Yanlış düşünen kim??

keşke öpüşme falan demesydim.şu anlamda hani bi erkeklen yaşamışlığın yoksa birşeyler beklemezsin ama sen gerçekten sevgilisi olduysan o zaman değişir düşüncesindenim ben.üzerinde kimsenin parası olmasada özlemin kredi kartı vardı.elbet bir erkektede bulunu dimi canım.oanlamda dedim
Benim kocamda kredi kartı kullanmıyor ne olacak şimdi??
Benim adıma bir kart var ve ikimizde onu kullanırız hiç te gocunmam, Sözlüyken de nişanlıyken de birbirimize para vermişliğimiz oldu, bunlar dert değil. Hatta düğüne bir kaç gün kala telefonum kapanmıştı o sıra bendede para yoktu arayıp söyledim ödemişti sağolsun. Lakin benim için bir şeyler yaptı diye onun masrafını bana yıkmaya kalkarsa bu dert işte. Senin için gittik mazot senden gibi. O ortamı bilemeyiz şimdi, belki arabada mazot, adamın cebinde de para yoktu, ne yapacaktınız yolda mı kalsaydı sözlüsünden istemiş olabilir. Hal böyle ise normal. Bu arada bir kadın bir adamla sevişti diye her türlü ödemeyi adam mı yapmalı, bu durumda kadının satılık bir maldan ne farkı kalır??? Yada insan sevgilisiyle, sözlüsüyle,nişanlısıyla, kocasıyla masrafları karşılasın diye mi sevişir??

olayın başrolleri sorun yaratmamış onların derdide sizi germiş :9::9:
belki sevişiyolardır ondan ödüyodur..:9:
ay töbe töbe..
arada senin paran benim param meselesi yaratcak insanlar olsalardı sözlenmezlerdi heralde.
Bu cevap favorilerim arasında.

yok canım bizi germedi bizim başımıza gelse naprdık die olaya baktık.serap farklı ben farklı düşündük.ve bu laflarımızı özlem duymadı.ama annesine söylemiş özlem.oda zaten ben istemiyordum baban tanıyor die razı gelmiştim.adam 2 evliliğe ve bir çocuğa ragmen böyle birşey yaptıysa benim kızımda 3.cüsü olur demiş.birde farklı bir boyut daha var.özlemin anneden kalcak bi evi var.çocuğun annesi ikiniz çalışır ev alırsınız o evi satıp demiş.bunuda bugün özlem anlattı bize.
Olayın, konunun akışına göre hareket edersiniz, adamla sevişmiyorsanız eğer her şey alman usulu olur gibi geldi bana. bu arada koskoca çoluk çocuk sahibi adama çocuk demeyin lütfen. Anasına ne oluyor yahu ona mı dert olmuş daha sözlü kızın anneden kalacak evinin tasası. Galiba bunlar yemenin derdinde.

Son düzenleme:
o anda yanında nakiti olmayabılr,kartı olamyabılırbelki unutmştr ihtıyac duymuştr ısteyebılır.sonuçta ewlencekler senın bnm param olmamalı bence.ki zaten çocuk onu kullanma amaçlı para istıosa bunu arkadaş hısseder.snçta ilişkiyi yaşayan o biz 3.gözle burdan net şeyler söyeleyemz.ama arkadaşn sözlüsü hakkında net şeyler hssedebılır.her zaman olmuosa boyle şeylere takılmak çok gereksiz..

aslıdan özlem adamı sevmiyor aşık falan değilim diyordu.o kzını seviyor.görseniz.anne sevkatinden uzak.bir deçocuk sessiz sakin aldatan bir tip gibide değil.ilk evliliği dediklerine göre daha kızı beşikteyken evde bir adamlan yakalanıp bitiyor.diğerinede kız ailesine düşkünmüş.annem babam diyormuş hep.duyduklarımız bunlar.birde özlemin yaşı geldi.evlenmek istiyor

Böyle bir mantık var mı yahu.. Arkadaşınıza söyleyin aklını başına devşirsin. olacak iş değil, kızını seviyormuş yaşı gelmiş. Yarın birgün pişman olursa ne olacak??? İnsan sevmediği arzulamadığı tene nasıl dokunur, nasıl aynı yatağı paylaşır? Kızın ailesi bir şey demiyor mu bu duruma,, bu öyküden daha çok malzemem çıkar. Bunca şey varken mazot konusu pek bir geri planda kalır bana göre.

