Yanık izi

Veronika0102

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
114
90
33
Merhabalarr, temmuz ayında arkadaşımla buluşmak için aceleyle hazırlanırken düzleştiriciyi fişten çıkarıp yatağın üstüne koydum. 5dk geçmedi orda olduğunu unutup üstüne oturdum ve yandım:KK61:. Bilmediğim bir şehirdeydim ve akşamdı gidip yanık kremi alamadım. Otelden arkadaşım buz istedi fakat yoktu sadece soğuk su koyabildim o da 5 10dk çünkü geç kalmıştım. Ertesi gün sabah duşa girdim sıcak suyla yıkanmama rağmen hic acımadı yanan bölge o yüzden o gün de krem almayı ihmal ettim, önemsemedim. 2 gün sonra eve döndüm ve yanık kremi sürmeye başladım her gün. 15 gün civarı sürüp bıraktım. Sonradan kabuk bağlayıp acımaya başlamıştı. Aradan kac ay geçti ve yanık izi kaldı.:KK17:

Bu yanık izi sizce geçer mi zamanla?
Kendi kendine geçmezse bana önerebileceğiniz iz geçici bir krem vs. var mı?
Tavsiyelerinizi bekliyorum sevgilerr

Son düzenleme:
Benim de sol bacağımda yanık izi var çaydanlık devrilmişti ve derim kaynar suyla soyulmuştu. Silverdin sürdüm iyileşene kadar ama hala izi belli 😔 ben bi çözüm bulamadım inşallah sen bulabilirsin

Yumurta yağı yapmıştı annem elimdeki derin yara izi için bir nebze değişmişti görünümü çok eski ve derin olduğundan tam iyileşme olmadı tabi. Eşimin bacağı yanmış küçükken kv yumurta yağı sürmüş hiç iz yok. Nasıl yapıldığını tam bilmiyorum bir bakın isterseniz

Geçiyor ama çok uzun sürüyor. Ben karnımı ütü ile yakmıştım çok uzun süre kaldı ama tamamen geçti. Krem falan da sürmemiştim.

Kadın doğumcum sezeryan ameliyatım sonrasında contractubex isimli bir krem vermişti bana.
Yanık, yara ve ameliyat izlerini minimuma indiren, sürdükten bir süre sonra kabuk bağlayıp soyulan ve bu yöntemle cildi yenileyen bir yapısı var. Jel ve krem formu olmak üzere iki formu var. Bir araştır istersen. Benim ameliyat izim hafif beyazımsı ince bir çizgi halinde şuan.

Sari kantaron yagi,madecassol krem yanik ve dikis izlerine cok iyi geliyor

Bir de yara tamamen iyilestikten sonra contactubex surebilirsiniz. Ameliyat izleri icin oneriyor doktorlar.

Geçen ilaç içeriklerini okurken hametan, hametol madecassol gibi kremlerin cildi yenileyici özellikleri varmış özellikle hametan yanıklar içinmiş bi bakabilir eczacıya da sorabilirsiniz

Sarı kantoron yağı kullanın elime çaydanlık devrildi küçücük iz bile kalmadı şükür

Back
X