• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış seçimmi (nişanlım)

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb.arkadaslar..âşık oldugumu düşündüğüm kisiyle 7.ayın sonunda ailemin istegiyle sözlendim.küçük yer laf söz olmasın dediler aklimizda yoktu..5 ay sonrasi da nişan oldu..sözden önce ilk zamnlar ayagimiz yerden kesiliyordu..gözlerimin icine bakmalar romantzimler güller cikolata kutulari iltifatlar vss..telf susmuyodu..söz oldu azalmaya basladı.nişandan sonra kesildi gibi birşey..gelir görür oturur cnm cicim der ama o gözlerime bakmalar hayranliklar suprizler gitti..bu aksam aradim yine esniyodu uyumasini istemedim yarin izni zaten..evlendigimizde sana guzel giyincem mumlu masalar vss anlatiyodum..beraber uyumak uyanmak balayi faln..daha cok var onlara sen işin neresindesin dedi..ne var dedim hayal kuruyorum kötümu..evlilik geçim sıkıntısı ben onu düşünüyorum sen işin romantikligindesin.oyle bi evlilik bekleme hayal kirikligina ugrarsin benide korkutuyosun ilerde boyle beklentilerin olmasin dedi.o kadar kirildimki bunu da soyledim..kusura bakma yanlis seçim yapmissin o zaman dedi..dogru haklisin dedim..gec degil o zaman kirilmam dedi.ben sevgimi gosteriyorum sen fazla beklentidesin dedi..bunlar fazla mi? Meslegim var yapamiyorum kucuk ildeyiz..beyfendi anasini koyunu birakamazmis buyuk sehire gidemezmis.hemde gecim sıkıntısı burasi diyo..icim buz oldu artik yoruldum bunaldim..boyle degildi sözde olgunlaşmış hayatin gerceklerini görüyomuş..aşk zaten bitti sevgim sallantida.cok gel git yaşıyorum.2 yıl ve nişanlilik dönüşü var ama zor geliyo sıfırdan başlamak..boğuldum anlıcagınız

Yani size sadece şöyle bir tavsiye verebilirim, nişanlınızın nasıl biri olduğundan bağımsız olarak.

Evlilik zaten zor bir kurumdur, bu forumdan görmüşsünüzdür eminim.

Bir de yeterince sevmediğiniz biriyle yaşarsanız evliliği, sorun yaşamanız kaçınılmaz, iyi düşünün.

Her erkek evlenince azcık öküzleşir de. Bu fazla beklentiye girme diyerek tamamen göstermiş evlendikten sonra seni neler beklediğini. Tamam hayat toz pembe değil ama bu kadar katı olmaya da lüzum yok bence. Geçinmek zor ama arada bi kaçamak yapmak, bakışmalar, romantik anlar yaşamak imkansız değil sonuçta. Çözemedim nişanlını senden soğumuş gibi geldi bana sanki ayrılmak istiyormuş gibi..

Nişanlınla konş sorumluluk zor gelebilr iş ciddiye bindikçe erkklr afallar .bittiğini sanmıyorm kafa karışıklığı nişanlın psikolojisi bozuk bnce önce destek ol yapıcı dille konş seviyorsa bitmz.

Erkekler bizim gibi değil maalesef daha maddeci. Belki o da söylediklerin karşısında ezildiğinden öyle demiştir , erkekler para konularında çok fazla alıngan olabiliyorlar. Hayranlık da mutlaka azAlmıştır ama bittiyse sıkıntı.

Iliskiyi sen yasiyorsun senin neler hissetigin onemli hic yanliz kalip sakin kafayla düşündün mü ? Yanlış seçim mi doğru seçim mi sen karar verirsin ancak.

Sanslisin aslinda hepsi boylede nisanliyken fln cikarmazlar.evlenince cikar gercek yuzleri.simdiden mutlu degilsin iyi dusunun.

Evlendikten sonra en ufak bir maddi sıkıntıda evliliğinizi soruna çevireceğini düşünüyorum. Çünkü seven adam bütün imkansızlıklar içinden imkan yaratıp sevdiğini mutlu edebiliyor.
Cebinde parası olup lüks bir yemeğe çıkartan kişi cebinde parası yokken size 50 kuruşluk bir çikolata alıp üstüne not kağıdıyla bir cümle yazıp yine sizi mutlu edebilir. Böyle insanlarda var.
Elbette kötü durumlarda olacak ama o zamanlarda ya dibe vurursunuz ya da daha sıkı sarılırsınız birbirinize. Siz dibe vuranlardan olabilirsiniz sanki.

İleride evlenirseniz bu sana der ben sana dememişmiydim diye.Banada ayrılmak istiyor gibig eldi o sözleriyle.