Bi adamla kızını cok sevdiği için mi evlenecek?

Bi adamla cinsel anlamda yakınlık kurduğu için mi hesap ödeyecek?

Bi adam kadının bütün ihtiyaclarını karşılamak zorunda mı?

Ayy sinir bastı! Bu üçünü istiyorum :))):47:

Açıkcası benim yani bizim takıldığımız nokta şu.tamam insanlar 4x4lük değildir.mutlaka htaları acıkları olabilir.ama kızımız okumuş hep çalışmış annesinin evini yaptırp ev sahibi olmuş.gerçi anacağızı alıyor kirasını.serap gibi bende katı düşüncem bende olur böle şeyler diyordm ama.asla evlenip ayrılmış çocuğu olanbir insana bu tepkiyi veremem.bizimde başımıza gelebilir.ama diyoruz ki lan adam kız çok güzel huyuda iyi.sen evlenmişinn 2 kere hatta kıza akrabaları kızım bi özrün mü var sen bir kere evlencem o adam defalarca tatmış.bu kadınların hepsimi kötü demişler.anne tarafı kesinliklen karşı.kız bunlaı takmamış etmemiş.bizim dediğimiz bu kız el üstünde tutulmaz mı ailecek biraz titiz olunmazmı davranışlarda.hem düşün kızına iyi bi anne olacak.bu zamanda ne öz anneler neler yapıyor.şimdi biz yanlışmı düşünüyorz.

Açıkcası benim yani bizim takıldığımız nokta şu.tamam insanlar 4x4lük değildir.mutlaka htaları acıkları olabilir.ama kızımız okumuş hep çalışmış annesinin evini yaptırp ev sahibi olmuş.gerçi anacağızı alıyor kirasını.serap gibi bende katı düşüncem bende olur böle şeyler diyordm ama.asla evlenip ayrılmış çocuğu olanbir insana bu tepkiyi veremem.bizimde başımıza gelebilir.ama diyoruz ki lan adam kız çok güzel huyuda iyi.sen evlenmişinn 2 kere hatta kıza akrabaları kızım bi özrün mü var sen bir kere evlencem o adam defalarca tatmış.bu kadınların hepsimi kötü demişler.anne tarafı kesinliklen karşı.kız bunlaı takmamış etmemiş.bizim dediğimiz bu kız el üstünde tutulmaz mı ailecek biraz titiz olunmazmı davranışlarda.hem düşün kızına iyi bi anne olacak.bu zamanda ne öz anneler neler yapıyor.şimdi biz yanlışmı düşünüyorz.

Konularınıza şöyle bir göz gezdirdim de; siz hep iki üç kişi düşünüyosunuz?

Bırakın özlem istediği gibi düşünsün. Başından iki evlilik gecen insanla sadece özrü olanlar evlenmez ayrıca? Özlem sizin gibiler kınayacağı veya laf söyleyeceği için kafa bulmuş bence; bknz.adama aşık değilim kızını sevdiğim icin evlenicem!

bi adamla kızını cok sevdiği için mi evlenecek?

Bi adamla cinsel anlamda yakınlık kurduğu için mi hesap ödeyecek?

Bi adam kadının bütün ihtiyaclarını karşılamak zorunda mı?

Ayy sinir bastı! Bu üçünü istiyorum :))):47:

aman kızma kızma dur anlatayım.

1-acıkcası adam gibi adam yok diyor en iyisi bu diyor .hemşeri diyor.kızına bitiyor.

2-bu kelimemi ben yanlış aktardım.ben kendimden pay çıkardım dedim ki.hani adamlan sevgili değiliz.ilk zamanlarda hesaplar ortak olur.ama tanırsn o seni benimser bütün olunur o zaman erkek sevdiğine aşkına sahip çıkar.ya aslında annem beni bu fikre itti.ben biislen çıkıyodm.hep ısmalardı.annem kızın sevgilin değilse eğer ciddiyet yoksa haram eder sana sonra derdi.bende hep o iki verdiyse ben 1 verirdim.haram olmasın diye.sanırım çoğunuz bu düşünceyi anlar.

3-böyle bi adam böyle bir kızı bulmuş biraz daha titiz davranmalı die düşünüyorz.mesela mola yerinde herkes kendi hesabını ödedi.özlem dahil.

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

konularınıza şöyle bir göz gezdirdim de; siz hep iki üç kişi düşünüyosunuz?

