yanlis bir hareket yaptim..beni dinlermisiniz ??bisi olurmu??

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
arkadaslar dün aksam yanlislikla iste hamile oldugumu unuttum böyle sert bir sekilde oldugum yerde zipladim. cok sinirliydim..annemin durumuna .annem hasta. bekletiyolar hastanede..ameliyat olacak..ben oyle ziplaiktan sonra aklima geldi ben ne yaptim diye hamile oldugumu bir an unuttum..dünden beride bebegi hissetmedim su an 20.haftadayim..bisey olurmu arkadaslar.pazartesi kontrole gidecegim..acil bisey olabilirmi sizce???

Psikolojikte olabilir ama riske atma doktoruna görün. Umarım her şey yolundadır.
Allah güzel şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :7
1:

cnm inş bişi olmamıştır ama sen arkadaşın dediği gibi riske atma kendini bir an önce git doktoruna.
eski kadınlar leğende eğilip çamaşır yıkarlarmış 9aylık karınlarıyla,o ıslak çamaşırlarıı kaldırıp dama götürüp sererlermiş.ama şimdi biz gençlere noluo bilmiyrm sanki çoçuklar pamuk ipliğine bağlı.
bizim gelin 6tane tabağı bile kaldırmıodu.1kiloyu kaldırmıodu.nolucaksa.bence fazla stres yapma allaha sığın cnm benim.bende 2,5yıldır bebek özlemiyle yanan bi anne adayıyım

evet annemde oyle der. karninda bebekle yapmadigm is yoktu der. bizi anlamayamadigini söyler kadin..ben cok salagim ..bazan unutuyorum bu hamilelik durumunu.sanirim hala alisamadim..dua ediyorum..
Allah sanada nasip etsin insallah..bebegimi ne zaman ultrasonda görsem daha acok anliyorum onun yakinda benimle olacagina o zaman daha iyi inaniyorum..

Psikolojikte olabilir ama riske atma doktoruna görün. Umarım her şey yolundadır.
Allah güzel şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :7
1:

surekli doktora göründüm buraya geldigimden beri su an annemin evindeyim..ablamlar gicik oldular cok takiyosun diye abartma diye. daha gecen hafta hissetmiyorum diye topladim milleti basima hastaneye kosturdum..ben burda sordum basina gelen varmi deneyimli anneler bilirler kesin diye.. zaten su an annemin durumundan dolayi cok gerginim..

cnm stres yapma bebeişi üzme bende herzman bişey oldu diye koşturuyorum hissetmiyorum daha bebeğimi ama herşey yolunda gidiyor çok şükür birşey olmadığını ümid ediyorum bende yanlışlıkla popomun üzerine düştüm çekyattan ama irşey olmadı Allah koruyor bebeişlerimizi ama sen yine istersen bir git dr için rhat etsin ama sizinkileri ayaklandırmadan sakin bir şekilde git benim daha küçük 15+6 haftalık bugün gittim 16+4 gözüküyor ileri gitmiş gelişimi ama ne kadar sakin stressiz olursan o kadar iyi bebeiş açısından üzülmesin bebeğin sen stres yaptıkça

Allaha sükür bir kutu cikolatadan sonra hissettim bebegimi..cok stres yaptim annemden dolayi..simdi hastaneden gelyiorum zaten.annemde ameliyattan cikti..bebisimde bana ben burdayim daha dedi..simdi rahatim..normal kontrolumde giderim dedim artik pazartesi günü doktora..KK da olmasa aninda cevap nerden bulacagim..bu siteden cok memnunum:):)
senin bebeginde az kalmis hissetmene..cinsiyet bellimi..ben burda ögrendim..kiz olacak Allah nasip ederse..:):)

merhabalar ben 17+4 günlük hamileyim.benim riskli gebelik oldugu için dikkat ediyorum.bişe olmamıştır yazıcaktım ki okudum olmamış.şükürler olsun rabbime.sana tavsiyem stres,sıkıntı,gerginlikten olabildikçe kaç.bebekler hisseder ve sen etkilenirsin.sonra aşırı gazlı bebekler dünyaya geliyor.
ben evde üzücü bir şey oldu diyelim hemen uzaklaşıyorum.duymak dahi istemiyorum.hayat bu herşey olabilir tabi olabildikçe rahat geçirmeye ,küçük şeylerden mutlu olmaya bakıyorum.kitap okuyorum,kadınlar kulübünün müdavimi oldum iyice.buradan birsürü şey ögrenebiliyorum.
yürüyüşler yap,sevdiklerinle zamna geçir.ben beni sıkan ,sıkıntılı,dedikodu yapmaya meyilli insanlarla dahi çok görüşmüyorum.hepsi zor kazandıgım kuzum için.ben tüp bebek annesiyim.zorluklarla bu haftama kadar gelebildim şükür.

selam,
haklisin bundan sonra bende oyle yapacagim ..annemin stresi beni cok üzdü bu normal ama gereksiz bir sürüde insan var cevremde, dedikodu kiskanclik vs bi sürü sey.en guzeli uzak durmak. bir hafta sonra evime gidiyorum..evime esime bebegime konsantre olacagim..Allahim bebegimizi yuvamizi korusun ..saglikli mutlu rahat bir dogum diliyorum bebegini saglikla kucagina alirsin, aliriz insallah :)

bende dün öğrendim cnm benimde kızım olacak Allahın izniyle inşallah sağlıklı gelsinler

Allah sevdigi kullarina kiz cocuk nasip edermis..bugunlerde bu lafi cok duydum sanada ileteyim dedim:)
Esselamualeykum inşaAllah bebeğinizi sağlıklıca almışsınızdır kucağınıza Bende burayı okurken bu yazıyı gördüm ama maalesef bu bilgi doğru değil. Nitekim peygamberlerin eşleri ve kızlarından bir sürü hayırsız olanı da çıktı.. hayırlı olanı da ... olaya bu şekilde değilde daha çok Kur’an ve sünnetteki hakikatler açıcından bakarsak inşaAllah her denilene inanmayız araştırıp süzgeçten geçiririz güzel kardeşim tekrardan hayırlı olsun gebeliğin çok uzun zaman geçmiş ama Allah sağlıklı etsin mübarek kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…