Yanlış nerde?

gecmisgelecek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
94
96
98
merhaba kızlar,
size sorum şu; hayatımda kimse yok ve olması içinde çabalamıyorum. ama her defasında biri karşıma çıkıyor düşünmediğimi söylediğim halde uğraşıyor hayatıma girmeye çalışıyor. bende o zaman arkadaşlarımında baskısıyla sevgili gibi değilde karşımdakini tanımaya çalışıyorum ve sonuç " sen çok güzel bi kızsın çok ta zekisin ama ben seni üzerim" bu sözü o kadar çok duyuyorum ki acaba nerde yanlış yapıyorum

NOT : Sanırım kendimi anlatırken yanlışlık olmuş. her önüme gelene şans vermiyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
Yani tercüme edeyim.
Zekisin seninle bir şeyler yaşamak isterim seni kandıramam saf kızlar gibi.
Güzelsin derken de en ufak bir hatam da gidebilme ihtimalin yüksek sonuçta elini sallasan ellisi gibi düşünmüş olabilir.
Ya da erkek bu çok detaylı düşünmez aptaldır büyük ihtimal. :KK37:

Üzüldüğüne değmez, çünkü muhtemelen senin hiç bir yalnışın yok. Bu tip adamlardan o kadar çok varki artık, hiçbir sorumluluk almadan, hiç bişey vaad etmeden, her gülden koklamak isteyen bir sürü erkek dolaşıyor sokaklarda. Eee onlara aradığını veren bayanlarda çok; arabası parası olsun...yiyim, gezeyim takılayım modunda. Sana da bu tipler denk gelmiş. Adam gibi adam 50 de 1 anca çıkar zaten. Sen önüne bak, takılma böyle şeylere.

Üzüldüğüne değmez, çünkü muhtemelen senin hiç bir yalnışın yok. Bu tip adamlardan o kadar çok varki artık, hiçbir sorumluluk almadan, hiç bişey vaad etmeden, her gülden koklamak isteyen bir sürü erkek dolaşıyor sokaklarda. Eee onlara aradığını veren bayanlarda çok; arabası parası olsun...yiyim, gezeyim takılayım modunda. Sana da bu tipler denk gelmiş. Adam gibi adam 50 de 1 anca çıkar zaten. Sen önüne bak, takılma böyle şeylere.
üzülmüyorum, üzüldüğüm tek konu zamanımı boşa harcamaları.

Yani tercüme edeyim.
Zekisin seninle bir şeyler yaşamak isterim seni kandıramam saf kızlar gibi.
Güzelsin derken de en ufak bir hatam da gidebilme ihtimalin yüksek sonuçta elini sallasan ellisi gibi düşünmüş olabilir.
Ya da erkek bu çok detaylı düşünmez aptaldır büyük ihtimal. :KK37:
ayy tespitne bayıldım :) özgüvenim yüksek karşımdaki insanda bunu farkediyor sanırım ondan kaçıyorlar :D

korkutuyorsunuz demekki erkekleri çok zeki olunca korkuyorlar saf kız ayagına yatan çok var bu yüzden :D

Bu nedir be, cozemedim. Hem adam senin pesinden kosuyor, sonra da bu is olmaz diyor.

Cesitli sebepleri olabilir, mesela karsidaki ciddi iliski dusunmeyen biridir, siz de evlenilecek kiz goruntusu verirsiniz, olmaz.

Kismet degilmis, diyin gecin :)

merhaba kızlar,
size sorum şu; hayatımda kimse yok ve olması içinde çabalamıyorum. ama her defasında biri karşıma çıkıyor düşünmediğimi söylediğim halde uğraşıyor hayatıma girmeye çalışıyor. bende o zaman arkadaşlarımında baskısıyla sevgili gibi değilde karşımdakini tanımaya çalışıyorum ve sonuç " sen çok güzel bi kızsın çok ta zekisin ama ben seni üzerim" bu sözü o kadar çok duyuyorum ki acaba nerde yanlış yapıyorum
söylediği cümle bahane kesinlikle..bir insan "ben seni haketmiyorum" diye kendi kendini aşağılar mı? bu laf buna çıkıyor resmen ve aslında erkeklerin kaçış bahanesinde ilk 3 girer.
herkesin aynı tepkiyi vermesi tuhaf. Ama sen başarılı olabilirsin, güzel de olabilirsin ama bunlardan daha önemli bir şey var karizma.
Arkadaşlarının ısrarıyla her önüne gelene şans veriyorsan "hayır" demeyi bilmiyorsun ya da kendine güvenin yok ya da kararsız bir insansın.
bu diğer özelliklerini de etkiliyordur. erkek de ilk başta görüntüne kapılıyor sonra beklediği gibi olmuyor olablir.

merhaba kızlar,
"Ben seni üzerim" cümlesinin altında özgüven eksikliği yatıyor bence, erkeklerin çoğu eziktir ama karşısındaki kızın naifliğini kullanarak egosunu şişirir seni kandıramadığı için de ezikliğini bastırmaya çalışarak kibar ayağına yatıyorlar:KK67:Boşver bence şans ver tanı uyarsa ne ala uymazsa yol verirsin gider, elbet karşına seni gerçekten hak eden ve kıymetini bilen biri çıkacaktır:KK54:

Zaman geçiriyorlar, her önüne gelene şans verme.
Doğru kişi illaki çıkar karşına, ama herkese evet dersen çıkması biraz zor olur.

doğru insan çıkar boşver
söylediği cümle bahane kesinlikle..bir insan "ben seni haketmiyorum" diye kendi kendini aşağılar mı? bu laf buna çıkıyor resmen ve aslında erkeklerin kaçış bahanesinde ilk 3 girer.
herkesin aynı tepkiyi vermesi tuhaf. Ama sen başarılı olabilirsin, güzel de olabilirsin ama bunlardan daha önemli bir şey var karizma.
Arkadaşlarının ısrarıyla her önüne gelene şans veriyorsan "hayır" demeyi bilmiyorsun ya da kendine güvenin yok ya da kararsız bir insansın.
bu diğer özelliklerini de etkiliyordur. erkek de ilk başta görüntüne kapılıyor sonra beklediği gibi olmuyor olablir.
her önüme gelene şans vermiyorum bu yüzden aldığım tepkiler beni şaşırtıyor. arkadaşlarımın ısrarı dediğim ise karşımdaki insanı tanıdıklarından konuşmamı görüşmemi istiyorlar. güzellik ya da başarı bunları ben sölemiyorum klasik erkek lafları elde etmek için kullanılan sözler bununda farkındayım.

her önüme gelene şans vermiyorum bu yüzden aldığım tepkiler beni şaşırtıyor. arkadaşlarımın ısrarı dediğim ise karşımdaki insanı tanıdıklarından konuşmamı görüşmemi istiyorlar. güzellik ya da başarı bunları ben sölemiyorum klasik erkek lafları elde etmek için kullanılan sözler bununda farkındayım.
Bazen dışarıdan bakan 3.gözler hataları daha iyi görür.

Arkadaşlarının yorumları ne bu konuda?

Kişiliğin onlara agir gelmiş olabilir. Belki çeşitli ihtiyaçlarına yanıt vermemiş olabilirsin. Hoş bu ihtiyaçlarını bazi kızlar yeterince karsılayabiliyor aslında görüyoruz etrafımızda örneklerini. :KK63:

Kısacası kendi kisiliginden eminsen niye kafana takıyorsun? :KK14:

Back
X