- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi Hazal zamani
Benim kocamda kredi kartı kullanmıyor ne olacak şimdi??keşke öpüşme falan demesydim.şu anlamda hani bi erkeklen yaşamışlığın yoksa birşeyler beklemezsin ama sen gerçekten sevgilisi olduysan o zaman değişir düşüncesindenim ben.üzerinde kimsenin parası olmasada özlemin kredi kartı vardı.elbet bir erkektede bulunu dimi canım.oanlamda dedim
Benim adıma bir kart var ve ikimizde onu kullanırız hiç te gocunmam, Sözlüyken de nişanlıyken de birbirimize para vermişliğimiz oldu, bunlar dert değil. Hatta düğüne bir kaç gün kala telefonum kapanmıştı o sıra bendede para yoktu arayıp söyledim ödemişti sağolsun. Lakin benim için bir şeyler yaptı diye onun masrafını bana yıkmaya kalkarsa bu dert işte. Senin için gittik mazot senden gibi. O ortamı bilemeyiz şimdi, belki arabada mazot, adamın cebinde de para yoktu, ne yapacaktınız yolda mı kalsaydı sözlüsünden istemiş olabilir. Hal böyle ise normal. Bu arada bir kadın bir adamla sevişti diye her türlü ödemeyi adam mı yapmalı, bu durumda kadının satılık bir maldan ne farkı kalır??? Yada insan sevgilisiyle, sözlüsüyle,nişanlısıyla, kocasıyla masrafları karşılasın diye mi sevişir??
Bu cevap favorilerim arasında.olayın başrolleri sorun yaratmamış onların derdide sizi germiş
belki sevişiyolardır ondan ödüyodur..
ay töbe töbe..
arada senin paran benim param meselesi yaratcak insanlar olsalardı sözlenmezlerdi heralde.
Olayın, konunun akışına göre hareket edersiniz, adamla sevişmiyorsanız eğer her şey alman usulu olur gibi geldi bana. bu arada koskoca çoluk çocuk sahibi adama çocuk demeyin lütfen. Anasına ne oluyor yahu ona mı dert olmuş daha sözlü kızın anneden kalacak evinin tasası. Galiba bunlar yemenin derdinde.yok canım bizi germedi bizim başımıza gelse naprdık die olaya baktık.serap farklı ben farklı düşündük.ve bu laflarımızı özlem duymadı.ama annesine söylemiş özlem.oda zaten ben istemiyordum baban tanıyor die razı gelmiştim.adam 2 evliliğe ve bir çocuğa ragmen böyle birşey yaptıysa benim kızımda 3.cüsü olur demiş.birde farklı bir boyut daha var.özlemin anneden kalcak bi evi var.çocuğun annesi ikiniz çalışır ev alırsınız o evi satıp demiş.bunuda bugün özlem anlattı bize.
Son düzenleme: