Yanlis mi yaptim?Gercekten anlayissiz miyim sizce?

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
0
İstanbul
Bi konu acmistim esimin yalan soyleme huyu hakkinda.Bana karsi iyi davraniyorum,guzel sozu esirgemiyor.Ihtiyaclarimi karsiliyor...dogruya dogru simdi.Ama dedigim gibi sepepsiz veya sebepli yalan soyluyor.Buda bi cesit hastalik tabi.Ama bende guvensizlige yol acti.Artik dogruyu soylesede inanmiyorum.Derdimi anlattim ama bana ne dedi biliyor musnuz?? Anlayissiz oldugum icin yalan soluyormus.Sastim kaldim bisey demedim.Bi kere benimle durust olsaydi belki anlayisli biri oldugumu anlardi.... Gel gelelim asil soruna.... Sehir disina cikacakti ve bana da gel dedi.Suan annemdeyim.Geirik dedim sevindim.Seni sabah 11 gibi alirim dedi.Sabah hazirlandim bekliyorum,aradim 2 saat sonra gelirim dedi.Tamam dedim 3.5saat gecti aramiyor.Ben aradim aksam gelirim dedi.Yine tamam dedim.Aksam oldu ben sinirdn patliyorum tabi.Yine aramior ben aradim. ve bana diyorki bugun cok yogundum,bazi sorunlarla ugrastim oyuzden gelemedim ve sehirdisi atar dedi, bende peki sen gidecekmisin dedim gidecem dedi. Ben gelemiyorsam sende gitmiceksin dedim,cok sinirlendim.Sabahtan beri bekliyorum bu nedemek simdi dedim.Kizma askim bugun isyerinde cok sorunlar yasadim gelemedim dedi. Ben tabi aglayacak gibiyim cok sinirliyim.Ya benide alirsin yada sende gitmessin dedim, biktim yalanlarindan dedim, oda yuksek sesle bidaha sana sorunlarimi anlatmicam falan dedi bende sen bilirsin dedim ve telefonu suratina kapattim. oda aramadi bende aramadim. Yerimde olsaniz sinirlenmezmisiniz?? Napardiniz?? Anlayissiz miyim?? Hep ben mi sucluyum? Nerde hata yapiyorum?? Ama kesinlikle aramicam onu....

Eşinizin yaptıkları bir değil iki değil...

Bence siz bu adamdan kurtulma yollarını arayın.

Yoksa hayat boyu yalanlarıyla boğuşursunuz

ve sürekli yine mi ben,yine mi ben suçluyum der durursunuz.

yollari ayirin demeyin..... cocugum var. kolay degil. bi cozumu olmali mutlaka.ayrilmak en son dusunecegim sey(((( cunku bana gercektn iyi davraniyor. yalan afedilecek bisey degil evet ama belki cozumu vardir bilmiyorum

of ne bu be.her şeyde hemen ayrıl,kurtul adamdan.artık sadece konuları okuyorum,hiçbir sorunumu yazmıyorum,korkuyorum boşatırsınız beni kocamdan diye,gaza gelirim ne me lazım...
konu sahibi içinde sende bi süre bilerek yalanlar söyle gözüne soka soka,o zaman anlar bence..şu saatte gelcem de gitme bişe uydur vs.vs.

devamlı yalan söyleme huyu güzel bişey değil
Tedavi edilmesi gereken bi hastalık olarak düşünüyorum
Ama eşinin uzmana görünmek isteyeceğini hiç sanmıyorum
Bu sebepten dolayı ayrılık düşünmekte mantıklı değil
Canım otur bi güzelce konuşmayı dene tekrardan
Acil şifalar

of ne bu be.her şeyde hemen ayrıl,kurtul adamdan.artık sadece konuları okuyorum,hiçbir sorunumu yazmıyorum,korkuyorum boşatırsınız beni kocamdan diye,gaza gelirim ne me lazım...
konu sahibi içinde sende bi süre bilerek yalanlar söyle gözüne soka soka,o zaman anlar bence..şu saatte gelcem de gitme bişe uydur vs.vs.

arkadaş cok dogru yazdı... bır muddet eşiniz gıbı olun bakalım neler olacak..

bi aile hekimine başvursanız, bi şekilde eşinizi ikna etseniz psikoloğa gitmek istiyorum benimle gelirmisin deseniz. ne bilim birlikte çözebileceğiniz bir sorun bu bence. siz herşeyine bağırıp çağırıyorsanız yalan söylemek zorund kalıyor olabilir tartışmamak için. yada içinde korkuları vardır size doğruyu söylese tepki alacağını sanıyordur o yüzden yalana başvuruyordur.

