of ne bu be.her şeyde hemen ayrıl,kurtul adamdan.artık sadece konuları okuyorum,hiçbir sorunumu yazmıyorum,korkuyorum boşatırsınız beni kocamdan diye,gaza gelirim ne me lazım...
konu sahibi içinde sende bi süre bilerek yalanlar söyle gözüne soka soka,o zaman anlar bence..şu saatte gelcem de gitme bişe uydur vs.vs.
of ne bu be.her şeyde hemen ayrıl,kurtul adamdan.artık sadece konuları okuyorum,hiçbir sorunumu yazmıyorum,korkuyorum boşatırsınız beni kocamdan diye,gaza gelirim ne me lazım...
konu sahibi içinde sende bi süre bilerek yalanlar söyle gözüne soka soka,o zaman anlar bence..şu saatte gelcem de gitme bişe uydur vs.vs.
yorumun icin tesekkur ederim.is yeri uzak oyuzdn gidmyorum. ilk zamanlar bana yalan soyledin dedigimde sana hic yalan soylemedim derdi. simdi en azindan kabul ediyor. en cok korktugum seyde ilerde beni aldatirsa yine yalan soyleyip isin icinden cikacak. ve eger aldatirsada kesinlikle evliligi yurutemem. yalan soyleyen birinden herseyi beklerim ben. boyle bi hataya dusmemesi icin onceden onu uyarmam gerekir mi sizce??öncelikle siz anlayışsız birisi olsanız bu soruna çare aramaya çalışmazdınız.
yalancısın der işin içinden sıyrılmaya çalışırdınız.
eviniz çok uzak değilse eğer kendiniz eşinizin iş yerine gitseydiniz keşke.
ufacık şeylerden yalan söylemeyi kendisine yakıstıramadıgı için suçu sizin üzerinize atmaya çalışmış anlayışsızsın vs. diyerek.
onun söylediği her yalanı bir kağıda yazın, 1ay sonra da kendisine okutun bakalım her birine ne kılıflar bulacak.
böylece ortaya çıkmış olur siz anlayışsız oldugunuz için değil, keyfi için yalan söylediği.
daha sonra terapiste gitmeyi kabul edebilir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?