hayırlı olsun canım ? hıc belirtin olmadı mı ?Selam kızlar ben kaç aydır ovulasyon testıyle hamıle kalmaya calısıyorum her seferınde koca bır sıfır bu ay da denedım amma kafama takmadan yanı fazla dusunmedım adetımden bır gun gecdı baktım bısey yok dedım bı kalkıp test yapayım netıce bu.ılk kez ıkı cızgıyı goruyorum amma cok sılık ne esım ne ben sevınemedık doktora gıtcez yarın amma nasıl beklıycem??sızce hamılemıyım?Eki Görüntüle 1698977
Hayır ınan gecen ay daha belırtı yasadım amma adet oldum sonra.bu sefer bıraz yorgun hıssedıyorum uyumak ıstıyorum amma havadan dolayıdır dedım subhelenmedımhayırlı olsun canım ? hıc belirtin olmadı mı ?
Ahhhh inşallah yaaa inşallah.Allah butun arzusunda olanları sevıdırsınherkeste aynı olacak diye birşey yok sizin ki gibi olup hamile olan bir sürü kişi var bence umudunuzu kaybetmeyin kan testinden sonra kalp atışını duyunca inşallah inanırsın.inşallah en yakın zamanda o sesi duyarsın şimdiden tebrik ederim. :)
Ben Avrupada yasıyorum doktora termınsız zor oluyor cok beklemek zorunda kalıyosun. Doktorum cuma gel dedı cumaya kadar beklıycez)))bak cok merak ettim simdi, bana göre hamilesiniz, yarin muhakkak doktordan sonra aydinlatin bizi
Anladim canim. Saglikla kucagina almak nasip olir insallah..Hayır ınan gecen ay daha belırtı yasadım amma adet oldum sonra.bu sefer bıraz yorgun hıssedıyorum uyumak ıstıyorum amma havadan dolayıdır dedım subhelenmedım
Hıc ovulasyon testıyle denedınmı?Anladim canim. Saglikla kucagina almak nasip olir insallah..
Bende 10 aydir deniyorum. Hic belirti hissetmedim. Adeti bile anlamam. :) hamilede kalamadim gerci.
Sorma sımdılık normal hayatımıza devam etmeye calısıyoruz )))cumaya kadar günler geçmez şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?