- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 35
- Konu Sahibi Jane Bennet
Sevgili hanımlar öncelikle kendimi tanıtayım. Bir ilköğretim okulunda okulöncesi öğretmeni olarak çalışıyorum. Okulumdaki ikinci yılım. Okula başladığım ilk yıl kütüphane yapılıyordu . Kütüphane için kitap, eğitici oyun, projeksiyon tarzı şeylere ihtiyaç vardı . Sınıfımın şartları çok çok kötü olmasına rağmen bu saydıklarımın hepsini bir dernek aracılığıyla buldum . Yanı kütüphane benim sayemde yapıldı . Yaklaşık 5000 lira kadar bağış sağlattım. Bu yıl başladığımdan beri sınıfımın kilidi yok yapılsın dedim idare yapmadı, sandalyeler kırık montelenmesi gerekiyor dedim idare yapmadı, tuvaletin lambası yanmıyor bir ampül takin dedim o da yapılmadı. Eşim sağ olsun geldi kapı kilidini sandalyeleri hepsini yaptı. Sıra sınıfıma gelmişti ben de yine bir aylık aramam sonucu yardim buldum . Sınıfımdaki eşyalar tamamen değişecek 10 000 liralık yardim yapılacak buraya kadar bir sıkıntı yok . Mudur bey geldi hocam yardım bulduğunuz yere söyleyin okulun bahçesine de bir şeyler yapsın dedi. Ben de hocam ben sınıfımı zor yaptırıyorum bir de ekstradan bahçe işini söyleyemem dedim . Bozuldu biraz . Okulun sanki öğretmeni değil idarecisiyim. Ben nasıl yardım bulabiliyorsam onlar da bulabilir . Bizimkiler armut pis ağzıma düş mantığındalar. Ben haksız mıyım şimdi zaten sınıfımı zar zor yaptırıyorum bin dil döke döke . Bahçe işini çıkartmak da ne şimdi ! Ben hatalı miyim sizce ?