• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani dert değil de...

melissu88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
30
0
86
36
Afyon
aşkımla geçen yıl nişanlandım...6 yıldır tanısıyoruz zaten.. ama 2 ay önce askere gitti.çok yalnız kaldım.dışarıya çıkmak istemiyorum misafirliğe gitmek istemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum.. sadece odama girip müzik dinlemek bi de can sıkıntısından sürekli bişeyler yemek istiyorum..gecen hafta bayrama geldi izinli.. yine gitti..yine sıkılmaya başladım.. daha 10 ayı var ...nasıl beklicem nasıl oyalancam 10 ay....bide kurrada çıkan şeyle büyük ihtimal doğuya gdcek ..orda olan olaylar korkutuyo haberlere bile bakmak istemiyorum..inşallah hemen gecer 10 ay sağ sağlim gelir..sadece o değil bütün askerler.. "bir derdim var" diyemem çünkü gitmesi lazım evlenmemiz için askerliğin bitmesi lazım..ama beklemek te çok zor...evlenip giderim aslında doğuya ama götürmek istemiyo beni oralara tehlikeli diye..inşallah sakin bi ile çıkar...of offf..napcam ben ya..

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah kavuştursun canım...

Evet doğuda olaylar karışık.Ama elinden birşey gelmez seninde.Olcağı varsa batıda da olsa olur başka yerde de olsa olur güzelim.

Allahım korusun tüm askerlerimizi.:Saruboceq:

Mecburen bekliceksin bu şekilde.Oyalanmaya çalış..

Çık dışarı alışveriş yap,arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış.Ne bilim bişiler yap işte.

Sürekli evde oturup kendini yemeye verirsen sonra kilo almaya başlarsın,gelinliğin içine de zor sığarsın :ecrin_bebek:

Daha 10ay kaldığını felan düşünüp düşünüp de kendini bunaltma böyle.

Düşündükçe kafayı yer insan canım.bilirim asker yolu beklemek çok zor.Ben de evlendim ,2ay sonra askere gitti eşim.Kısa dönem yaptı ama bana bir ömür gibi gelmişti :delphin:

Zor ne diyim.Ama dediğim gibi eve tıkanıp kalma.Kendine uğraşacak birşeyler bul.Bak benimle uğraşabilirsin müsade ediyom kaydirigubbakcemile

çok sağol :) uğraşırım.. zaten 45 kiloyum herkes kilo al diyo niyetim yok almaya ama alırsamda istedikleri olur :) arkadaslarım çok fala değil ama o olmayınca olmuyo... :(

ne demek rica ederim :delphin:

buara 45 kilomusun...o zaman yemeye devam et -tatlicadiarzu-

sen de mi ya :) yok önce yeme dedin yemem artık.. zaten evlenince büyük bi ihtimal kilo alcam..

sayılı gün çabuk geçer canım.ne bitmiceğini sandığım günler anlar geçti siz birbirinizi sevip saydıktan sonra mesafeler vız gelir özlediğin zaman kötü olduğun zaman ara konuş bir de çok dua et hayırlısıyla gelmesi için kendine yeni uğraşlar bul. Kurslara falan yazıl ne bilim işte,hobilerle ilgilen eğer böyle evden çıkmak istemiyorum ağlamak istiyorum falan psikolojisine girersen on ay on yıl olur benden söylemesi.allah kavuştursun şafak doğan güneş olsun canm:D:D:D

canımcım bilirim asker yolu beklemeyi ; hele zor bir yerdeyse... inşallah senin nişanlın için güzel bir yer çıkar... aklına kötü şeyleri hiç getirme... hiç gelmesin tamam mı... sen askerliğin bitip de kavuşacağınız günün hayalini kur... ama hayatını beklemeye alma... o zaman hiç geçmiyor zaman... birşeyler bul oyalanacak... ben de ilk başta öyleydim ama beklemekle zaman daha çabuk geçmiyor inan...

hayırlı tezkereler diliyorum... sakın kendini yorma ; bunu ister istemez ona da yansıtırsın... üzmeyin birbirinizi... askerlik ve asker yolu beklemek kolay değil... Allah yardımcınız olsun :)

Allah kavustursun :içelim:
üzülme carcabuk geciyor günler
gecen sene bu vakitler ben de kardeşim icin aynı şeyleri hissediyo ve yaşıyodum ama bitti geldi cok sukur kuzucugum :asigim:

canımcım bilirim asker yolu beklemeyi ; hele zor bir yerdeyse... inşallah senin nişanlın için güzel bir yer çıkar... aklına kötü şeyleri hiç getirme... hiç gelmesin tamam mı... sen askerliğin bitip de kavuşacağınız günün hayalini kur... ama hayatını beklemeye alma... o zaman hiç geçmiyor zaman... birşeyler bul oyalanacak... ben de ilk başta öyleydim ama beklemekle zaman daha çabuk geçmiyor inan...

