Yanlız kalmak

Cikokaka

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
390
164
23
Kızlar çok yoğun çalışıyorum gün aşırı nobete gidiyorum. Eşim gündüz ben gece nobetine gidyordum. Bu ay 16 nobetim var aşırı yoruldugum için nobetime bugün eşim gitti ve ben evde yalnizim. Çok korkuyorum. İlk defa yalnız kalıyorum ve bu korkumu yenmem lazim. Bana tecrübeli kişiler nasıl alistilar ne yaptılar söyler mi. Gece yine yalnız kalmam gerekti ama dayanamadım alt komşum kaldı saolsun. Ne yapacağım bilmiyorum .

eşinizin sizin yerinize nöbete gittiği meslek acep ne ola ki?
asker misiniz?

Kızlar çok yoğun çalışıyorum gün aşırı nobete gidiyorum. Eşim gündüz ben gece nobetine gidyordum. Bu ay 16 nobetim var aşırı yoruldugum için nobetime bugün eşim gitti ve ben evde yalnizim. Çok korkuyorum. İlk defa yalnız kalıyorum ve bu korkumu yenmem lazim. Bana tecrübeli kişiler nasıl alistilar ne yaptılar söyler mi. Gece yine yalnız kalmam gerekti ama dayanamadım alt komşum kaldı saolsun. Ne yapacağım bilmiyorum .
Isıkları ve tvyi acik tut

Uyken gelene kadar televizyon+ışık açık olsun,uykun iyice gelincede ışığı kapatıp televizyonun sesi ve ışığıyla uyumaya çalışmalısın :) Birde bak bu çok önemli;kendine iyi telkinlerde bulun "bu sıradan bir gece ve ben hemen uyuyacağım" gibi.Ayetel kürsi yi bol bol oku,korkularını geçirecektir.Ben korktuğum gecelerde ayetel kürsi okurken uyuya kalıyorum :)

Ben de çok korkuyodumm bi müddet mecburi yalniz kalmak zorunda kaldım dualara sığındım Allaha sığındım gecti korkum. Baktin olmuyo müzik acarak uyu bi ses olur yaninda

Eve alarm taktırın. Mışılmışıl uyuyun.
Cnm yatak odasında değilim suan mutfakta açtım cekyati tv de ack mutfak kapısı kilitli . Salonun ışığını da açık bıraktım . Mutfak ışığı da yanıyor. Esasen bu kadar korkma nedenim biz akşam dün esimle otururken zil çaldı. Ole bize pek kimse gelmez. Habersiz yani açtık iki tane polis. Bizi resmen sorguya çektiler dumura uğradık akşam akşam görünce polisi korktum haliyle. Bize üst kat boş mu dediler Hayır dedik neden sordunuz dedi eşim evde eşya gözükmüyor ama dedi. Hırsız mi girmiş dedik Hayır biz kiralık ev bakio dik da dedi. Hayır ev sahibmiz oturuo dedik tamam kusura bakmayın dedi gittiler . Şaşırdık çünkü bizim salon on tarafta 3 katlı bina sadece bizim salonun ışığı yanmio. Çünkü mutfak amerikan mutfak orda oturiyoruz hep. Neden bizim zile bastılar anlamadik. Eşim hemen balkona çıktı polisler yan apartmana gecmis bu s3fer. Orada boş daire vardı onun için sanırsam . Korktum çünkü kimseye guvenemiyor insan. Ya dedim kendimce onlar polis değilse . Allaha emanet yani . Artık arada salonun ışığını açık birakacagiz. Şuan hala açık .

Ben de çok korkuyodumm bi müddet mecburi yalniz kalmak zorunda kaldım dualara sığındım Allaha sığındım gecti korkum. Baktin olmuyo müzik acarak uyu bi ses olur yaninda
Aynen tv açık cnm kendim sizip uyumayi bekliyorum ama gram uykumdan yok.

Alarm takarsanız ışığın açık kalmasına gerek kalmaz. Biri girdiğinde çalmaya başlar.

Uyken gelene kadar televizyon+ışık açık olsun,uykun iyice gelincede ışığı kapatıp televizyonun sesi ve ışığıyla uyumaya çalışmalısın :) Birde bak bu çok önemli;kendine iyi telkinlerde bulun "bu sıradan bir gece ve ben hemen uyuyacağım" gibi.Ayetel kürsi yi bol bol oku,korkularını geçirecektir.Ben korktuğum gecelerde ayetel kürsi okurken uyuya kalıyorum :)
Cnm musait degilim ayetel kursi için ama annemi aramistim 11 gibi okuması için Allahım korusun ama genetik gaLiba ablamda bekarken yanına kalmaya gittiğimde oda tv açık olmadan uyumazdi. Süreki tv açık olurdu. . Her gün sabaha kadar

oturdugunuz mahallede guvenlik sikintisi mi var neden bu kadar korkuyorsunuz? ben bilakis evde yalniz kalmaktan muazzam keyif alirim; mum yakarim, muzik acarim, yazi yazarim ya, ya da kitaba koyulurum. kendinizi bu kadar kasmayin; yalnizligin da bir keyfi vardir.

oturdugunuz mahallede guvenlik sikintisi mi var neden bu kadar korkuyorsunuz? ben bilakis evde yalniz kalmaktan muazzam keyif alirim; mum yakarim, muzik acarim, yazi yazarim ya, ya da kitaba koyulurum. kendinizi bu kadar kasmayin; yalnizligin da bir keyfi vardir.
Haklısınız aslında Hayır yok ama o dünkü olay da çok etkiledi beni.. aslında izmir in en güvenilir semti diyebilrim

Bence güvenlikle alkasi yoktur evde tek kalmaktan korkan cok insan var insan kendi pantolon sesinden bile korkabiliyo bu da bi fobi işte nedeni mi var:D

Korkmuyosann sıkıntı yok uyku gelir yavas yavaş birak telefonu önce sonra tv izle:))
Sabah 5 e kadar uyuyamaMAM diye gecio içimden 5 Tw ev sahibmiz her gün fix namaz için kalkio lar onların ayak sesleri huzur verir diye düşünüyorum :KK17:

Bence güvenlikle alkasi yoktur evde tek kalmaktan korkan cok insan var insan kendi pantolon sesinden bile korkabiliyo bu da bi fobi işte nedeni mi var:KK70:
Aynen ole cnmm evet . Ben ilk nöbet e kalmaya başladığımda hastende odamda bile korkuyordum uyumaya . Netten şirinler i aciodim onun sesi iyi geliyordu birazcik

Back
X