Yanık ve domuz yağı

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.511
26.974
748
Arkadaşlar konuma bakanlar görmüştür, bacağımda avuç içi büyüklüğünde kocaman bir yanığım var. Burda sizden duyduklarım ve etraftan araştırmalarım sayesinde domuz yağının en etkili yöntem olduğuna karar verdim. An itibariyle zdrave krem ve domuz yağım geldi.
Kullanmış olanlar yardımcı olabilir mi bu açık yanığın direkt üstüne mi sürmem gerekiyor bu yağı?

Son düzenleme:
Kızlar yok mu kullanan ya da çevresinde kullanan biri?

Ben domuz yağı hiç duymadım ama kudret narının her türlü yanık ve yanık izine çok çok iyi geldiğini biliyorum.

Kusuruma bakma pek yardımcı olamadım, inşallah bir bilen yazar.

Ben domuz yağı hiç duymadım ama kudret narının her türlü yanık ve yanık izine çok çok iyi geldiğini biliyorum.

Kusuruma bakma pek yardımcı olamadım, inşallah bir bilen yazar.

Olur mu öyle şey canım estağfirullah.. Domuz yağı yanık tedavisinde çok iyiymiş burdan da duydum kullanan insanlara da sordum. İyileşmesine gerek yokmuş direkt sürmeye başlayabiliyormuşum :)

Sıkça yanan bir insan olarak kullandıklarım
Acısını almak için rendelenmiş patates koymak
İzler için elma kabuğu sarmak ve badem yağı sürmek
Tedavi için anestol furacin ve silverdini karıştırarak iyileşene kadar düzenli sürmek

Bende doktorun tavsiyesine göre anestol pomad ve fucidin pomad sürüyorum canım benim yanık kocaman bir de egzoz yanığı iz garanti gibi duruyor

Bende doktorun tavsiyesine göre anestol pomad ve fucidin pomad sürüyorum canım benim yanık kocaman bir de egzoz yanığı iz garanti gibi duruyor
Ben bi kaynar su ile
Bir kez sıcı lavabo açıcının patlaması ile
Bir kez şabda kullandığımız bir kimyasal ile yandım
Hiç birinin izi kalmadı canım
Sen önce iyileştir
Sonra iz için ürün kullanırsın

Okurken benim canım yandı kuzum çok çok geçmiş olsun. İzinin kalmamasına çok sevindim. İnşallah bende izsiz atlatacağım :)

Kızlar domuz yağında 10.günüm fark açık

Eklentiler

• IMG_1940.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.070
merhabalar bende bacağımı şubat ayında yaktım 2.derece yanık demişti doktor, sonra komşularım domuz yağı sür dediler. Bulduk yağı sürdüm ancak 3 gün anca dayandım ciddi anlamda kokusu iğrençti geri verdim dayanamadım kokusuna

Merak ederek bende sormak isterim benimde yağ tavası koluma boca oldu ellerim geçti çok az iz var ama kolum iç bilek kısmım şişti su topladı hergün hastaneye pansumana gidiyorum.fakat su toplayan bölge gün gün iyice şişmeye başladı. Domuz yağını kullanmak istiyorum acaba böle şişkende kullanılır mı kullanan varsa yazar mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…