:(:( yanlış karar :(

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Merhaba arkadaşlar zor durumdayım evleneli 9 ay oldu eşimle 8 yıl sevgili kaldık evlenmeden önce 1 yıl ayrılmıştık o dönemde hayatıma birini almıştım (benim çocuklukta plotonik aşık oldugum abimin yakın arkadaşı ) sonra ikisi arasında tercih yaparak uzun süre beraber oldugum aşkımın bitmedine inandıgım herşeyiyle tanıdıgım eşimi tercih ettim dierini tercih etmememin sebebi onunla olsaydım yaşadıgım şehiri degiştircektim ve utandım abimin çok yakın arkaşaıydı ama pişmanım şuanda eşimle birtürlü mutlu olamıyırum devamlı herşeyde o aklıma gelio ve ben çok mutsuzum eşimide mutsuz ediyorum ne yapıcamı bilmiyorum ve ben ona aşık oldugumu bile bile eşimle evlendim şimdi mutsuzluguma çare bulamıyorum

İlk olarak kesinlikle eşinizi yanlış karar olarak görmemelisiniz bence oldu bitti hayırlısı böyleymiş. Seçmediğiniz kişiye aşık olduğunuz fikri de tamamen psikolojik bi olay bence insanız yasak elma her zaman daha çekici gelir. Karar anı gelince eşinizi seçmişsiniz sonuçta insan sıkışınca asıl duyguları ortaya çıkar :) Dua edin nefsiniz ve beyniniz size oyun oynuyo dinle aranız nasıl bilmiyorum ama dua edip kendinize bazı şeyleri tekrar ederek bu duyguları aşarsınız inşallah :34:

ilk olarak kesinlikle eşinizi yanlış karar olarak görmemelisiniz bence oldu bitti hayırlısı böyleymiş. Seçmediğiniz kişiye aşık olduğunuz fikri de tamamen psikolojik bi olay bence insanız yasak elma her zaman daha çekici gelir. Karar anı gelince eşinizi seçmişsiniz sonuçta insan sıkışınca asıl duyguları ortaya çıkar :) dua edin nefsiniz ve beyniniz size oyun oynuyo dinle aranız nasıl bilmiyorum ama dua edip kendinize bazı şeyleri tekrar ederek bu duyguları aşarsınız inşallah :34:

belkide öyle ama kendime engel olamıyorum bide hala görüyorum duğun davetiyesini elimle yazdım aile ce tanıyoruz ve hergördügümde 2 gün kendime gelemiyorum eşimle aynı sofraya oturmuşlukları var öyle durumlarda dahada fena oluyorum eşimi kandırdıgımamı yanayım onu gördügümemi zor çok zor

Merhaba arkadaşlar zor durumdayım evleneli 9 ay oldu eşimle 8 yıl sevgili kaldık evlenmeden önce 1 yıl ayrılmıştık o dönemde hayatıma birini almıştım (benim çocuklukta plotonik aşık oldugum abimin yakın arkadaşı ) sonra ikisi arasında tercih yaparak uzun süre beraber oldugum aşkımın bitmedine inandıgım herşeyiyle tanıdıgım eşimi tercih ettim dierini tercih etmememin sebebi onunla olsaydım yaşadıgım şehiri degiştircektim ve utandım abimin çok yakın arkaşaıydı ama pişmanım şuanda eşimle birtürlü mutlu olamıyırum devamlı herşeyde o aklıma gelio ve ben çok mutsuzum eşimide mutsuz ediyorum ne yapıcamı bilmiyorum ve ben ona aşık oldugumu bile bile eşimle evlendim şimdi mutsuzluguma çare bulamıyorum

bence psikolojik olayınız. eşinizi tercih etmişsiniz onu her haliyle kabullenin. diğeriyle olsam daha mutlu olurdum demeyin. diğeriyle evlenseydiniz bu seferde acaba şuanki eşinizle evlensem nasıl olurdu derdiniz. o yüzden konuyu çok düşünmeyin. yukardaki arkadaşın dedğini dinleyin. dua okuyun

belkide öyle ama kendime engel olamıyorum bide hala görüyorum duğun davetiyesini elimle yazdım aile ce tanıyoruz ve hergördügümde 2 gün kendime gelemiyorum eşimle aynı sofraya oturmuşlukları var öyle durumlarda dahada fena oluyorum eşimi kandırdıgımamı yanayım onu gördügümemi zor çok zor

İşte bu kısmı hakikaten zormuş...Şöyle düşünün insan nelere alışıyor 1 sene öncesinde büyük sıkıntı olarak gördüğümüz şeyleri unutup gidiyoruz. Unutmak büyük nimet zaman neye çare olmamış ki? Elinizden geldiğince görmemeye,aynı ortamda bulunmamaya çalışsanız? Yada en azından kafanızı dağıtacak bi aktivite mesela her zaman iyi gelir.

Back
X