hayırlı tezkereler diliyorum... sakın kendini yorma ; bunu ister istemez ona da yansıtırsın... üzmeyin birbirinizi... askerlik ve asker yolu beklemek kolay değil... Allah yardımcınız olsun :)

Canım benim eşimde askere gittiğinde senin gibi olmuştum. İlk 2ay çok kötü olmuştum ama insan zamanla alışıyor. Başka uğraşlar bul kendine. Buarada şükretki evlenmeden önce gitti askere. Evlendikten sonra çok daha zor olurdu sizin için. Benim eşim askerden yeni geldi ama pskolojim okadar bozulmuşki hala düzelmedi hala bi sabah uyandığımda eşim yanımda olmayacak tekrar askere gidecek zannediyorum.

öncelikle allah kavuştursun ama olmaz öyle sürelkli depresif ruh hali bence bir şeylerle meşgul olmalısın bir kursa falan yazılsan nasıl olur birşeylerle meşgul olursun

canım benımde nısanlım ıkı ay sonra askere gıdıcek abımde asker.benım ıcın cok zor olacak yanı.gercı nısanlımla uzktık zaten ozleme alısıgız ama askerlk cok farklı oluyo dıyolar.ıns sagsalım gıdıp gelırler.Allah yazdıysa onune gecılmez ama sadece dualarımızla koruyabılırz onları.Rabbım yardımcımız olsun

kendini bir insana bu kadar çok bağlamamalısın, aslında ne güzel askerliği bitecek ve kavuşacaksınız, onu beklerken kendine uğraşlar bulsan, bu zaman diliminde kendine yatırımlar yapsan çok daha güzel olur bence.

benimde aşkım askerde... daha 217 günümüz var gelmesine..zamanla alışırsın daha 5 ay geçmiş...her Türk erkeği gibi vatanımızı korumaya gitti..senin başın dik olsun arkadşım senin ona destek olman gerekiyor...SENİ ÇOK ÖZLEDİM NOLR GEL BİRAN ÖNCE gibi laflar etme bide kaçarsa iyice uzar askerliği...gör bak güneş birgün bizim için doğacak..ALLAH KAVUSTURSUN TÜM SEVENLERİ :teselli:

Sana simdi fazla anlam vermiyor dediklerimiz ama inan cok cabuk gelip geciyor. Bircogumuz beklemisizdir asker yolunu beklerken hic gecmeyecek gibi gelse de dondukten sonra bakiyorsun da aslinda hemen gelip gecmis. Kendini boslama arkadaslarinla sik sik gorus vs, kendini eve kapama ozaman daha cok yalniz hissedersin kendini.

Allah kavustursun canim. :teselli:

@Melan_choly, nisanlandigina gore buyuk ihtimal biliyordur ailesi.

10 ay gecmez böyle canim yaaaaaa, biraz bile olsa gez dolas...ya arkadaslarinla, ya da annenle alis veris yap arada bir. Evde kaldigin sürecte de el isi yapabilirsin, ceyizin icin eger biliyorsan, yoksa ögren zamanini alir ve saatlerin ne zaman gectigini anlamazsin ina....bide eger dua veya Kuran biliyorsan onlardan oku, icini ferah tutar, bilmiyorsan iste sana firsat ögren...yemek biliyormusun bilmiyorum ama mutfaga gir ki evlendiginde bilesin bi seyler, ona yapacagin yemekleri düsünüp oyala kendini. Ama unutma daima dua et Kuran oku (eger biliyorsan) icini ferah tutar...
Kolay degildir asker beklemek hele bu devirde, Allah güc kuvvet versin sana, hayirli teskereler dilerim simdiden canim...Allah tez zamanda kavusturur insallah

Allah kavustursun canim benim insallah sag saglim gelir merak etme hepsi Allaha emanet ..

Canim allah kavuştursun sağ salim gelir inşallahhh üzülme sikinti yapma canimm bol bol dua ett evet doğu arkadaşlarimizin dediği gibi şu aralar tehlikeli sayili gün çabuk geçer bi bakmişsin gelmiş evlenmişsiniz çoluk çocukkk oooo sen sikma o güzel canini hakkinizda hayirlisi

Back
X