Bırakın özlem istediği gibi düşünsün. Başından iki evlilik gecen insanla sadece özrü olanlar evlenmez ayrıca? özlem sizin gibiler kınayacağı veya laf söyleyeceği için kafa bulmuş bence; bknz.adama aşık değilim kızını sevdiğim icin evlenicem!

vallahi öyle diyor.mesela kızını alıp geziyorz.gecen sultanahmete gittik annem ben özlem ve kız çocuğu.çocuk aradı akşam görüşelim die.özlem yok yok gelme sen biz iyiyiz dedi.annem özleme biz gideriz.gelsin sözlün takılın dedi.özlem ya sizlen geçirdiğim zaman daha iyi boşver gelmesin dedi.annem kızım baban öldü diyemi böyle davranıyosn .annei üzüyosn kadın istemiyor.hem aşıkta değilsin dedi.özlemin ağzıda varsa yoksa şu kelime ondan iyisini bulamam aşık olduklarım hep yalan dolan çıktı.buna insanlık adına güveniyoum demişti.aha bakın iyisi bile kıza neler yapıyor.sanırım yuz aldı yuz

aman kızma kızma dur anlatayım.

1-acıkcası adam gibi adam yok diyor en iyisi bu diyor .hemşeri diyor.kızına bitiyor.

2-bu kelimemi ben yanlış aktardım.ben kendimden pay çıkardım dedim ki.hani adamlan sevgili değiliz.ilk zamanlarda hesaplar ortak olur.ama tanırsn o seni benimser bütün olunur o zaman erkek sevdiğine aşkına sahip çıkar.ya aslında annem beni bu fikre itti.ben biislen çıkıyodm.hep ısmalardı.annem kızın sevgilin değilse eğer ciddiyet yoksa haram eder sana sonra derdi.bende hep o iki verdiyse ben 1 verirdim.haram olmasın diye.sanırım çoğunuz bu düşünceyi anlar.

3-böyle bi adam böyle bir kızı bulmuş biraz daha titiz davranmalı die düşünüyorz.mesela mola yerinde herkes kendi hesabını ödedi.özlem dahil.

Estf niye kızayım...
Gencecik kız, mesleği elinde; hesap ödeme mevzusuna kafa yormaktansa bu şekilde yönlendirin onu. Kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil. Yine söylüyorum. İstersen bi milyon yıl cık, sevgilin olsun nişanlın olsun, ödemez ödemez. Adam sizin hesaplarınızı ödemek için çalışmıyor. Gönlünden gecer, içinden kopar öder. Ama zaruriyetten değil.

Sevgiliyken öğrenciydik birbirimizi tanımıyorduk eşimle, çok mecbur kalmadığım sürece alman hesabı yapardım, sonraları kimde varsa o öderdi.

Nişanlıyken çoook şiddetli bir kavga etmiştik. ikimiz de ayrı sehirlerdeydik. Akşam kavga ettik sabah bi cıktım durakta beni bekliyor. Neyse konu tatlıya bağlandı ertesi gün gidecek aştiye gittik utana sıkıla benim para yok dedi :))))

Adamla kavga etmişim, cıkmış gelmiş dönüş biletini de ben aldım :))) İlişkilerde bu tarz şeyler olabilir. Bu durum yalnızca yaşayanları bağlar. üçüncü şahısları değil.

Estf niye kızayım...
Gencecik kız, mesleği elinde; hesap ödeme mevzusuna kafa yormaktansa bu şekilde yönlendirin onu. Kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil. Yine söylüyorum. İstersen bi milyon yıl cık, sevgilin olsun nişanlın olsun, ödemez ödemez. Adam sizin hesaplarınızı ödemek için çalışmıyor. Gönlünden gecer, içinden kopar öder. Ama zaruriyetten değil.

Sevgiliyken öğrenciydik birbirimizi tanımıyorduk eşimle, çok mecbur kalmadığım sürece alman hesabı yapardım, sonraları kimde varsa o öderdi.

