Evet yapmaAilemle yaşamış olduğum sorunları eşime çok yansıtıyorum sizce bu yanlış mı? Eşim de bu durumdan memnun olmuyor bana birşey anlatma diyor beni ilgilendirmez diyor sonuçta senin ailen diyor .. yaa kimseden doğru düzgün bir destek göremiyorum aslında problem bu göremeyince de hep ona yansıtıyorum ve bu seferde onu huzursuz ediyorum ? Evet doğru olmadığını biliyorum ama sürekli dert yanıyorum kendimi durduramıyorum? Böyle yaparak düşmanlık koyuyorum sanki aralarına ama içimi dökmezsem rahat edemiyorum?
Başlık için cevap ; evet hem de çok.Ailemle yaşamış olduğum sorunları eşime çok yansıtıyorum sizce bu yanlış mı? Eşim de bu durumdan memnun olmuyor bana birşey anlatma diyor beni ilgilendirmez diyor sonuçta senin ailen diyor .. yaa kimseden doğru düzgün bir destek göremiyorum aslında problem bu göremeyince de hep ona yansıtıyorum ve bu seferde onu huzursuz ediyorum ? Evet doğru olmadığını biliyorum ama sürekli dert yanıyorum kendimi durduramıyorum? Böyle yaparak düşmanlık koyuyorum sanki aralarına ama içimi dökmezsem rahat edemiyorum?
Normalde eşiniz her şeyi konuşup dertleşmeniz lazım. Böyle düşünmek normal ama burası Türkiye. Maalesef o bile ilerde sorun oluyor. Bir de bizim erkeklerimiz derde sıkıntıya çok gelemiyorlar. Hemen bunalıyorlar dert üstüne dert oluyorlar.Ailemle yaşamış olduğum sorunları eşime çok yansıtıyorum sizce bu yanlış mı? Eşim de bu durumdan memnun olmuyor bana birşey anlatma diyor beni ilgilendirmez diyor sonuçta senin ailen diyor .. yaa kimseden doğru düzgün bir destek göremiyorum aslında problem bu göremeyince de hep ona yansıtıyorum ve bu seferde onu huzursuz ediyorum ? Evet doğru olmadığını biliyorum ama sürekli dert yanıyorum kendimi durduramıyorum? Böyle yaparak düşmanlık koyuyorum sanki aralarına ama içimi dökmezsem rahat edemiyorum?
Yarın bi gün kavgada herşeyi çatır çatır suratınıza vurduğu zaman anlatmamayı zor yoldan öğrenirsinizAilemle yaşamış olduğum sorunları eşime çok yansıtıyorum sizce bu yanlış mı? Eşim de bu durumdan memnun olmuyor bana birşey anlatma diyor beni ilgilendirmez diyor sonuçta senin ailen diyor .. yaa kimseden doğru düzgün bir destek göremiyorum aslında problem bu göremeyince de hep ona yansıtıyorum ve bu seferde onu huzursuz ediyorum ? Evet doğru olmadığını biliyorum ama sürekli dert yanıyorum kendimi durduramıyorum? Böyle yaparak düşmanlık koyuyorum sanki aralarına ama içimi dökmezsem rahat edemiyorum?
Eşinizi ailenize, ailenizi eşinize şikayet etmeyin. Hem kişilerin ellerine koz vermiş hem de nefret oluşmasına neden olursunuz.Ailemle yaşamış olduğum sorunları eşime çok yansıtıyorum sizce bu yanlış mı? Eşim de bu durumdan memnun olmuyor bana birşey anlatma diyor beni ilgilendirmez diyor sonuçta senin ailen diyor .. yaa kimseden doğru düzgün bir destek göremiyorum aslında problem bu göremeyince de hep ona yansıtıyorum ve bu seferde onu huzursuz ediyorum ? Evet doğru olmadığını biliyorum ama sürekli dert yanıyorum kendimi durduramıyorum? Böyle yaparak düşmanlık koyuyorum sanki aralarına ama içimi dökmezsem rahat edemiyorum?
hoş değil tamam eşin dert ortağın ama yanı stres küpü de değil ki bütün kötü enerjıyı ona yığmak birde bazı şeyler sizde kalsın terapiye falan gidin illa bırıne anlatarak rahatlıyorsunuz eğer.Ailemle yaşamış olduğum sorunları eşime çok yansıtıyorum sizce bu yanlış mı? Eşim de bu durumdan memnun olmuyor bana birşey anlatma diyor beni ilgilendirmez diyor sonuçta senin ailen diyor .. yaa kimseden doğru düzgün bir destek göremiyorum aslında problem bu göremeyince de hep ona yansıtıyorum ve bu seferde onu huzursuz ediyorum ? Evet doğru olmadığını biliyorum ama sürekli dert yanıyorum kendimi durduramıyorum? Böyle yaparak düşmanlık koyuyorum sanki aralarına ama içimi dökmezsem rahat edemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?