Ahaha herkesınkı oyle ya ne takıyosun. Evet azgınsam daha ne ıstıyorsun benm gıbı ateşli bir kadının var ne yanı yatakta robot gibi yatayyımmı diseydın
benmkıde mesela ben gece uyurken elimi biryerlere sokup uyumayı severım bu kucujlukten gelen bı alıskanlık elımı annemın bluzune sokarmısm.annemun esarbına elımı dolamadan uyumazmısım.bu hep boyle gıttı. Tek yatmayı sevmem ılla yanmda bırı uyycak ayaklarını uzerıme atıcak agırlık falan yapacak sıkısık uyumak bana daha tatlı geliyor anlıycagın. Sımdıde esjmle oyleym elımı ya pıjamasınsan içeri sokup bacagına doluyorm ya bluzun altından sokup kolunu doluyorum. Esım artk bıkmıs bluzunu pıjamınım ıcıne skupta yatıyo
neyse bır ayagımı atayım mesela hemen dıyokı valla askm bugun cok yorgunm ıste otururken falan kolumu karnına sokayım dur askm namaz kılıcam brazdan dıyo. Ala ala sankı ben cınsellık ıcın attm hanı het hareket onlara sankı cınsellk ıstıyormusz gıbı gelıyot demek kı. Halbukı o isler bana okadr yorucu gelıyorkı bıran onxe bitsinde yatayım modundaym hep