yanlis mi dusunuyorum?

Gmznzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
220
0
26
Bursa
Merhaba hanimlar
Sorunum su.esimin ailesi esimden bisey istiyecekleri zaman esime soyleyip ondan isterler.ama istedikleri sey brnim yapabilecegim bir sey. Eltim bisey istedi esimden.ona msj yazmis.ben de tesadufen esimin tlfnunda gordum msji.esime dedim evet dedi.nerde onlar dedi. Ben de beni ilgilendirmiyo bana sorucakti bu benm halledebilecegim bisey senn degil.sana soyledi madem sen coz dedim ben de.. hep boyle eltim. Ne bu samimiyet anlamiyorum.6ay arayla evlendik dicem ki esimle onceden bi samimiyeti var bana karsi cekiniyo ama alakasi yok yeri gekir bendrn istemesini bilir. Simdi bana msj yazms..nasilsin napiyosun diyr.kesin onu soylicek.ne cvp vereyim simdi ben

canım ßenim eltimde nişanlıma msj atar arasıra ama banada atar :) ben kaynıma hiç atmam ama ilginç gelio banada:) kötü niyetten değil ama gereksiz.
Bence açıkça yaz eşime demişssin canım önce bana deseydin hazır olurdu diye

yanlış düşünmüyosun bence...
açık açık söyle eltinede senden istesin artık....

Ben de atmam.. evet bence de gereksiz..ne alaka neden yaziyosun ki degil mi ama... acikca yazsam carpitir. Ay ne var gmznzl brn kaynima msj atamicak miyim der. Ki istedigi seyi bana soyledi ilk brn de esime soyledim.snra eltime dondum ankattim. Belli bi noktaya ben getirdimzaten snra bugu baktim esime yazmis. Sinit oluyorum artik yani.. esim dese halbu ki.yenge ben musait degilim gmznzl ya soyle falan.. ama esim de hic bise yapmiuo. Hep boyle oluyo.benm halledicem seyi bana degil esime soyluyo. Ben essek basimiyim burda yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…