Yanlışlıkla olan hamilelik

Simge Aleyna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
4
1
1
27
Merhaba kızlar. Ben 5 ay önce Doğum yaptım. Eşim askerliğini geç yapmak zorunda kaldı. Bende bu yüzden ailesiyle birlikte yaşıyorum. Hamile kalmam planlarımızı değiştirdi ve Doğumdan hemen sonra eşim askere gitmek zorunda kaldı. 4 aydır askerde ve geçen ay izine gelmeden önce adet oldum ve ilişki sırasında çok dikkatli davranmaya çalıştık ne kadar etkili oldu bilmiyorum. 2 gün sonrada eşim korunmaya başladı. Bu ay adetim 20 gün gecikti. 2 kere idrar testi yaptım ikiside negatif çıktı. Şuan bir bebek için daha çok erken. Yine her planımızın alt üst olup ayrı eve çıkamamaktan korkuyorum açıkçası. Ama hamile kaldıysam da başımın üstünde yeri var. Beyaz akıntım var şuan biraz araştırdığıma görede beyaz akıntıdan sonra adet oluyomuş. Diğer araştırmalarda da beyaz akıntı hamilelik habercisiymiş. İnanın kan testi yapmaya korkar oldum. Kafam çok karışık. Eşim askerdeyken bir bebek elimde bir bebek karnımda olsun istemiyorum. Şuanki durumum ne olabilir daha tecrübeli olanlar yazabilir mi?

20 gun geciktin ve doktora gitmedin mi? Yapma arkadaşım niye iskence ediyosun kendine

20 gun gecikmeyle testte cikardi zaten de gecikme nedenini ogrenmek icin doktora gitmek cok zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…