Yanlış anlaşılma..çok korkuyorum

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
Kızlar nişanlımla birbirimizin telefonlarını kurcalamayız. Ben memleketten istanbula gideceğim için dün sabah geçirmeye geldi ailesiyle neyse biz yanyana oturuyoduk ben mutfağa geçtim telefonum orda kaldı içeri girince baktım telefonum elinde yüzü düşmüş anladım bi gariplik olduğunu ama o an anlamlandıramadım gitme telaşıyla. Dünden beri sana sevgimi fazla hissettiremiyorum daha dikkatli olcam vs konuşuyo görüntülü konıştuk akşam yüzü yine bi tuhaf.derken aklıma geldi ben iphone kullanıyorum ve mesaj nişanlıma göndermek için güzel söz filan kaydetmek için kendi no. Mu ben diye kaydedip buraya gönderiyrum mesajları en son mesajda yine aşklı meşkli bişeydi onu gördü kesin napcam nasıl düzeltcem bu durumu çok moralim bozuk lütfen fikir verin

burada bize dediğin gibi söyle nişanlıma göndermek için güzel söz filan kaydetmek için kendi no. Mu ben diye kaydedip buraya gönderiyrum mesajları.. bunu söyle hatta onları gördüyse söyle bir dahakine numaraya da baksın
:D kendi kendine yolladığını anlar :D sen mesajlarımı gördün ondan mı suratın düştü dersin evet derse noyada baksaydın kendime yolladığımı anlardın boşuna üzülmüşsün dersin :D

Numaraya baksa kendine yolladığını anlar herhalde..
Yolladığın mesajlara, açıklama yapıp ''bende seni seviyorum , canım, bitanem vs gibi '' cevaplar atmıyorsun ne de olsa.. :KK70:

Son düzenleme:
Off Cok kotu olmus ya. Nisanlina herseyi anlat. Eger anlatamam diyorsan yaninda ayni seyi yap. aaa bu cok guzelmis dur kendime gondereyim filan de. Ama boyle yapacasan onun okudugunu anladigini caktirma

şimdi ben nişanlımın telinde böyle mesajlar görsem mutlaka numaraya bakarım belki senin bu çabanı görüp yetersiz olduğunu düşünmüştür

belkide sen böyle güzel sözler kaydediyosun ben birşey yApmıyorum diye düşünüp üzülmüştür. Oyüzden sevgimi daha çok belli edicem falan demiştir..

bir erkek bukadr ince düşünmez ama oladabilir, bilemedim. Genede açıkla nişanlına istersen.

Ben çok eskiden daha ergenken yani erkek arkadaşımın ilgisizliğinden bunalmıltım. Sırf ondan ilgi dilenmemek için kendi kendime duymak istediklerimi yazardım, kendimle mesajlaşırdım yani :D bir gün görünce bayağı üzülmüştü belki sizinki de böyle anlamıştır.
Hayır zaten diğer türlü anlaması imkansız, ben diye kaydedilmiş sizin numara, sizin ona gönderdiğiniz sözler falan... ki herhalde bir kısmını göndermişsinizdir tanıdık gelmiştir.

Hiç bir nişanlı nişanlısının telefonunda aşklı meşkli mesajlar gördüğünde sadece suratını düşürmez, sana sevgimi bundan sonra daha çok belli edicem demez. Yakar yıkar ortalığı. Bence o sizin onu ne kadar sevdiğinizi onun için güzel mesajlar yazdığınızı ama kendisinin bir odun olduğunu farketti :-)

Aşk meşk mesajları görüyor.
Sana bundan sonra sevgimi daha çok hissettireceğim diyor..
Burda bir yanlışlık var sanki..

ona yolladigniz mesajlari kendiniz yazmadigni anladigi icin kirilmis olabilir mi?

bence noldu niye uzgunsun diye sorun... mesajlardan bahsederse oldugu gibi aciklarsiniz durumu.

Ben çok eskiden daha ergenken yani erkek arkadaşımın ilgisizliğinden bunalmıltım. Sırf ondan ilgi dilenmemek için kendi kendime duymak istediklerimi yazardım, kendimle mesajlaşırdım yani :D bir gün görünce bayağı üzülmüştü belki sizinki de böyle anlamıştır.
Hayır zaten diğer türlü anlaması imkansız, ben diye kaydedilmiş sizin numara, sizin ona gönderdiğiniz sözler falan... ki herhalde bir kısmını göndermişsinizdir tanıdık gelmiştir.
Ay çok güldüm hem de üzüldüm canım ya bizler ergenken neler çekmişiz :KK48: İnşallah Allah gönlüne göre verir. :KK68:

Kızlar nişanlımla birbirimizin telefonlarını kurcalamayız. Ben memleketten istanbula gideceğim için dün sabah geçirmeye geldi ailesiyle neyse biz yanyana oturuyoduk ben mutfağa geçtim telefonum orda kaldı içeri girince baktım telefonum elinde yüzü düşmüş anladım bi gariplik olduğunu ama o an anlamlandıramadım gitme telaşıyla. Dünden beri sana sevgimi fazla hissettiremiyorum daha dikkatli olcam vs konuşuyo görüntülü konıştuk akşam yüzü yine bi tuhaf.derken aklıma geldi ben iphone kullanıyorum ve mesaj nişanlıma göndermek için güzel söz filan kaydetmek için kendi no. Mu ben diye kaydedip buraya gönderiyrum mesajları en son mesajda yine aşklı meşkli bişeydi onu gördü kesin napcam nasıl düzeltcem bu durumu çok moralim bozuk lütfen fikir verin
“ben” diye kaydettiğin numaraya bir bakar insan. Sonra da bir sorar işin özünü.

Başka birinden şüpheleniyorsa bunu göz ardı eden bir erkek olmadığını düşünmek istiyorum.

Aklına gelen başka neyse konuşması gerekirdi.

Back
X