Yani ben??????

Namuzar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
843
419
23
40
Selam kızlar ben kaç aydır ovulasyon testıyle hamıle kalmaya calısıyorum her seferınde koca bır sıfır bu ay da denedım amma kafama takmadan yanı fazla dusunmedım adetımden bır gun gecdı baktım bısey yok dedım bı kalkıp test yapayım netıce bu.ılk kez ıkı cızgıyı goruyorum amma cok sılık ne esım ne ben sevınemedık doktora gıtcez yarın amma nasıl beklıycem??sızce hamılemıyım?
image.webp

doktora gittikten sonra kesin olur bence umarım hamilesinizdir. ben de ilk gebeliğimde çizgi silikti aynı sizin gibi ama 2.ayda gelişmediği için aldırmak zorunda kaldık.herkeste aynı olacak diye birşey yok tabii ama doktora gitmenizi tavsiye ederim.. umarım Allah nasip eder de hamile olduğunuz haberini duyarsınız

Hala ınanamıyorum ya donup kaldım testı gorduyumden berı sevınemıyorum bıle me qarıp hıssmıs

herkeste aynı olacak diye birşey yok sizin ki gibi olup hamile olan bir sürü kişi var bence umudunuzu kaybetmeyin kan testinden sonra kalp atışını duyunca inşallah inanırsın.inşallah en yakın zamanda o sesi duyarsın şimdiden tebrik ederim. :)

Selam kızlar ben kaç aydır ovulasyon testıyle hamıle kalmaya calısıyorum her seferınde koca bır sıfır bu ay da denedım amma kafama takmadan yanı fazla dusunmedım adetımden bır gun gecdı baktım bısey yok dedım bı kalkıp test yapayım netıce bu.ılk kez ıkı cızgıyı goruyorum amma cok sılık ne esım ne ben sevınemedık doktora gıtcez yarın amma nasıl beklıycem??sızce hamılemıyım?Eki Görüntüle 1698977
hayırlı olsun canım ? hıc belirtin olmadı mı ?

herkeste aynı olacak diye birşey yok sizin ki gibi olup hamile olan bir sürü kişi var bence umudunuzu kaybetmeyin kan testinden sonra kalp atışını duyunca inşallah inanırsın.inşallah en yakın zamanda o sesi duyarsın şimdiden tebrik ederim. :)
Ahhhh inşallah yaaa inşallah.Allah butun arzusunda olanları sevıdırsın

bak cok merak ettim simdi, bana göre hamilesiniz, yarin muhakkak doktordan sonra aydinlatin bizi :KK66:
Ben Avrupada yasıyorum doktora termınsız zor oluyor cok beklemek zorunda kalıyosun. Doktorum cuma gel dedı cumaya kadar beklıycez)))

Hayır ınan gecen ay daha belırtı yasadım amma adet oldum sonra.bu sefer bıraz yorgun hıssedıyorum uyumak ıstıyorum amma havadan dolayıdır dedım subhelenmedım
Anladim canim. Saglikla kucagina almak nasip olir insallah..
Bende 10 aydir deniyorum. Hic belirti hissetmedim. Adeti bile anlamam. :) hamilede kalamadim gerci.

Back
X