Yanlış iş seçimi ve zor durumda kalmamız

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Arkadaşlar eşimin sıkıntılı olsada devam eden bir iş süreci vardı, bu süreçte yeni iş arayışına girmişti ve başka bir firmadan iyi bir teklif almıştı ve yeni işinden verilen vaatlerle, eski işinden çıktı uzun yıllar kariyer yaptıgı idari alanla ile ilgili bir pozisyon..1 hafta çalıştıktan sonra iş kriterleri tamamıyla uymuyor denerek işten çıkarıldı (ki zamanında çok ünlü kurumsal firmalarda 20 yıl üstü deneyim sahibi) şuan işsiz ve maduruz..biz size verdiginiz söze güvenerek iş değişikliği yaptık kötüde olsa idare eden bir işe sahiptik. Şuan 2 üniversiteli okuyan çocuk masrafı,borç, kira vb durumlarda başbaşa kaldık..insanların ne kadar acımasız oldugunu yine, yine herzaman ki gibi gördük, çok hüzünlü ve çaresiz hissediyorum.. Zaten dünya savaşları vb durumlar iyice hassaslaştırdı beni.. Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyaçım var.. Ben de çalışamıyorum (özel geçerli bir sebebim var)

Piyasa korkunç durumda lakin eşiniz dırmadan başvuru yapsın kuvvetlide referans bulsun
Yapacak başka bişey yok
Kuvvetli referansları mevcut ama referans aşamasına gelene kadar bayagı zor bir süreç galiba..sudan çıkmış balık gibiyiz..inş dünyamız ve ülkemizdeki yaşam koşulları daha iyileşir..

E ESELA1 merhaba..
Firma hiç de etik olmayan bir davranış sergilemiş. Uzun yıllar çalışıp, kendileri için işten ayrılan birine bunu yapmaları etik değil. Ama maalesef 6 ay deneme suresi denen bir kavram var. Ve bu süre zarfında memnun kalmadık deyip çıkarabiliyorlar :KK43: Referanslarin bulunduğu firmalarda pozisyon arayabilir eşiniz. Cv'yi içerden vermek her zaman daha etkili. Bol bol başvuru yapsın. Ve maalesef şu aşamada pek seçim şansı olmayacağından bir yerden başlayabilir. Umarım en kısa zamanda bulur iş. Allah yardimciniz olsun..

Edit: imla

E ESELA1 merhaba..
Firma hiç de etik olmayan bir davranış sergilemiş. Uzun yıllar çalışıp, kendileri için işten ayrılan birine bunu yapmaları etik değil. Ama maalesef 6 ay deneme suresi denen bir kavram var. Ve bu süre zarfında memnun kalmadık deyip çıkarabiliyorlar :KK43: Referanslarin bulunduğu firmalarda pozisyon arayabilir eşiniz. Cv'yi içerden vermek her zaman daha etkili. Bol bol başvuru yapsın. Ve maalesef şu aşamada pek seçim şansı olmayacağından bir yerden başlayabilir. Umarım en kısa zamanda bulur iş. Allah yardimciniz olsun..

Edit: imla
Sagolun bu yorumlar bile çok morel veriyor..yeni bir işe güvenmemek gerekirmiş bizde anladık hep uzun vadeli işlerde çalıştıgından son 2 yıla kadar hiç böyle tecrübelerimiz olmamıştı..inş hayırlı insanlarla karşılaşırız her anlamda

Back
X