Yanlız kalmak

Uyumuş demek:)Oh ne güzel yerine nöbete gidecek meslektaş koca var:)Benim de olacadı olmadı:)
Yalnız kalanlar napsın öyle düşün konu sahibi.
İnşallah seninde gönlüne gore olur cnm ama eşim bi zahmet tutsun nobetimi benim normalde ayda 8 nobetim oluyordu bu ay 16 iki katı fazla ve bu nöbetleri isteyerek aldık maddi anlamda bu ay arabanın yok kaskosu yok pulu yok servis bakımı vergisi derken bi maaş gitti.. onun için fazla nöbet aldık. Ve ben nobetten çıkıyorum 3ve geliyorum uyuyup ertesi gün tekrar nöbet. Şubat a kadar bole çok yoruldum. Dün eşim tuttu nöbeti ama ben yine evde bis durmadım bütün gün temizlik is vs vs geçti günüm. .

att falan mısın 16 ağır olmuş ya
ya da aynı güne nöbet yazdırma sansınız yok mu

Kızlar çok yoğun çalışıyorum gün aşırı nobete gidiyorum. Eşim gündüz ben gece nobetine gidyordum. Bu ay 16 nobetim var aşırı yoruldugum için nobetime bugün eşim gitti ve ben evde yalnizim. Çok korkuyorum. İlk defa yalnız kalıyorum ve bu korkumu yenmem lazim. Bana tecrübeli kişiler nasıl alistilar ne yaptılar söyler mi. Gece yine yalnız kalmam gerekti ama dayanamadım alt komşum kaldı saolsun. Ne yapacağım bilmiyorum .
Bende yanlız kalmaktan korkuyorum ama bazen korkumu yenmek için karanlıkta yürüyorum geceleri Sadece korkunu yenebileceği ni ve bunu yapabilecek kadar güçlü olduğunu dusunmen lazimm ..:KK59::cool:

Bu cuma da yalnizim bakalım ne yapacağım :KK17::KK17:
İnternetten baktım sabah kağıda korkumu yazdım ve o kağıdı parçalayıp attım ve kâğıtla beraber korkumun gittiğine 2 gundur inandırdım kendimi . bu gibi şeylerle rahatlaniyormus inanc çok önemli ben saplantılı bir şekilde karanlıktan korkardim ama artık alistirdm kendimi .

Bu cuma da yalnizim bakalım ne yapacağım :KK17::KK17:
Canım sen çok güçlü bir insanın korkunu yenebilirsin . Bunu yapabileceğine inan . balkona çik ve kendimi korkularımdan azad ediyorum gidin artık ozgursunuz de .içeri girince derin bir nefes al ve kendine güvendiğine ikna ol . aklına gelirsede korkularimkorkularim gtti ya zatn niye korkuyorum ki diye dusun . internetten bu konuyla ilgili makalelere bak bence çok ikna ediciler

Komedi filmi koyup izleyebilirsin. Ilgi çekici bir belgesel izleyebilirsin. Ya da uzun süredir aramadigin arkadaslarin varsa onlarla telde konuşabilirsin. Ya da kk'de takılabilirsin. O konuyu oku buna yorum yap derken zaman geciyor farketmiyorsun bile:KK22:

Back
X