Nişanlıyken çoook şiddetli bir kavga etmiştik. ikimiz de ayrı sehirlerdeydik. Akşam kavga ettik sabah bi cıktım durakta beni bekliyor. Neyse konu tatlıya bağlandı ertesi gün gidecek aştiye gittik utana sıkıla benim para yok dedi :))))

Adamla kavga etmişim, cıkmış gelmiş dönüş biletini de ben aldım :))) İlişkilerde bu tarz şeyler olabilir. Bu durum yalnızca yaşayanları bağlar. üçüncü şahısları değil.

canım ama siz o zaman çok gençtiniz.ve durumunuzun olmadığıda belli bu faklı bir olay.adamın arkadaşımıza değer vermesi gerek çünkü kızına neler yapıyo neler.öz anneler yapmaz

Erkeği erkek kılan
Kızlar sizlere bi olay anlatcam herkesten farklı değişik fikirler yorumlar çıkacak,şu anda benim arkadaşımlan olduğu gibi.oda kk ye uye ve biz bu konu adı altında cıt kaldığımız düşüncemizi belirteceğiz..

Bu hafta sonu ben serap ve özlem adapazarına özlemin köyüne gittik.köydede sözlüsü vardı.ailesi ile oda gelmişti.bizde msafir olarak gittik.herşey çok güzel di meyva ağacları sakarya nehri doğal ortam..gezdik ettik.neyse pazar günü babalar günü idi.özlemin babasına mezar ziyareti yapalım dedik.mezarlıkve köy arasında 1 saat kadar mesafe vardı.sözlüsününde arabası vardı.araçı benzinlikte durdurdu ve özlemden mazot parası aldı.ben olaya normal bakıyorum olabili dedim.bu arada çocuğun hali vakti yerinde.bu arada kızımız çok güzel çocuğa göre ve iyi bir mesleği var.çocukta daha evvel 2 evlilk yapmış.birincisinden 9 yaşında bir kızı var.çocuğun ailesi çok iyi ve özlemin hemşerisi.kız çocuğuda çok tatlı.ben bile alıp bakarım.sorun şu arkadaşım serap arasında.serap dedi şaka gibi ya özlemden benzin parası aldı.bende normaldir dedim.serap ya olmaz erkek adam elini cebine atmaz mı.serabın eşi gene bizlen hafta sonu şileye gitmiştik.adam elimize cebimize attırmadı.belki çoğunuza saçma gelecek ama hangimiz doğru düşünüyor.özlem zaten kızının her değini yapar.istediğini alır.

Hayat müşterek dicenizde serap nie böle katı düşünüyor.bana o sen bu kafaylan dedi.bende seraba diyorum ki.ben çıktığım erkeklen bişeyler yaşamıyorsam ki yaşamam (öpüşme sevişme vs)
bazen ben ısmalarım çünkü parası haramdır.ama yaşarsam eğer belki beklerim.herkes kendi düşüncesinde ve seraplan tartışıyorz.özlemde ona hak veriyor bazende bana.

Kızlar özlem kime inansın.sizneye inanısınız peki.

şimdiden tşkler yorumlarınız için.

Sürekli erkeğin elini cebine atmasını bekleyen bir yapım yoktur, hayat müşterek evet..
Ama 1 saatlik yola gitmek için (cebinde parası olduğu halde) benden benzin parası uman adamı da koluma takmam, kusura bakmasın.

Bu arada benim asıl yorumum sana..
"Öpüşmezsem,sevişmezsem parası haramdır, ısmarlatmam..
Ama sevişirsem, ısmarlamasını beklerim.."
Beni çok şaşırttı bu yorum, bir yorum yapıcam da inan seni incitmek istemiyorum.
Sen kendini yanlışi fade ettin bence. İnsanlar bunu fark edip sana yüklenmeden ifadeyi düzelt bence.

Konularınıza şöyle bir göz gezdirdim de; siz hep iki üç kişi düşünüyosunuz?

Bırakın özlem istediği gibi düşünsün. Başından iki evlilik gecen insanla sadece özrü olanlar evlenmez ayrıca? Özlem sizin gibiler kınayacağı veya laf söyleyeceği için kafa bulmuş bence; bknz.adama aşık değilim kızını sevdiğim icin evlenicem!

umutefe, sen yenilebilecek bişey olsaydın üstüne tarçın döküp hapur hupur yerdim ben seni, öyle tatlısın valla..:70:

Estf niye kızayım...

