Yanlış bir şey dedim.

Talann12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
85
38
3
32
Eşim yoğun çalışan birisi. Yoruluyor. Ben de ilgi göstermeyi severim. Yine ilgi gösterirken bir buse kondurdum. Gülümsedi. Azgın karım dedi. Halbuki ben normal öptüm yani. Ben de bir anda boşlukla dışarda elin adamını mı öpüyorum ne var diyeceğime elin adamını mı istiyorum dedim ! Ay baya kızdı o ne biçim laf söz cart curt. Yanlış söyledim falan diye açıkladım. Aslında azgın karım diyince ben sinirlendim. Napsam ben cinsellik istiyormusım gibi söz söylüyor. Yanaşsam cinsellik istediğimi sanacak diye yanaşmaya korkar oldum. Ben nerde hata yaptım bilemedim.

Kocanız değil mi cinsellik isteseniz ne olacak ? Eşiniz biraz abartı tepki vermiş de sizde pek isvelisiniz işve de cinselliği çağrıştırır erkekte

Kocanız değil mi cinsellik isteseniz ne olacak ? Eşiniz biraz abartı tepki vermiş de sizde pek isvelisiniz işve de cinselliği çağrıştırır erkekte
Zaten cinsellik istemek mesele değil. Bundan çekinmem. Ama her hareketim de cinsellik amaçlı değil. Şevkatle yaklaşırım bazen. Ama eşim azgın gibi kelimeler diyince kendini sorguluyor insan.

Zaten cinsellik istemek mesele değil. Bundan çekinmem. Ama her hareketim de cinsellik amaçlı değil. Şevkatle yaklaşırım bazen. Ama eşim azgın gibi kelimeler diyince kendini sorguluyor insan.
Dediniz mi eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu belki hoşunuza gidiyor falan sanıyordur boyle söylemesi

Dediniz mi eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu belki hoşunuza gidiyor falan sanıyordur boyle söylemesi
Söyledim. Ben şevkatle yaklaşıyorum sevdiğimden falan dedim. Sen hep yanlıs anlıyorsun dedim. Net bir şey demiyor. Gülüyor falan. Ciddiye mi almıyor bilmiyorum. Bazen evde adamı kovalıyormusum gibi hissetmeme sebep oluyor.

Ahaha herkesınkı oyle ya ne takıyosun. Evet azgınsam daha ne ıstıyorsun benm gıbı ateşli bir kadının var ne yanı yatakta robot gibi yatayyımmı diseydın benmkıde mesela ben gece uyurken elimi biryerlere sokup uyumayı severım bu kucujlukten gelen bı alıskanlık elımı annemın bluzune sokarmısm.annemun esarbına elımı dolamadan uyumazmısım.bu hep boyle gıttı. Tek yatmayı sevmem ılla yanmda bırı uyycak ayaklarını uzerıme atıcak agırlık falan yapacak sıkısık uyumak bana daha tatlı geliyor anlıycagın. Sımdıde esjmle oyleym elımı ya pıjamasınsan içeri sokup bacagına doluyorm ya bluzun altından sokup kolunu doluyorum. Esım artk bıkmıs bluzunu pıjamınım ıcıne skupta yatıyo neyse bır ayagımı atayım mesela hemen dıyokı valla askm bugun cok yorgunm ıste otururken falan kolumu karnına sokayım dur askm namaz kılıcam brazdan dıyo. Ala ala sankı ben cınsellık ıcın attm hanı het hareket onlara sankı cınsellk ıstıyormusz gıbı gelıyot demek kı. Halbukı o isler bana okadr yorucu gelıyorkı bıran onxe bitsinde yatayım modundaym hep

Yaa evet ben de hareket ederken adamı kovalıyormusu
İşte ben de kendimi bazen adamı kovalıyor gibi hissediyorum. Bu duygu da hoş değil yani. Halbuki ben normal ilgileniyorum.

Seni her öptüğümde amacım nihayete erdirmek değil hayatım desene
Erkeklerin kafa "ah karım beni öpücüklere boğuyor" olmaz çünkü "of karım yine seks peşinde" diye düşünür hanzolar
Açıkça söyle
Hatta bi kere bilinçli olarak onu uyar dokunarak o da yeltenince "dur hayatım ya iki öptüm diye o olaya çekiyorsun yorgunum sadece öpesim geldi" de çekil
Kalsın öyle dumur olsun

Evet insan kötü hissediyor. Evet ben bunu da söyledim. Yorgunum falan dedim. Yani belirtmiş oldum ilgilenince sadece cinsellik için olmadığını. Hala aynı ama.:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…