• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi yanıt

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

sonat87

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
63
7
298
İstanbul
Ablam geçen sene mustafa beye burun estetiğini yaptırdı ve çok memnun kaldı.Ben de istiyorum ama göğüsden önce simit bölgemdeki yağları aldırmak istiyorum.bu konuda bilginiz var mı medipolde fiyat aralığı nedir ?

Merhaba,
Yarın Mustafa Bey'de randevum var, sizin için bilgi alırım fakat fiyat aralığını muhasebe bölümüyle görüşmek gerekiyor o konuda soru soramayabilriim :)
Ama varsa doktora sormak istediğiniz soru , aracılık yapıp size iletebilirim yarın :)

Merhaba,
Yarın Mustafa Bey'de randevum var, sizin için bilgi alırım fakat fiyat aralığını muhasebe bölümüyle görüşmek gerekiyor o konuda soru soramayabilriim :)
Ama varsa doktora sormak istediğiniz soru , aracılık yapıp size iletebilirim yarın :)

Çok teşekkür ederim :) simit bölgemde yağlanma var fakat çalışıyorum bu ameliyattan sonra kaç gün içinde çalışmaya devam edebilirim ?sarkma , ağrı falan olur mu sorarsanız çok iyi olur:16: teşekkür ederim

Back