Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yaaa....yaaa... yaaa....Bu yıl tayinimiz cıktı taşınacaz,bebek çalışmalarımızda var.kız kardeşim yok,annemin ciddi sağlık problemi var ve annem bizim yardımımıza muhtaç.Ev taşıyacaz eşimle bir başımızartalık karıştırmaya gelince aile olan,yanımıza tatil yapmaya gelince aile olan görümcelerim hiç biri "yardıma gelmek istiyorum ablacım,sen temizliğini yaparken en azından ben yemeğini yaparım yardımım olur." demiyor.Arkadaşlarım var cok sinirli ve aksi olduklarına hatta erkek tarafıyla fazla muhattap olmadıkları halde ve kız kardeşleri anneleri olmasına rağmen bir günlüğüne de olsa erkek tarafı geldi temizliğe yardım etti.Bizimkiler ise hiç umurlarında değil.Cok kızıyorum,nasıl davranayım bilemiyorum.Mecbur değiller tabi gelmeye ama lafa gelince cokta,düşünceli olmaya gelince niye yok.Ne gelin olduğumda ilk yerleşirken sordular ne de şimdi.millet nasıl düşünceli ailelere sahip kıymet bilmez.biz de bu düşüncesizleri aile olarak kabul ediyoruz.