yanıt

gami35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
564
71
123
İstanbul
325 cc mentor marka silikonum var ve gayette büyük :) doktoruma bıraktım ve büyük istediğimi söyledim hepsi bu :)
Doktorum cem payaslı'dır.

vucudunun şekline göre size en uygun olanı yapacaktır.

aynı benim gibi düşüyorsun nıhayetonde kucuk bır kesık bıle 2 haftada ıyılesıyor :) heycanla beklıyorum bende...benımde sol gögsüm sağa göre daha ufak yanı doktor sağ göğsumun kesesini az daha aşağısından acıscak eşitlemek ıcın ama ıkısıne de aynı cc sılıkon mu koyar bılemedım sorcam artık onu ..! ? ekledım sanırım senı ama resmın varmı suan dogal halıyle nasıl duruyor merak ettım..?

arzucum benim 14 günlük resmim var bak istersen. 325 cc :)
Cem beye bırak gerisini düşünme derim.
heyecanla bekliyorum ameliyat fotolarını

canım bana sey anlatırmısın hanı hastaneye gıdıyorsun ne yapıyorlar ?tahlıl vs.kaçta gıttın kaçta amelıyata gırdın kaç saat sur vs..?acısı kaç gun suruyor kı? hanı hast.gderke neler alım yanıma ne onerırsın? ben altunuzade dekı hastenede olcam hast.adını adını un unttum ya:( cok soru sordum affet :(

Academic hospital da oldum ben.
Sabah 10 gibi ordaydım kan tahlili yapılıyor. Sanırım 12 gibi oldum ve 1 saat felan sürdü. İnan heyecandan hatırlamıyorum. :) giderken rahat şeyler giy önden düğmeli yada fermuarlı. Çünkü çıkarken kollarını oynatamayabilirsin sıkıntı olur. Valla brnim ağrım olmadı hiç. Yani çok az ama inan anlamadım. Sadece yatarken ve kalkarken tek başına kalkamıyorsun. Beni 3 kişi kaldırmıştı. Wc ye bile annem götürdü yani çamaşırımı indiremedim. Bu durum sadece 2 gün sürdü. Sonra hızlıca iyileşiyorsun. Ağrı kişinin ağrı eşiği ile ilgili bişey sanırım :)
24 hazirandı dimi sizin.
Ameliyattan 1 gün önce arayacaklardır sizi. Daha detaylı bilgi vereceklerdir. Korkulacak bişiy inan yok. Cem beyin eli çok hafif :) ağrıysa korkun olsa bile öyle dayanılmayacak gibi değil. Yani inan insanın balı bile daha çok ağrıyordur :)

Academic hospital da oldum ben.
Sabah 10 gibi ordaydım kan tahlili yapılıyor. Sanırım 12 gibi oldum ve 1 saat felan sürdü. İnan heyecandan hatırlamıyorum. :) giderken rahat şeyler giy önden düğmeli yada fermuarlı. Çünkü çıkarken kollarını oynatamayabilirsin sıkıntı olur. Valla brnim ağrım olmadı hiç. Yani çok az ama inan anlamadım. Sadece yatarken ve kalkarken tek başına kalkamıyorsun. Beni 3 kişi kaldırmıştı. Wc ye bile annem götürdü yani çamaşırımı indiremedim. Bu durum sadece 2 gün sürdü. Sonra hızlıca iyileşiyorsun. Ağrı kişinin ağrı eşiği ile ilgili bişey sanırım :)
24 hazirandı dimi sizin.
Ameliyattan 1 gün önce arayacaklardır sizi. Daha detaylı bilgi vereceklerdir. Korkulacak bişiy inan yok. Cem beyin eli çok hafif :) ağrıysa korkun olsa bile öyle dayanılmayacak gibi değil. Yani inan insanın balı bile daha çok ağrıyordur :)

1gun kalınıyormuş zaten ...allahtan ıslerım yoğun bu ara da zaman çabuk geçıyor..aynen oyleymiş 1gun evvelden arıcam dedı demet hanım...off korkuyorumda bazen dusununce nasıl bırsye benzıycek dıye :) eskısınden ıyı durcakta yıllardır bıçak korkusuna olmadım şimdı benım arkadaşla gaza geldık işe giriştık inş sorun cıkmaz. arkadaşımda 6 hazıranda olucak onu gözlemlıycem bakalım :))gün sayıyoruz bırlıkte cem beye olucaz amelıyatı bakalım... ordan bırde tee esenlere gelıcez eve yaa eziyet yeminle..yolda çok ya..ınş.agrım olmaz:) evet ebnım 24 hazıran da...

Back
X