thalia490 kiraz_cnsu Kayıtlı Üye 25 Kasım 2011 1.445 12 158 35 2 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi thalia490 #1 Merhabalar; Benim sorunun ÖZELLİKLE yanağımdaki kızarıklar. Hiç sevmiyorum görüntüsünü. Eğer bu sorunu daha önce yaşayan birileri varsa bana yazabilirler mi ? Bir diğer sorunum ise sivilce lekeleri. Bu konuda da daha önce çözüm bulmuş arkadaşlar varsa onlardan cevap vermelerini bekliyorum. Şimdiden yazan yazmayan arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum.
Merhabalar; Benim sorunun ÖZELLİKLE yanağımdaki kızarıklar. Hiç sevmiyorum görüntüsünü. Eğer bu sorunu daha önce yaşayan birileri varsa bana yazabilirler mi ? Bir diğer sorunum ise sivilce lekeleri. Bu konuda da daha önce çözüm bulmuş arkadaşlar varsa onlardan cevap vermelerini bekliyorum. Şimdiden yazan yazmayan arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum.
fenerbahCemre (C)emresu(M) Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2010 1.264 74 113 2 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi thalia490 #2 kızarıklıklar gül hastalığı olabilir ki inşallah değildir çünkü tedavisi bazen zor çoğu zaman imkansız...dr a gidin derim bunun için...
kızarıklıklar gül hastalığı olabilir ki inşallah değildir çünkü tedavisi bazen zor çoğu zaman imkansız...dr a gidin derim bunun için...
thalia490 kiraz_cnsu Kayıtlı Üye 25 Kasım 2011 1.445 12 158 35 2 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi thalia490 #3 fenerbahCemre .!.: kızarıklıklar gül hastalığı olabilir ki inşallah değildir çünkü tedavisi bazen zor çoğu zaman imkansız...dr a gidin derim bunun için... Genişletmek için tıkla... Gül hastalığı yüzde çıkmıyor diye biliyorum. Doktorun verdiği ilaçlar cildimi kuruttu, normalde yağlı bir cilde sahiptim
fenerbahCemre .!.: kızarıklıklar gül hastalığı olabilir ki inşallah değildir çünkü tedavisi bazen zor çoğu zaman imkansız...dr a gidin derim bunun için... Genişletmek için tıkla... Gül hastalığı yüzde çıkmıyor diye biliyorum. Doktorun verdiği ilaçlar cildimi kuruttu, normalde yağlı bir cilde sahiptim
Y yolii Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2013 26 0 86 İstanbul 2 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi thalia490 #4 vivatinell acnecinamide mendil ve kremi var kullan cnm deneyebilirsin
thalia490 kiraz_cnsu Kayıtlı Üye 25 Kasım 2011 1.445 12 158 35 3 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi thalia490 #5 yolii .!.: vivatinell acnecinamide mendil ve kremi var kullan cnm deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Sen kullandın mı canım, biliyor musun ?
yolii .!.: vivatinell acnecinamide mendil ve kremi var kullan cnm deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Sen kullandın mı canım, biliyor musun ?