öncelikle siz anlayışsız birisi olsanız bu soruna çare aramaya çalışmazdınız.
yalancısın der işin içinden sıyrılmaya çalışırdınız.
eviniz çok uzak değilse eğer kendiniz eşinizin iş yerine gitseydiniz keşke.
ufacık şeylerden yalan söylemeyi kendisine yakıstıramadıgı için suçu sizin üzerinize atmaya çalışmış anlayışsızsın vs. diyerek.
onun söylediği her yalanı bir kağıda yazın, 1ay sonra da kendisine okutun bakalım her birine ne kılıflar bulacak.
böylece ortaya çıkmış olur siz anlayışsız oldugunuz için değil, keyfi için yalan söylediği.
daha sonra terapiste gitmeyi kabul edebilir belki.

bende ilk cümlelerinize katılıyorum,ne kadar olumsuz yorumlar yapılıyor insanlrın hayatları üzerine yaaa.çok merak ediyorum kendi hayatlarındada mı böyle sirkele kurtul metodu uyguluyorlar yada bukadar kolay mı..biri bizede anlatsın nasıl oluyo bu hemen gemileri yakmak..

yuva kolaymı kuruluyor,maddi manevi ne emekler veriliyor..ekmek çiğnemek bile efor ilişki için tabiiki çaba sarfedilecek..

arkadaşın sorununa gelince yalanla küfür beni hep korkutmuş ve büyük sorun olarak görmüşümdür,bir arkadaş aynı metodu bi süreliğine sizde uygulayın demiş bence mantıklı olabilir...ben nişanlım beni üzdüğünde empati yap beni kendi yerine koy,aynısını bende sana yapıcam diyorum bakıyorum hemen başını öne eğiyor haklısın diye..her zaman konuşmakdan tatlı uslupla iletişim kurmakdan yanayım..

açtığınız konuya baktım da, burdaki insanlar size yardımcı olmuş, sizinle beraber üzülmüş ama şu yazdıklarınızla çok güzel teşekkür etmişsiniz...

gerçekten çok yardımcı oldular,sayelerinde (tabi herkez için söylemiyorum) kendimi ezik,aciz,güvensiz hissettim boşanmadıgım için..çok zaman geçti üstünden herşey eskisinden daha iyi..bişeyler düzelebiliyor..tamam benim durumumda ayrıl,boşan demek mantıklı olabilir ama konu sahibi arkadaşın konusundada ayrıl yorumunu görünce sinirim tavan yaptı..ne konuda olursa olsun nedense yorum yapan arkadaşların belkide %90 ı dürüstlük,gurur,güçlülük abidesi kesilerek boşan ben olsam hayattttta katlanamam diyor.eğer burası türkiyenin kadınlarının bir yüzüyse nasıl bu kadar evli insan var hayret doğrusu..ve ben yapamazdım boşanırdım diyenlerinde çoğunun sadece kendilerini tatmin etmek için böyle yorumlar yaptıgına inanıyorum.benim fikrim bu

Buraya yazdığın örneğe bakılırsa,eşin yalancı değil,sorumsuz.
Tutamayacağı sözler veriyor,boş vaatlerde bulunuyor sanırım.

herkese yorumlari icin tesekkur ederim. kimseyele paylasamadigim bi durum ve yorum almak beni mutlu etti. esim cok caliskan biri, merhametli. hayir diemeyen biri. bana karsi cocuguma karsi iyi. hediyeler alir, bana parayi asla ksitlamaz. zamaninda ailesine karsi hep beni savundu ve hic hayal edemeyecegim bisey bile yapti..ins yakinda ayri eve cikacaz ins. Sorunum ise ufacik biseyde bile bana yalan solemesi.Ona karsi guvenimi yitiriyorum.belki beni uzmemek icin yalan soyluyor...bilmiyorum. Soz veriyor yerine zamaninda getirmiyor. illa biseyler uyduruyo . anlamiyorum. tel.i kapattigimdn beri aramadi beni bende onu aramadim. eskiden olsa kendisi bile hakli olsa durumu duzeltmeye calisirdi. simdi susuyor. ..aramiyor. cocuguna da cok duskun biri. nekadarda iyi olsa yalan soyledikten sonra ne onemi varki?? haksizmiyim?

öncelikle siz anlayışsız birisi olsanız bu soruna çare aramaya çalışmazdınız.
yalancısın der işin içinden sıyrılmaya çalışırdınız.
eviniz çok uzak değilse eğer kendiniz eşinizin iş yerine gitseydiniz keşke.
ufacık şeylerden yalan söylemeyi kendisine yakıstıramadıgı için suçu sizin üzerinize atmaya çalışmış anlayışsızsın vs. diyerek.
onun söylediği her yalanı bir kağıda yazın, 1ay sonra da kendisine okutun bakalım her birine ne kılıflar bulacak.
böylece ortaya çıkmış olur siz anlayışsız oldugunuz için değil, keyfi için yalan söylediği.
daha sonra terapiste gitmeyi kabul edebilir belki.
yorumun icin tesekkur ederim.is yeri uzak oyuzdn gidmyorum. ilk zamanlar bana yalan soyledin dedigimde sana hic yalan soylemedim derdi. simdi en azindan kabul ediyor. en cok korktugum seyde ilerde beni aldatirsa yine yalan soyleyip isin icinden cikacak. ve eger aldatirsada kesinlikle evliligi yurutemem. yalan soyleyen birinden herseyi beklerim ben. boyle bi hataya dusmemesi icin onceden onu uyarmam gerekir mi sizce??

yasiyordum....suanda annemdeyim ve ev tutcaz. ayri yasicaz

tamam canım yollıycam hikayemi özele sende üzülme senin hikayen benimkinin yanında neki şükret ve ders ıkar neler varmış benden kötü diye:80:

Back
X