• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanında olamadım benimle küs

Herkesin keyfi denk degil ki. Arkadasin mutlu mesut düğün derdinde sen ise aile meseleleri icinde is sinav derdinde. 2 saat zaman ayir diyenler olmusta cidden cok zor surec yasadigin. Arkadasin bu durumda seni sucluyorsa bosver onu. Ayrica sacma sapan arkadasini dusunmekten ders calisamiyorsun.
O seneye kocasiyla evinde keyif yaparken atanamamis biri olursan inan zerre kimse umursamayacak. Tek dostun kendinsin.

Merhaba hanımlar
Kısaca ben kpssye hazırlanıyorum 1,5 ay gibi kısa bir zaman kaldı ayrıca öabt'den hazırlanıyorum. Bölümümün alımı çok çok az. Çok emek verdim, dershaneye gittim bir dünya dersim var 30 civarı. Rakiplerim gece gündüz çalışıyor, insanların işe ihtiyacı var çünkü.

Bu sırada en yakın arkadaşım evleniyor ve bana küs. Onun yanında olmamışım. Onunla alışverişe çıkmamışım. E bir daha zor görüşmeyecekmişiz(başka şehirde yaşayacak) buluşmuyormuşuz. Benim için çok kritik bir sınav. Düğün tarihi seçiminiz bana ters düşüyor ekim gibi olsa dedim. Ekim de nişanlisina ters düşüyormuş. Bana göre tarih alamazlar tabii ama benim de elimden bir şey gelmiyor. Yanında olmak isterim ama olamıyorum dedim. Neye ihtiyacın varsa sen bana söyle ya da çağır dedim. Ben bu işlerden anlamıyorum hiç evlenmedim düşünemiyorum sen bana söyle ne gerekiyorsa dedim yok onu da söylemiyor.

Ben zaten bir dünya problemle uğraşıyorum evin problemleri, sınav yüzünden bozulan psikolojim. O da benle konuşmuyor şimdi. Ne yapayım siz söyleyin :KK43:

Bazı konularda ilgilenebilirsin yardımcı olabilirsin hem stresin azalır hem de aklın arkadaşında kalmamış olur

Bu sene kıl payı kaçırdım ben atamayı. Psikolojim bozuluyor ezberlediklerimi öğrendiklerimi unutuyorum unuttukça üzülüyorum
Üzülmeyin lütfen, daha sıkı asılın derslere, Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah hayırlısıyla atanırsınız. 🤗

İki tarafta hatalı bence. Sizde hata bulduğum nokta 24 saat ders çalışmıyorsunuz herhalde. Gitmek isteyen insan yine bir yolunu bulur giderdi, öbür günlere daha yoğun bir program hazırlardı, uykudan feragat ederdi vs örnek çok. Buraya konu açmışsınız girip girip yorumları okuyacaksınız mesela ona harcayacağınız zamanı bile arkadaşınıza harcayabilirsiniz. Arkadaşınız ise bunu küserek değil başka şekilde ifade etmeliydi ve tepkisi abartı olmuş. Biraz daha anlayışlı olabilirdi. Düğün hazırlıklarının şahsi olduğunu düşünüyorum, en fazla resim yollayıp fikir sormuşumdur o yüzden kafamda oturmuyor siz ne yapabilirsiniz arkadaşınıza maksat fikir vermekse illa yanında gezmeniz şart değil. Telefonla aramanız da onun için yeterli olmalıydı diye düşünüyorum

Ben öz ablamın düğün alışverişine gitmedim.
Karı koca seçsinler işte, ne işim var sanki?
Boşver, gereksiz muhabbetler. Sınavdan sonra şehir dışındaki evine gider,bir kahvaltı yaparsınız -araniz düzelir. Uzulme

Merhaba hanımlar
Kısaca ben kpssye hazırlanıyorum 1,5 ay gibi kısa bir zaman kaldı ayrıca öabt'den hazırlanıyorum. Bölümümün alımı çok çok az. Çok emek verdim, dershaneye gittim bir dünya dersim var 30 civarı. Rakiplerim gece gündüz çalışıyor, insanların işe ihtiyacı var çünkü.

Bu sırada en yakın arkadaşım evleniyor ve bana küs. Onun yanında olmamışım. Onunla alışverişe çıkmamışım. E bir daha zor görüşmeyecekmişiz(başka şehirde yaşayacak) buluşmuyormuşuz. Benim için çok kritik bir sınav. Düğün tarihi seçiminiz bana ters düşüyor ekim gibi olsa dedim. Ekim de nişanlisina ters düşüyormuş. Bana göre tarih alamazlar tabii ama benim de elimden bir şey gelmiyor. Yanında olmak isterim ama olamıyorum dedim. Neye ihtiyacın varsa sen bana söyle ya da çağır dedim. Ben bu işlerden anlamıyorum hiç evlenmedim düşünemiyorum sen bana söyle ne gerekiyorsa dedim yok onu da söylemiyor.

Ben zaten bir dünya problemle uğraşıyorum evin problemleri, sınav yüzünden bozulan psikolojim. O da benle konuşmuyor şimdi. Ne yapayım siz söyleyin :KK43:

Kızkardeşim kpssye çalışıyor öabt kısmı da var, iki çocuğum var kalabalık gürültü olmasın diye ocak ayından beri anneme gitmedim, ben ordayken hem gürültüden hem bizimle oturup dedikodu yapmak istediği için programı bozuluyor ee ben de şehirdışından gidiyorum en az üç gün kalırım diye kıyamadığından böyle bi karar aldık, bu sınav onun için hayati.

Arkadaşınız bencillik yapıyor üstünde durmaya bile değmez

Belli ki Kafanızı kaldırmadan sınava hazırlanıyorsunuz ama biraZ mola da size çok çok iyi gelir eminim Bir yandan sınava hazırlanıp diğer yandan arkadaşınızın yanında olabilirsiniz Hem Bu sizin içinde çok iyi olacaktır .. Günde 1/2 saatlik zaman dilimini arkadaşın için ayırabilirsin .

Merhaba hanımlar

Aman iyi ki evleniyor. Alışverişi kendi yapsın annesi ile yapsın. Atanmak her koşulda daha önemli bence. Üzmeyin kendinizi.

KPSS zor bi sınav 2 saat yanında olayım deden çık git gel yeniden konsantre ol en az 5 6 saat. Öyle 2 saat ayıramıyor musun denecek bi zaman dilimi değil sınav hazırlık dönemleri. Hayatına ve hedefine odaklan. Şu dönemde ekmek aslanın midesinde

Back
X