Yanlış mı yaptım acaba ?:(

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
mrb arkadaşlar ben yine bi konu paylaşmak istiyorum
geçen haftasonu biriyle tanıştım daha dogrusu tanıştırıldım bi arkadaşım arkadaşıyla tanıştırdı bölyle şeyleri hiç sevmiyorum ama bi göreyim dedim yinede!!!
görüşmeye gittik bende hiç bir etkilenme olmadı telefonumu istedi veremem diyemedim verdim sonra akşam aradı yarında görüşelimmi die bende müsait olmadıgımı görüşemeyecegimizi söyledim
sonra bana msj attı ama görüşecez mutlaka demi diye bende hayırlısı yazdım öle kapandı o gün.
daha fazla olay ilerlemeden ben ertesi gün msj attım bu işin olmayacagını kusura bakmaması gerektiğini anlatan bi msj buna çok üzüldüğünü ve benden çok etkilendiğini yazmış ama bende tık yok fisfisfis
bazı arkadaşlarıma danıştım kimisi çok iyi etmişsin kimisi ayıp olmuş direk begenmediğin için kabul etmediğin ortada diyolar bilmiyorum bide üzüldüm yani bu işler ne zormuş yaa
yanlışmı yaptım ya karşı tarafı çokmu kırmış oluyorum ben şimdi :uhm: peki bunun dogrusu nedir başıma böyle bi olay geldiğinde ne yapmalıyım CADIARZU

canım .bazen etkılenme ilk görüşte oluyor bazende.......bir kaç görüşme sonunda........
bır şans daha ver baklım........
hem onu kırmamış olursun hemde kendinden daha emin olursun......
amam yok görüşmek üstemiyorumda dersen.........
karşıyı kırmadan .......red edebilirsin...........

Onu kırmamak için ne yapabilirdiniz ki başka
Uygun bir dille istemediğinizi söylemişsiniz
Terslemediniz, kızmadınız
Sırf o iyi hissetsin kendini diye
Bir süre görüşüp olmaz deseniz ne farkedecekti ki
Belki daha fazla kırılacaktı
Siz en doğrusunu yapmışsınız
Ha sonradan düşündüm hoş biriydi diyorsanız
O başka tabii....sositososito

Herkesin yanlışı da doğrusu da kendine..:delphin:
İlk görüşmeden etkilenmediysem 2. görüşmeyi ben de istemezdim..
Ama telefon numaramı da vermezdim..
Kırmadan güzellikle söylerdim.yerimseniben

ben de yanlış bir şey göremedim... ilk başta hoşuna gitmediyse tabii ki daha sonra görüşmek istememen normal... hem bunu çabuk söylemen de iyi olmuş... hiç değilse umut edip durmayacak çocuk...

ama görüşmek için ısrar ederse belki şans verebilirsin... o zaman gerçekten çok etkilenmiştir neden şans vermeyeyim ki diye düşünebilirsin...ama ısrar etmezse sen de düşünmezsin...

canım ben de ilk görüşmede etkilenmeseydim numaramı vermezdim,ikincide de etkilenmezdim sanırım.ama sen vermişsin ve olmayacağını söylemişsin bundan doğal ne olabilir ki.bence kırmış sayılmazsın.inşallah karşına gönlüne göre biri çıkar.

bence çok üzülme
eger kaderinde varsa
dönüp dolaşıp buluşursunuz yine

takma kafayı derim.etkilenmemişinki
karşına daha iyileri çıkar inş.üzme kendini.

bebişim alakası yok aynı duruma bende düştüm ve aynen sein gibi yaptım çocuk biraz direndı ama olmazdı kısmet bu işler şakkıdı demi ama zorla değil şekerim..

elektrik alamamışsın ilk görüşmede...
bu işler tek taraflı olmaz...
o senden etkilenmiş olabilir ama sen etkilenmemişsin...
bence uygun bi dille söylemişsin...

senın fıkrın neyse o doğrudur...ne hıssettığinı senden ıyı kımse bılemez..sırf ınsanlar kırılmasın dıye de görüşemezsın..doğrusunu yapmıssınız..

senin yerinde bende olsam ilk görüşteki etkiye bakarak böyle hareket ederdm fakat bazende düşündüğmde insanın duyguları sonradan farklılıklar gösterebilliyor elbette. tabi açık kapı bıraktığındada karşındaki kişi umutlanıcak .zamanla umudun dozunu arttırcak ileride olumsuz yanıt verdiğinde karşındakini daha çok kırmş olucaksınn :)) demekki en iyisini yapmışsınn . . .

bir şekilde istemediğini söyleyecektin zaten; gereksiz yere buluşup gerilmenin kimseye faydası yok.
ayrıca mutlaka buluşacağız değil mi diyerek kendisi bu işin olup olmayacağı ile ilgili kesin bir cevap almak istemiş bence...
sen de vermişsin...

aranızda bişeyin olamayacağını kaba bi şekilde söylememişsin en azından.. senden hoşlandıysa bunu duyunca üzülüp kırılması normal ztn, bunun seninle bi alakası yok.. açıkça konuşup boşuna ümitlenmesini engellemek en yerinde davranış olmuş..

bence iyi yapmissin ya ne kadar cok üstüne gelmiss illaki buluscaz muluscaz fln ya sen bi adim atarsin, ondan bi adim beklersin o da direkt 4-5 adim atmis...ben bunalirdim...iliskiniz olsa birde nasil bunaltir seni kimbilir iyi etmissin

Bence gayet normal bir davranış , kırıcı bir söz yok..
Böyle bir olayda elektirk alamadım kusura bakma de kestir at :)
Kısmet yani zorla güzellik olmayacağını bilmeyen mi var dimi ama , takma kafana..

kesinlikle en doğrusunu yapmışsın,ya hiç etkilenmediğin adamla bir ilşkiye başlayıp(kırmamak için bi de)hayatın zehir olsaydı,karşındakine de yazık olurdu sana da,en mantıklı kararı vermişsin bence...

Back
X