Yanlış mı düşünüyorum?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
48
32
Kizlar beni begenenler hoslananlar oluyor ama gercekten bisey hissetmeden ilskiye başlamak istemiyorum. Yani gerçekten düzgün çocuklar çıkıyor karşıma her anlamda ama o kalpteki heyecanı hissetmedikçe içimden gelmiyo.. Küçük flörtler oldu tabi ama ciddi anlamda kimseyi almadım hayatıma herkeste diyor " o kadar güzelsin neden sevgilin yok " Sanki bu benim seçimim değil de bendeki bi sorunmuş gibi sanıyolar. doğru insanı gerçek aşkı arıyorum. Kızlara bakıyorum kriterleri uygun bulunca hemen çıkmaya baslıyolar kaçırmıyım diye, sizce ben yanlış mıyım? Gerçkten bir gün karşılıklı aşık olacağım biri çıkar mı yoksa böyle düşündüğüm sürece yalnız mı kalırım?yalnızlıktan da sıkıldım çünkü.

Aslına bakarsan bence doğru olanı sen yapıyorsun yalnızlıktan sıkılman da doğal ama birilerine yaklaşmadan şans tanı kendini sana ispatlasın ben öyle yaptım şimdi 12 yıllık evli3 çocuk annesiyim

Yoğun duygular hissetmediğin biriyle görüşmek zorunda değilsin ama madem bu senin seçimin neden bu konudan şikayetçisin. Bunu sen seçtiysen bu durumdan sıkılman şikayetçi olman saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…