Doğuma Hazırlık Yanlis alarm oglum oluyormus !!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Doktor kontrolune gittigimizde %100 emin oldugunu, bi kizimiz olacagini soylemesine ragmen dun bir oglumuz olacagini ve simdiye kadar bebekteki cikintiyi erkeklik organina benzetemedigini soyledi. ilk basta biraz sinirlensem de sonra hem sasirdim hem mutlu oldum ama ben alismistim kizimin olacagina. Simdi sectigimiz Derin ismi hem kiza hem erkege oluyo ama biz kiz bebek icin secmistik,simdi baska isim istiyoruz.
Modern ve klasik ayni anda bi isim istiyoruz yorum yaparsaniz sevinirim :))

Cengiz, Atilla gibi oz turkce isimler tercih ediyoruz, bunun gibi isimler.

Tebrik ederim. Bunu biz de yaşadık. Hem de dataylı ultrasona kadar hep kız zannediyorduk :)
İlk başta zor oluyor ama sonra alışıyorsun.
TDK sitesinde Öz Türkçe kelimeler sözlük var. İsimler sözlüğüydü galiba. Ordan da bakabilirsin

Doktorunuz açısından o kadar kesin konuşmak mesleki açıdan tedbirsizlik olmuş, %100 demeseymiş iyiymiş. Eşim oğlumuzun adını Kürşat koymak istemişti,öz türkçe mi bilmiyorum ama benim hoşuma gitmişti. Ben yine de rüyamda gördüğüm için başka bir isim koyduk. Size bir fikir olabilir.
Bir de benim merak ettiğim şey eski konularınızdaki kız torun istemeyen kv nize bunu nezaman ve nasıl söyleyeceğiniz.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hayırlı bir evlat olur inşallah kaçıncı haftaya kadar kız dendi. Ve erkek olduğu Nasıl anlaşıldı. Başka bir doktora hiç gitmediz mi

Ben devlet hastanesine gidiyorum 18.haftaya kadar kıza benzettiler net değildi,21 haftalıkken 3d de kız dedi ve bu zamana kadar kız dediler ama bana şu organı veya %100 kız diye bisey demedi.2 hafta önce kontrolüm vardı kız mi dedim evt dedi sadece.iki kızımdan farklı bu hergun tatlı çikolata yiyorum kızlarda bu kadar düşkün değildim,hayırlısı olsun bakalım.

29.hafta, tek doktora gidiyorum ben.Detaylıda cinsiyet konusu geçmedi doktorumuzun acelesi vardı belki söyleyecekti o an unuttu sanırım ama durum bu.

Alp - timur- bahadir- sencer - tarkan - çagatay-bariş- kutay- aykut-arslan-mete

20. Haftada dört boyutluda kesin öğrenmeyi bekleyenledenim bende..12 hafta 3 günlükken ikili taramada radyolojide %85 erkek dedi...büyük net bi ekrandı inanasımız geldi...sonra 16 haftalıkken dr kendi ekranında kız dedi..doğrusu pek inandırıcı gelmedi çünkü ekran çok kesin göremedim ben....şimdi dört boyutluda merakla bekliorıx

Benim de 15. Haftada erkek oldugu soylendi. 17. Haftada kiz..
Belirsizlik daha cok meraklandiriyor..

Kaan
Sarp
Bora
Yağız
Ege
Ömer
Erdem
Sinan
Berkan

Bu isimleri beğeniyorum. Çok şaşırtıcı 30. haftaya kadar kız bilmeniz. Ama önemli olan sağlığı tabii, sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inş.

Hanımlar çok şaşırtıcı , böyle şeyler oluyormu ya gerçekten ? Nasıl oluyor ,detaylı usg ve iyi bir doktor du benimde gittiğimde , Nasıl yanlış oluyor . Hani erkek deyipte kız çıkan olurda kordon pipi sanılır felan ama kız Nasıl erkekle karıştırılıyor onu Anlıyamıyorum ben.
Acaba eskimiydi usg cihazınız ?
Benim bu gebeliğim diğerlerinkinden çok çok farklı ben erkek bekliyordum ama 100% kız dedi 14 haftada . Yanlış görmüş olabilirmi sizce ?
Size resmini çekip vermedimi mesela pipi resmi felan ?

Benim de 15. Haftada erkek oldugu soylendi. 17. Haftada kiz..
Belirsizlik daha cok meraklandiriyor..
Dr yüzdeli mi konustu? Öyle konuşursa inanmamak lazım
Bir de eğer aile sorarsa tahminde bulunmak zorunda hissediyor kendini bence
Bazen sormadan söylüyor
30. Haftada değişen var
Devlet hastanelerinde daha çok yanılma oluyor

Kizimda 16 haftalikken dr.umuz %90 kiz oldugunu soylemisti. Kizimda ozele gitmkstik. Suan devlete gidiyorum. Yuzdeli konusmadi.. Sormadik da.. Erkek oldugu soyledi pat diye. Iki hafta sonra kiz dedi..
Bir arkadasimin 28. Haftada degisti. Ozelde erkek, devlette kiz oldugu soylenmis.. Kizi oldu :)

Bende dün oğlum olacağını öğrendim. Ama bizimki bacakları açmış herseyiyle gözüküyordu. Yani kesin mi bile diye soramadik o kadar belliydi. Değişme olmaz herhalde. Başladık bile alışverişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…