Yanlismi karar verdim icim neden bukadar huzursuz..

Yamuk prensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
719
634
53
36
Mrba arkadaşlar bu konuda inaninki yorumlariniza çok çok ihtiyacım var....eşimle ilgili birçok problem yasamamizdan dolayı bunada ekstradan mesafeler eklenince doğunun ücra bir köşesine küçücük cocuklarim ve annemide yanıma katarak tayin istedim ve geldi ama ben günlerce uyuyamiyorum nispeten fiziki şartlarda iyi olduğumuz bir yeri bırakıp yıllanmış ve sartlarin kotu oldugu belkide bocekli lojmana taşınıp dışarda -30 derecelerin olduğu hiç bilmediğim bir ortamda çalışmak ...esim buna degermiydi asladeğmez ama çocuklarımın bir aile sıcaklığında babalariyla büyümesi eşimin başı bos yasama cok alismasi ve mesefelerinnde araya cok sogukluk koymasini hissettigim icjn evliliğim için son sans ....siz olsanız türkiyenin bir ucundan bir ucuna gidermiydiniz maksimum bir bucuk iki sene içinde şark görevini tamamlayacağını bile bile

Artık karar verip gelmişsiniz sanırım şuan uyum sorunu yaşarken ara ara pişmanlık yaşıyorsunuz belli ki,kötü bi evlilik için tabi ki gitmezdim iyi bi evlilik içinse gitmemek doğru olmazdı. Çok değişkenli bi konu bu birsürü faktör var. Olan olmuş çocuklarınız için şartları iyileştirmeye bakın en azından.

Tebligimi henüz almadım cesaretim yok uykularimin kaçıyor orada cocuklarimin icin doğru düzgün hastane yok kardan yollar kapalı şehre gidilemiyor ise giderken karşıma kurt çakal çıkma ihtimali bile çok yüksek ..bilmiyorum tek nedenim cocuklarimin babalarıyla büyümesi en kucugum sekiz aylik oldu babasını toplam bir ay anca görmüştür evlatlarima iyilik yapayim derken kotulukmu yaptım bide anneme de tabi esim asla degcek bir insan değil ama ne bileyim iste ...sağolun yorumlariniz için

İyi bir es olmayabilir. Ama iyi Bi baba mı ?

Cocuklarım için demişsiniz ya ilgili, iyi bir baba mı eşiniz?

Giderdim. Eski konularınızı bilmiyorum.
Son bir şans belki de bu ve çocuklarınız için bile değer.
Zaten 2 yıl ne ki; çabucak geçer. Yeter ki bir parça huzur olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…