- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi _citygirl_
Herkese merhaba benim sorunum eşimin ailesi. Altlı üstlü oturuyoruz aramız buraya taşınmadan önce çok iyiydi şimdide iyi ama eskisi kadar değil tabi. Tek sorunum özel hayatıma karışılması (sadece k.validem yapıyor) örnek verecek olursam evime alınan eşyalar, ne zaman nerde olduğum, ne iş yaptıpım, ne zaman banyoya girdiğim bile biliniyor durmadan gözetleniyorum ve dinleniyorum. O kadar kızıyorumki buna. Hiç bi zaman saygısızlık yapmadım neden dinliyorsun da diyemedim. Sadece araya mesafe koydum eskisi gibi sık gitmiyorum artık. Eşim beni anlıyor sağolsun. Dün abisi eşimle konuşmuş bizim için üzülüyorlarmış gitmiyoruz diye kızlar napıcağımı şaşırdım gidip yüzyüze konuşmak istedim k.validemle ama daha anlatmadan ağlayacağına eminim. Derdimi bi kaç kez paylaştım ama hep beni suçlu çıkardı sırf bu yüzden konuşmadığım insanlar var. O kadar çaresizim ki.. k.validem kelimenin tam manasıyla içtenpazarlıklı. Bu yüzden yanaşamıyorum. Birde k.pederimi ve eşimi benden kıskanıyor inanın k.pederime selam veremez oldum lütfen bi akıl verin. Uzak durarak yanlışmı yapıyorum ne yapmam lazım?