• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış mı yapıyorum kızlar beni aydınlatın..

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
Herkese merhaba benim sorunum eşimin ailesi. Altlı üstlü oturuyoruz aramız buraya taşınmadan önce çok iyiydi şimdide iyi ama eskisi kadar değil tabi. Tek sorunum özel hayatıma karışılması (sadece k.validem yapıyor) örnek verecek olursam evime alınan eşyalar, ne zaman nerde olduğum, ne iş yaptıpım, ne zaman banyoya girdiğim bile biliniyor durmadan gözetleniyorum ve dinleniyorum. O kadar kızıyorumki buna. Hiç bi zaman saygısızlık yapmadım neden dinliyorsun da diyemedim. Sadece araya mesafe koydum eskisi gibi sık gitmiyorum artık. Eşim beni anlıyor sağolsun. Dün abisi eşimle konuşmuş bizim için üzülüyorlarmış gitmiyoruz diye kızlar napıcağımı şaşırdım gidip yüzyüze konuşmak istedim k.validemle ama daha anlatmadan ağlayacağına eminim. Derdimi bi kaç kez paylaştım ama hep beni suçlu çıkardı sırf bu yüzden konuşmadığım insanlar var. O kadar çaresizim ki.. k.validem kelimenin tam manasıyla içtenpazarlıklı. Bu yüzden yanaşamıyorum. Birde k.pederimi ve eşimi benden kıskanıyor inanın k.pederime selam veremez oldum lütfen bi akıl verin. Uzak durarak yanlışmı yapıyorum ne yapmam lazım?

uzak durmak birşeyi çözeceğe benzemiyor görünüşe göre. bence konuşmalısın açık açık.. ayrıca dinliyor derken nasıl dinliyor ki ?

Onları kırmadan eşinin işine yakın bir yer bulduğunuz gibi bir bahaneyle taşının canım bence. Yoksa daha da kötü olmak var

Nerden biliyorsunuz her anınızın gözetlendiğini. Açık açık mı söylüyorlar ?
Eğer öyleyse o anda siz beni mi gözetliyordunuz diyerek şaşkınlığınızı dile getirebilirsiniz..

Nerden biliyorsunuz her anınızın gözetlendiğini. Açık açık mı söylüyorlar ?
Eğer öyleyse o anda siz beni mi gözetliyordunuz diyerek şaşkınlığınızı dile getirebilirsiniz..
Evet k.validem söylüyor mesela benden birşey istiyor yok dediğimde şu gün almıştın ya falan diyor. Ben o şekilde tepki veremiyorum şaşkınlıktan bir kez verdim cevap vermedi bana güldü yanı umursamıyor

En güzeli uzak olmak ... Yani kayinvalide iyi de olsa bisekilde sıkıntı çıkıyor ... Bizde biraz fazla uzağız 800km kadar ama kafamız rahat ..kayinvalidem diyor sakin yakına gelmeyin kendisi kayinvalide den çekti kaynana oldu ve hala çekiyor düşünün ...

Onları kırmadan eşinin işine yakın bir yer bulduğunuz gibi bir bahaneyle taşının canım bence. Yoksa daha da kötü olmak var
Çok haklısın en iyi yol taşınmak ama buraya yeni taşındık canım o kadar borcumuz varki evimide bırakmak istemiyorum çok çabaladık burası için şuan başka eve taşınmam imkansız

uzak durmak birşeyi çözeceğe benzemiyor görünüşe göre. bence konuşmalısın açık açık.. ayrıca dinliyor derken nasıl dinliyor ki ?
Şöyle: bir misafirim geldiğinde genelde balkonda otururuz k.validemse aşağıda olan tüm işlerini bırakır aşağıdan bizi dinler konuşmanın ortasında atlar.. misafirlerimede ayıp ama napıyım anne sen bizi mi dinliyorsun diyorum gülüyo cevap yok

1-Taşının 2-Kayınvalidene bir uğraş bulun.

İşsiz güçsüzlükten geline sardıran kayınvalideler var.
Kendi çevresi,gezmesi,hobisi olan kayınvalideler daha kalender oluyorlar.

Herkese merhaba benim sorunum eşimin ailesi. Altlı üstlü oturuyoruz aramız buraya taşınmadan önce çok iyiydi şimdide iyi ama eskisi kadar değil tabi. Tek sorunum özel hayatıma karışılması (sadece k.validem yapıyor) örnek verecek olursam evime alınan eşyalar, ne zaman nerde olduğum, ne iş yaptıpım, ne zaman banyoya girdiğim bile biliniyor durmadan gözetleniyorum ve dinleniyorum. O kadar kızıyorumki buna. Hiç bi zaman saygısızlık yapmadım neden dinliyorsun da diyemedim. Sadece araya mesafe koydum eskisi gibi sık gitmiyorum artık. Eşim beni anlıyor sağolsun. Dün abisi eşimle konuşmuş bizim için üzülüyorlarmış gitmiyoruz diye kızlar napıcağımı şaşırdım gidip yüzyüze konuşmak istedim k.validemle ama daha anlatmadan ağlayacağına eminim. Derdimi bi kaç kez paylaştım ama hep beni suçlu çıkardı sırf bu yüzden konuşmadığım insanlar var. O kadar çaresizim ki.. k.validem kelimenin tam manasıyla içtenpazarlıklı. Bu yüzden yanaşamıyorum. Birde k.pederimi ve eşimi benden kıskanıyor inanın k.pederime selam veremez oldum lütfen bi akıl verin. Uzak durarak yanlışmı yapıyorum ne yapmam lazım?
altlı üstlü oturup ta hiç müdahale etmemeleri gelip gitmemeleri anormal olurdu bacım kusura bakma..hiç şaşırmadım desem inanır mısın yazdıklarına:KK16:

altlı üstlü oturup ta hiç müdahale etmemeleri gelip gitmemeleri anormal olurdu bacım kusura bakma..hiç şaşırmadım desem inanır mısın yazdıklarına:KK16:
Keşke gelip gitseler canım ama gelmeyip karışmak biraz garip oluyor alışılmadık bir durum yada ben bilmiyorum.s

iyi misafirin varken o da gelip oturmuyor sizinle ..
Allah yar ve yardımcınız olsun.
altlı üstlü oturup yine görüşmüyorsanız bile birşey. sürekli kapına gelmiyorsa şanslı bile sayılırsın.

iyi misafirin varken o da gelip oturmuyor sizinle ..
Allah yar ve yardımcınız olsun.
altlı üstlü oturup yine görüşmüyorsanız bile birşey. sürekli kapına gelmiyorsa şanslı bile sayılırsın.
Misafirler tanıdık olduğunda geliyor canım kapımada genelde birşey istemek için gelir şu merakı olmasa ben hepsine razıyımda..

Back
X