 25 yasinda bile dolgu yaptırıyorlar. Maddi yönden bulasmayin derim bende cok pahali.

Aylin hangi bolgeye dolgu yaptıracaksin? Hangi marka ve nereye? Bende düşünüyorum ve ihtiyacim da var. Nazolabial cizgilerim icin. Cok arastirdim en iyisi juvaderm ve 1 ml 4500 TL. Benim icin cok pahalı. Uygun olanlari yaptırmaya da cesaretim yok :KK43:(
Benim sorduğum ve daha önce dolgu yaptırdığım doktor 20 gün önce 4bin demişti. dolguları çok kaliteli ve en az 2 yıl gidiyor ve hatta dudağımda 2 yıl geçmesine rağmen hala yüzde 30 kaldı. Juvedermi ben sevmedim ya, 6 ayda eriyor. Juvederm yaptırmam.

Benim sorduğum ve daha önce dolgu yaptırdığım doktor 20 gün önce 4bin demişti. dolguları çok kaliteli ve en az 2 yıl gidiyor ve hatta dudağımda 2 yıl geçmesine rağmen hala yüzde 30 kaldı. Juvedermi ben sevmedim ya, 6 ayda eriyor. Juvederm yaptırmam.
hangi marka kullanıyor peki

Aylin rica etsem dr. soylermisin. Ben bilmiyorum ki arastirdiklarimdan en iyisinin juvederm olduğunu öğrendim. Daha iyisi nedir biliyorsan soylermisin? Şu anda 1ML 5500 olmuş juvederm.

Aylin rica etsem dr. soylermisin. Ben bilmiyorum ki arastirdiklarimdan en iyisinin juvederm olduğunu öğrendim. Daha iyisi nedir biliyorsan soylermisin? Şu anda 1ML 5500 olmuş juvederm.
En iyisi Juvederm zaten.
Ama kalıcılığı çok düşük.
Tam hatırlamıyorum adını ama doktorum da muadili bi ürün kullanıyor, teosyal olabilir. Ben memnun kaldım, topaklanma vs olmadı.

Back
X