• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış öğretmene mesaj atmışım :O Napıcam?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Dün sınavdan sonra öğretmenim bana aslında benim bu sınavı yapmam gerekmediğini çünkü aslında benim bu dersten yanlış anlaşılma yüzünden kesilmişim söyledi.Tamamen yanlış anlaşılma ve şansızlık. Benim hiç haberim yoktu, duyunca şok geçirdim kendimi aptal gibi hissetim ya. Öğretmene "Nasıl olur böyle şey ya, tamamen yanlış anlaşılma olmuş?" dedim. Oda "bende napıcam bilmiyorum, gidip Monicayla konuşucam ama bence ben seni her ne olursa olsun bu dersten kesmezsem diğer çocuklara haksızlık olur". Her neyse artık ben çok üzüldüm, öğretmende benimle olumsuz konuştuğu için konuşmaya devam etmedim.

Sonra eve geldim. Universitenin biz öğrencilere özel sayfasına girdim, orda tesadüften Monica isimli bir öğretmen bizim sayfada birşeyler paylaşmış.Sonra ben iletişim sayfasından mailini bulup ona mail attım ve durumu anlatım. Düşündümkü en azından bende konuşuyum kendimi savunuyum filan falan, sonuçta öğretmen yalnız konuşunca bana savunma hakkı kalmıyor ve oda hiçbirşey bilmediği için benim kestirip atıcaktır diye düşündüm. İşte Monicaya uzun bir mail attım. "Öğretmen bana şöyle böyle dedi. Ben bu kadar seminerlere filan katılmışım derslerimi yapmışım sınava gitmişim ve son anda küçük bir yanlış anlaşılma yüzünden kesildiğimi öğrendim. Eğer beni dersten kesmemeniz diğer öğrencilere haksızlık olacaksa, bu kadar şeyleri yaptığım halde beni dersten kesmeniz de bana haksızlık olmaz mı? Lütfen küçük bir yanlış anlaşılma olmuş rica ediyorum bu işi orta yolunu bulup halledelim. Çok özür dilerim bir az uzun oldu, çok teşekkürler" falan filan yazdım ve gönderdim.

Şimdi dün son ders günümüzdü hani bu kurs bitti şimdi yenisine başlıyoruz dolasıyla. Yine biz öğrencilere özel sayfaya girdim yeni kursa baktım. Bir baktım bu mail attığım Monica benim gelecek olan kursumun öğretmeni. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Şimdi bu demek oluyor ki ben yanlış öğretmene mesaj atmış ve bir sürü şey yazmışım. Rezil oldum ya inanılır gibi değil ya, kaş yaparken göz çıkarmışım misali. Monica ileride yeni kurs başlayınca beni görünce kim bilir ne düşünücek.

Not: Ben yurtdışında yaşıyorum yani o yüzden kadının ismi Monica :)

Yeni bir mail atın yanlışlıkla olduğunu yazın eminim anlayış gösterecektir

Bir yanlis anlasilma olmuş. Olabilir insaniz sonuçta. Kusura bakmayin isim benzerliği diye aciklamanizi yapin kimse sizi bu hareketiniz ile yargilamaz yada bakis acisi değişmez endişe etmeyin..

Dersten kesilmek ne demek? Kredili bir dersten kayıdın mı silinmiş yani?

Yazdığın mailde bir tuhaflık yok; ikinci bir mail atıp yanlışlıkla size göndermişim der, özür dilersin en fazla.

Senin dersi alıp almamanla diğer öğrencilere ne gibi bir haksızlık yapılmış olabilir, o kısmı hiç anlamadım.

Ay kızlar çok mutluyum. Öğretmenim ve Monica bana mail atmış. Öğretmenim Monicayla konuştuk orta bir fikirde buluştuk hallettik, yanlış anlaşılma olmuş halletik fakat bundan sonra dikkatli ol diye yazmış, Monica da yazdıklarını okudum yaptığın şeyleri inceledim falan filan yazmış. Yani galiba Monica hemde öğretmenimin dediği Monica hemde benim ileride öğretmenim olucak Monica. Yani anlamadım şimdi doğru Monicaya mı mail atmışım yoksa yanlış Monicaya mesaj atmışım Monica da öğretmen olarak sadece fikrini bildirmiş. Herneyse bilemedim, farketmez Monicaya "Herşey için teşekkür ederim, gelen kursta görüşürüz" diye mesaj attım. Dün o kadar üzülmüştüm ki, gözüyaşlı uyumuştum bugün çok mutluyum. Beni dersten kesmicekler. Çok şükür bin şükür.

Back
X