Mrb.arkadaslar..âşık oldugumu düşündüğüm kisiyle 7.ayın sonunda ailemin istegiyle sözlendim.küçük yer laf söz olmasın dediler aklimizda yoktu..5 ay sonrasi da nişan oldu..sözden önce ilk zamnlar ayagimiz yerden kesiliyordu..gözlerimin icine bakmalar romantzimler güller cikolata kutulari iltifatlar vss..telf susmuyodu..söz oldu azalmaya basladı.nişandan sonra kesildi gibi birşey..gelir görür oturur cnm cicim der ama o gözlerime bakmalar hayranliklar suprizler gitti..bu aksam aradim yine esniyodu uyumasini istemedim yarin izni zaten..evlendigimizde sana guzel giyincem mumlu masalar vss anlatiyodum..beraber uyumak uyanmak balayi faln..daha cok var onlara sen işin neresindesin dedi..ne var dedim hayal kuruyorum kötümu..evlilik geçim sıkıntısı ben onu düşünüyorum sen işin romantikligindesin.oyle bi evlilik bekleme hayal kirikligina ugrarsin benide korkutuyosun ilerde boyle beklentilerin olmasin dedi.o kadar kirildimki bunu da soyledim..kusura bakma yanlis seçim yapmissin o zaman dedi..dogru haklisin dedim..gec degil o zaman kirilmam dedi.ben sevgimi gosteriyorum sen fazla beklentidesin dedi..bunlar fazla mi? Meslegim var yapamiyorum kucuk ildeyiz..beyfendi anasini koyunu birakamazmis buyuk sehire gidemezmis.hemde gecim sıkıntısı burasi diyo..icim buz oldu artik yoruldum bunaldim..boyle degildi sözde olgunlaşmış hayatin gerceklerini görüyomuş..aşk zaten bitti sevgim sallantida.cok gel git yaşıyorum.2 yıl ve nişanlilik dönüşü var ama zor geliyo sıfırdan başlamak..boğuldum anlıcagınız