Ahahahaha

Yahu yerime geçmesinden neden korkayım. Orada başkalarının başarılarını sindiremeyen biri izlenimi nasıl aldınız acaba ?Eski şirketimde de aynı pozisyon için sürekli çağırılıyorum.Demek ki birşeyleri doğru yapıyorum.
Ayrıca keşke geliştirip benden daha iyi pozisyona gelse. Ben çevremdeki insanların başarısına hazımsız biri değilim. O gelişirse, şirket gelişir. İmkanlarımız artar.
Kullandığımız ekipmanları kullanıp kullanmadığını dahi bilmiyordum. Ve fikri varmış bu konuda. Beklediğimden iyi çıktı deme sebebim bu . Ve ayrıca siz ilk izlenim olarak henüz sizin tanınmadığınız bir ortamda telefon elde dolaşırsanız siz de göze batarsınız. Bu benim anlayışıma son derece ters bir durum. Hazırlanması istenilen pek çok döküman vardı yavaş çalıştığı için ve yetişmesi mecbur olduğu için oturup kendim hazırladım.
Mesai saatleri içerisinde bir insanın önceliği işi olması lazım. Morali bozuktur, o an çok bunalmıştır veya kafa dağıtmak istemiştir. Bütün bunlar insanlık hali tabiki de olabilir. Ama önce işinin hakkını vereceksin. Oranın bir parçası olduğunu hissettireceksin.Kontrol etmesi gereken bir çok iş var. Diğer birimlere de gitmesi gerekiyor ki bugün konu ile ilgili uyarımı da yaptım. Veya öğretilmesi teklif edilen, eğitim verdirelim denilen bir cihaz var. Boş zamanlarında gidip onu öğrenmek için çabalayabilir.
Bütün bunlar benim şahsi düşüncelerim. Sizin iş disiplininiz sizi bağlar. Siz de aynı şekilde çalışıyor iseniz prensiplerinizi gözden geçirin derim