Bu anlattığın olayı okuduğum an, "vay adama bak, dönüş biletini nişanlısına aldırmış" diye değil, "vay adama bak, dönmeye parası yok, ama nişanlısının gönlünü almak için bir yolunu bulmuş gelmiş" diye düşündüm.:69:

umutefe, sen yenilebilecek bişey olsaydın üstüne tarçın döküp hapur hupur yerdim ben seni, öyle tatlısın valla..:70:

Utanıdırıyosun beni ipek :69: Bence senin canın tarçınlı bişi çekti beni bahane ediyosun :)))) Bebişe teyzesinden bi adet tarçınlı sütlaç ısmarlıyorum :54:

Bu anlattığın olayı okuduğum an, "vay adama bak, dönüş biletini nişanlısına aldırmış" diye değil, "vay adama bak, dönmeye parası yok, ama nişanlısının gönlünü almak için bir yolunu bulmuş gelmiş" diye düşündüm.:69:

Seninle aynı şeyi düşünebilmek, aynı pencereden bakmak çok mutlu ediyo beni :) :71:

Sürekli erkeğin elini cebine atmasını bekleyen bir yapım yoktur, hayat müşterek evet..
Ama 1 saatlik yola gitmek için (cebinde parası olduğu halde) benden benzin parası uman adamı da koluma takmam, kusura bakmasın.

Bu arada benim asıl yorumum sana..
"Öpüşmezsem,sevişmezsem parası haramdır, ısmarlatmam..
Ama sevişirsem, ısmarlamasını beklerim.."
Beni çok şaşırttı bu yorum, bir yorum yapıcam da inan seni incitmek istemiyorum.
Sen kendini yanlışi fade ettin bence. İnsanlar bunu fark edip sana yüklenmeden ifadeyi düzelt bence.

canımcım inşALLAH yazılı şekilde daha düzgün anlatmaya çalışıcağım bu dediğimi.ben geniş bir çevreye ve kalabalık bir ortamda bulunduğumdan ötürü çok şeyler duyuyor görüyorum.kk de yaşanan olayların çoğunu canlı yaşıyorum izleyerek.ve toplum yapısının az bucuk nasıl olduğunu.ben genelleme olarak anlattım aslında.görerek yaşarak.mesela insanın en yakını kimdir anne.benim annem bana şu lafı dedi ve çok etkilenmiştim.çıktığım biri vardı.hep gezerdik.bana dedi bak kızım eğer sen bu çocuklan sevgili falan değil birşeyler düşünmüyorsan çocuğa masraf yaptırma HARAM olur dedi.bende sevgilii olmak gerek dedim.oda bir düşüncen yoksa eğer sen kendi paranı çek.bende gerçekten çocuklan bişyeler yaşamadığımdan dolayı herşey alman usulu idişimdi buna dayanarak başka bir örnek teyzemin kızı bizde büyüdüğünden dolayı belli yaşa annem kuzenemide aynı şeyi söylemişti.üniversiteli erkek arkadaşıylan oda hayat müşterek diyerek çoğu şeyi kuzen alır yada birşeyler yerlerdi .(bu arada kuzenim bu insanlan nişanlı)
neyse kuzenim artık sevgili olmuşlardı.ve beraberlik yaşadılar.hakan yani nişanlısı ona aynen sunu dedi artık sen benimsin lütfen elini cebine atma.paran sende kalsın.başka ihtiyaclarında kullanırsın demişti.
başka bir örenekte iş yerinde zübbe muhasebecimiz vardı bir zamanlar.tabi o iğrenç bir insan.örnek bile vermek istemem ama eminim ki çoğu erkek aralarında böyle konuşuyor.yok demeyin.birgün konuşurken duydum arkadaşınlan .yahu kıza doğumgünü partisi yaptım o biçim hediye aldım.daha neler 3 ay oldu kız bana halen vermedi.(NE İĞRENÇLİK DİMİ)biz bayanlar hep duygusalız hep kendimiz gibi dşünürz.
İŞTE BEN BÖYLE ŞEYLER YAŞADIM ARKADAŞIM.BELKİ BU ETKİYLEN BU KELİMEYİ YAZDIM.AMA BU SİTEDE SAKIN SANA DEĞİL SÖZÜM BAZI ARKADAŞLAR DUYMAK İSTEDİKLERİ SEKİLDE YAZIYORLAR.TERSİ OLSUN.KONU ÇOK ALAKASIZ YERLERE GİDEBİLİYOR..UMARIM BENİ ANLAMIŞINDIR.VE EMİN OL HAYATIMDA BÖYLE UZUN BİR AÇIKLAMA YAPMAM BU SİTEDE KİMSE İÇİN.BUDA SANA DEĞER VERDİĞİMDENDİR.SENİ İLGİ İLE İZLEDİĞİMDENDİR...

Back
X