• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlızım artık

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar ben üniversiteye başladığım yıldan beri en sevmediğim kişiden bile ders notu esirgemedim hiç yok demedim...çünkü herkes mezun olmak ister herkes emek veriyor para harcıyo..
yakın sandığım bi arkadaşım vardı derslere pek gelmiyodu sevgilisiyle geziyodu gece eğleniyodu gelemiyodu her dersin notunu verdim... bu yılda ben işe girdim son senem part time çalıştığım için tüm derslere yetişemiyorum ve bu arkadaşımdan bi dersin notunu istedim... yüzüme baktı bakttı derste not tutmadm dedi bu imkansız çünkü hoca serttir not tutmayanları dersten bile atar şok oldum resmen bi insan neden böyle davranır :'( anladım kmi sınıfta hiç arkadaşım yok diğerleride ondan farksız...

bi kızada fotokopi çektirmesi için notlarımı verdim eksik getirmiş akşam farkettim mesaj attım sende mi diye aa evet unutmuşum diyo ee yarın derste işlencek konu ve üzerinde çalışmam lazımdı fotokopi bile çektiremiyonmu senin yüzünden derse giremicem dedim aaa rubina tavrın hoş değil diyo... ya Allahım ben mi sorunluyum bu insanlar mı kızla baya tartıştık sonra özür diledi... erkek arkadaşım o ikisiylede asla konuşma diyoo bu tavırları hak etmedim herkese yardım ettim ama şuan yardıma ihtiyacım var ve kimsem yok:43:

başka insanlarda var samimi olmasamda notları bulabilirim sorun sadece not bulmakta değil bu insanlar nasıl bu kadar yüzsüz olur sınıfta gerçekten arkadaşımyokmuş bunuda anladım son senemde :43::19:

Canım ünidesin böyle şeylerle karşılaşman çok normal.Ama her abuk insanın ardından ağlarsan bitmez o üniversite söyliim.Sen sevgilini dinle milleti sallama, sen de bencil ol biraz

Son düzenleme:
canım üzülme çok normal.hem biz varız :) fazla ince düşünen insanlar düşünceciz kişilerle karşılaşınca hayal kırıklığına uğruyor.üzülme iyiler genelde kazanır, bugün bu kızlara karşı olmaz ama allah tarafından diğer işlerin rast gider,kötü bir insan olmaya çalışma. ama böyle insanlar var ,ilerde de çıkacak, derdin küçükmüş tatlım , allah başka dert vermesin

Canım ünidesin böyle şeylerle karşılaşman çok normal.Ama her abuk insanın ardından ağlarsan bitmez o üniversite söyliim.Sen sevgilini dinle milleti sallama, sen de bencil ol biraz

canım üzülme çok normal.hem biz varız :) fazla ince düşünen insanlar düşünceciz kişilerle karşılaşınca hayal kırıklığına uğruyor.üzülme iyiler genelde kazanır, bugün bu kızlara karşı olmaz ama allah tarafından diğer işlerin rast gider,kötü bir insan olmaya çalışma. ama böyle insanlar var ,ilerde de çıkacak, derdin küçükmüş tatlım , allah başka dert vermesin

teşekkürler kızlar:21::21: garip işte neler var :20:

Valla sen en azından bi dönem sosyalmmişsin benim okul başladığından beri doğru düzgün arkadaşım olmadı, liseden sonra kendimi çok aşırı yalnız hissediyorum ve bunun hep böyle gitme ihtimalinden korkuyorum yaşayanlar varsa nasıl oluyo bu işler napmak lazım söyleyebilir mi :2:

Eğer ilk senenizse biraz yalnızlık çekmeniz normal. Gerçi ben ilk günden ortamımı yapmaya başlamıştım bile :9: Temel kural relax olmak ve herkesle güleryüzle sohbet etmek, mutlaka kafa dengi biri çıkar karşınıza. İnsanlarla sadece ders notu için değil, her anlamda iletişim halinde olursanız durum daha da kolaylaşıcaktır. Bu yıllar bi daha geri gelmez, bence kıymetini bilin ve doyasıya yaşayın :34:

Boşuna herkesi kendin gibi sanma dememişler.Senin iyiliklerin farklı şekilde gelir karşına üzülme.

Herkesi kendin gibi görme diye boşuna dememiş büyüklerimiz.Maalesef bazı insanlar toplumsal bilinçten uzak.Yarın sana ihtiyaçları olduğunda hangi yüzle gelirler acaba.Üzülme bunlar insan tanıma deneyimleri.Sen doğru bildiğin yolda devam et.Başarılar.

zararın neresinden dönersen kardır.:27:

bence olaya çok düz bakıyorsun arkadaşlarının yalan söyledigine kendini inandırmışsın.belki o arkadaşın gerçekten not tutmadı üni bu hoca ne kadar sıkı olursa olsun not tutmayanı zorlıycak hali yok.diger arkadasında gercekten unutmuştur senin kötülüğünü neden istesin ki dedgin gibi bi fotokopi çektirirdi sana notlarını geri verirdi unutmuş olabilirnormaldir.insanların çok umrunda oldugumuzu sanıyoruz ama gercekler öyle degil.kimse aman kötü olsun bu arkadasım not saklıyım diye düşünmez bence.ayrıca iyilik yap denize at ;)

Back
X