Yanlış alarm sonrası eve gelince ağrısı tutarmı insanın....

fatosss16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
341
1
96
42
Bursa
10 gün önce kontrolde 2cm açıklık vardı ve bu gün saat 5 te yatışa çağırdı dr... Gittik ve hala 2 cm açıklık var fakat nst de rahim doğuma hazır olmadığını gösterdi Ağrım yoktu sancım yoktu gittiğimde ve tabi ki geri geldik Çok iyi hazırlamıştım kendimi ve geri gelmek çok sinir bozucu.... Fakat işin açıkçası eve gelince kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor ve sağ bacağımın üzerine basamıyorum... Ben kontrolden dolayı diyorum hani açıklığa bakmak için Başka bi sebebi olabilir mi sizce... Doğum olmazsa kendiliğinden 1 hafta sonraya çağırdı.... Kızım inat edermi yoksa gelirmi yakında.....

canım ben de dogumdan oncekı kontrolde vajınal muayene sonrası ınsallah dogum olur dıye umıtlenmıstım ve husrana ugrayıp eve donmek cok sınır bozucuydu gercekten. Sakın moralını bozma,benı bılıyosun kızımı 8ınde sunı sancı ıle dogurtacaklardı ama benımkı 7 sınde kendı ıstegıyle geldı hayırlı dogumlar canm benım. bl bol dua et

gelebilirde canım bekle o güne kadar bende beklemeye koyulmuştum.40 haftam dolduğunda 1 cm bile açıklığım yoktu düşün..eve geri döndük.en azından 2 cm falan olması gerekmiyormuydu haftası dolmuşun dedim..neden yok kesin sezeryan olacağım diye üzüldüm
evet gittim gecesine sancım geldi sabahına doğurdum bu kadar hızlı gelişiverdi
ama bak zederdi de suni ye gerek kalmadı.oda beklemedeydi..hayırlsı canım..

Kızlar sağolun ilginize Bütün gece döndüm durdum... ara ara sancım oluyor ve tatlı bi acı var kasıklarımda ama gerisi yok Evet moral bozmak yok Ama dün çok hazırdım ben yaa :90:
Loğusa yatağım bile hazır Sinir oluyorum nerde yatçaz şimdi biz....

yanlış ahtırlamıyorsam bu senin 2. doğumun olacak değilmi..ilki kaçıncı haftada gelmişti..ayy ben bu kadar bekletmese bari diyorum bu sefer 2.ler daha erken olurmuş ya bakalım

yanlış ahtırlamıyorsam bu senin 2. doğumun olacak değilmi..ilki kaçıncı haftada gelmişti..ayy ben bu kadar bekletmese bari diyorum bu sefer 2.ler daha erken olurmuş ya bakalım

40 haftamın bitmesine 2 gün vardı canım Sabah nişan geldi ve zaten o gün suni sancı verilecekti dr tatile çıkacağı için Bu hamilelikte pzt doluyor 40 hafta ve salı çağırdı dr. Bilemiyorum yaa Yine ümitlenmek istemiyorum pek Zederdi 41'i bile gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…