Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 2,5 yıldır süren bir ilişkim var onu nasıl sevdiğimi ne fedakarlıklar yaptığımı anlatamam..ailem biliyor o da bugün ailesiyle konuşmuş gidip isteyelim diye...benim çok mutlu olmam gerekirken ben bi tuhafım
( sanki içimdeki o aşk o istek kalmadı gibi...evlenmek için can atan ben şimdi duruldum...şu sıra kime fal baktırdıysam da bu sene evleniyorsun çok iyi bir evliliğin olacak dedi...yani bilmiyorum ne yapmalıyım yanlış karar vermekten çok korkuyorum ama bu duygu değişimini de anlamıyorum bir anda oldu yaklaşık 1-1,5 aydır sürekli bunu düşünüyorum.bazen düşünmek yoruyor başımın ağrıdığını hissediyorum düşünürken
Hayatta en çok istediğim şey huzurlu bir evlilik maddi şeyler hep ikinci plandadır benim için..Aşk olsun yeter diyenlerdenim yanii...çok aşıktım neden böyle oldumm anlamıyorumm...
Var mı benim yaşadığımı yaşayanlar?özellikle evli ablalarımdan yardım istiyorum...Acaba kendimi sürekli seviyorum sevmiyorum diye sorguladığım için olumsuzluğumu kodluyorum bilinçaltıma
( ne olur yardım edin erkek arkadaşımda ben seni çok seviyorum ve artık evlenmek istiyorum sen sevmiyorsan istemiyorsan söyle bitirelim diyor ben tepkisiz kalıyorum bu arada yaşım 23....

Var mı benim yaşadığımı yaşayanlar?özellikle evli ablalarımdan yardım istiyorum...Acaba kendimi sürekli seviyorum sevmiyorum diye sorguladığım için olumsuzluğumu kodluyorum bilinçaltıma