Mrb.arkadaslar..âşık oldugumu düşündüğüm kisiyle 7.ayın sonunda ailemin istegiyle sözlendim.küçük yer laf söz olmasın dediler aklimizda yoktu..5 ay sonrasi da nişan oldu..sözden önce ilk zamnlar ayagimiz yerden kesiliyordu..gözlerimin icine bakmalar romantzimler güller cikolata kutulari iltifatlar vss..telf susmuyodu..söz oldu azalmaya basladı.nişandan sonra kesildi gibi birşey..gelir görür oturur cnm cicim der ama o gözlerime bakmalar hayranliklar suprizler gitti..bu aksam aradim yine esniyodu uyumasini istemedim yarin izni zaten..evlendigimizde sana guzel giyincem mumlu masalar vss anlatiyodum..beraber uyumak uyanmak balayi faln..daha cok var onlara sen işin neresindesin dedi..ne var dedim hayal kuruyorum kötümu..evlilik geçim sıkıntısı ben onu düşünüyorum sen işin romantikligindesin.oyle bi evlilik bekleme hayal kirikligina ugrarsin benide korkutuyosun ilerde boyle beklentilerin olmasin dedi.o kadar kirildimki bunu da soyledim..kusura bakma yanlis seçim yapmissin o zaman dedi..dogru haklisin dedim..gec degil o zaman kirilmam dedi.ben sevgimi gosteriyorum sen fazla beklentidesin dedi..bunlar fazla mi? Meslegim var yapamiyorum kucuk ildeyiz..beyfendi anasini koyunu birakamazmis buyuk sehire gidemezmis.hemde gecim sıkıntısı burasi diyo..icim buz oldu artik yoruldum bunaldim..boyle degildi sözde olgunlaşmış hayatin gerceklerini görüyomuş..aşk zaten bitti sevgim sallantida.cok gel git yaşıyorum.2 yıl ve nişanlilik dönüşü var ama zor geliyo sıfırdan başlamak..boğuldum anlıcagınız
Canim benim cok gecmis olsun bende kotu bir nisanlilik dönemi gecirdim, seninki gibi zamanla cok degismisti. Evlilikten korkar olmustum mantigim diyorduki o benim icin dogru bir insan degil, sonuna kadar duygularimin pesinden gittim. Simdi ne oldu biliomusun? O isi tamamen bitirdim dugunume 3ay kala. Ve simdi cok seviyeli saygi dolu guzel bir iliskim var. Allah ima binlerce kezz sukurler olsunki cok mutluyum. Her sey gelir gecer ama böyle bir insanla ömür gecmez. Simdiden sana boyle davraniyorsa evlendikten sonrasini dusunmek zor degil.... iyi düşün evlilik cocuk oyuncagi degil ciddi bir karar. Hakkinda hayrlisi olsun.

Bence hemen kestirip atma ama evlenmek içinde aceleci davranma ağırdan al iyi düşün taşın

Her erkek evlenince azcık öküzleşir de. Bu fazla beklentiye girme diyerek tamamen göstermiş evlendikten sonra seni neler beklediğini. Tamam hayat toz pembe değil ama bu kadar katı olmaya da lüzum yok bence. Geçinmek zor ama arada bi kaçamak yapmak, bakışmalar, romantik anlar yaşamak imkansız değil sonuçta. Çözemedim nişanlını senden soğumuş gibi geldi bana sanki ayrılmak istiyormuş gibi..
Haklisiniz..gorumcem senin adin agzindan dusmuyo o benim herseyim vss diyip duruyo diyo.bunu herkes diyo ama bana gostermiyo bunu..askerligi var..20 gun sonraki sinavlara bagli kisa veya uzun olacagi.bunlari dusunuyorum diyo..bilmiyorum zamana salıp inceldiği yerden kopsun diyorum artik.annem siz nasil nişanlisiniz cnm cicim olmaniz lazimken bu ne hal diyo..nişanlim ne varki diyo.o sıradan sakin evlilik dusuncesinde.ben ise daha dolu evlilik pesimdeyim.benim korkmam lazimken beyfendi romantzm beklentimden korkuyo anlamiyorum..yokmu bunun cözümü..evden cikmayan biriyim kendimide saldim.sirkelen şöyle yap diye akla ihtiyacim var

Canim benim cok gecmis olsun bende kotu bir nisanlilik dönemi gecirdim, seninki gibi zamanla cok degismisti. Evlilikten korkar olmustum mantigim diyorduki o benim icin dogru bir insan degil, sonuna kadar duygularimin pesinden gittim. Simdi ne oldu biliomusun? O isi tamamen bitirdim dugunume 3ay kala. Ve simdi cok seviyeli saygi dolu guzel bir iliskim var. Allah ima binlerce kezz sukurler olsunki cok mutluyum. Her sey gelir gecer ama böyle bir insanla ömür gecmez. Simdiden sana boyle davraniyorsa evlendikten sonrasini dusunmek zor degil.... iyi düşün evlilik cocuk oyuncagi degil ciddi bir karar. Hakkinda hayrlisi olsun.
Nasil kesip attiniz.brnde ipleri koparcak birsey bekliyorum yada bi umit bilmiyirum.sıfırdan başlamak ta zor

Back
X