Yanlızım bunalımdayım sürekli ağlıyorum acil yardım:((

Selam kızlar eşim işten dolayı sehir dışına çıkıyo aslında bu benim için bi fırsat olabilir kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ama eşim yokken sanki dünya başıma yıkılıyo hiçbisey yapmak istemiyorum bunalımdayım sigaraya bile başlamayı düşünüyorum tv karşısında robot gibi oturuyorum tek hissettiğim şry derin bi mutsuzluk:KK43:(( çok saçma belki de ama kendime engel olamıyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum:KK43:(((
neguzwl bir sevgi masallah ..bende hep firsat gozlerim bikac gun ayri takilsak diye

Arkadaslarina git akrabalari ziyaret et, kitap oku, alisveris yap, bi kursa git, ise gir, el isi yap, bi hobi edin, resim, muzik, film vs vs

Halk eğitim merkezinde çok güzel kurslar var sabahtan akşama kadar vaktiniz dolar hem sertifikaniz olmuş olur hemde değişik insanlar tanırsınız tavsiyemdir bende başladım meslek kursları el işi emlak hasta kabul ne isterseniz

benim esimde gidecek ve onsuz nasil dayanirim bilmiyorum ama aileme gidicem bende o yokken orda kalicam.hani bi buda dertmi bi insana neden bu kadar baglaniyorsunuz diyolarlar ama o kisiye biz kalbimizi ruhumuzu ve omrumuzu teslim ediyoruz esimiz hayat yoldasimiz o yuzden yoklugu zor geliyor.bu sebepten sizi anlyorum
insallah tez zamanda gelir esiniz.

Hic boyle bir derdim olmadi bilemicem. Ama gecen sene oglum teoga hazirlanirken matematik koyune gidip 15 gun kaldi ki ilk ayriligimizdi. Anladim ki yuvadan ucma vakti gelecek buna hazirliyorum kendimi simdiden.. evlat bile gidiyor zamani gelince senin ki donecek abartma

Selam kızlar eşim işten dolayı sehir dışına çıkıyo aslında bu benim için bi fırsat olabilir kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ama eşim yokken sanki dünya başıma yıkılıyo hiçbisey yapmak istemiyorum bunalımdayım sigaraya bile başlamayı düşünüyorum tv karşısında robot gibi oturuyorum tek hissettiğim şry derin bi mutsuzluk:KK43:(( çok saçma belki de ama kendime engel olamıyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum:KK43:(((
Kendinize bi ugras bulun butun gun tv nin karsisinda bunaluma girmeniz normal dil kursuna gidin cizim kursuna yada ne biliyim kendinize göre bir uğraş

Kendine bakim ve gelisim icin firsat bence bu.önce dua et.Allah en büyük yardimcidir unutma.sonra eşin eve döndüğünde seni daha pozitif daha güzel bulsun istiyorsan.spor yap.ac youtube dan egzersiz yapanlari aynini yapmaya calis.cildine bakim yap veya guzellik merkezinde yaptir.cik dışarı alisveris yap.arkadaslarin varsa onlarla buluş.bol bol kitap oku.yapabilirsen el isi yada örgü ör.kocana sicacik tutan bir atki örsen nasil sevinir anlatamam.moralini bozma.benim esim subay.hakkaride calisirken eve ayda 1 hafta gelirdi bazi aylar.ben bunlari yapiyordum.

Öncelikle beni ANLAYBİLEN ve de DALGAYA ALMADAN CİDDİ OLARAK CEVAP VEREN arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. Evet evlilikle birlikte eşe bağımlılık elinizde olmadan artıyo bunu evli olmayan arkadaşlar veya eşini gerçekten sevmeyenler pek anlayamaz zaman zaman eşinden ayrı kalanlar ve eşiyle daha güçlü bağı olanlar beni daha iyi anlamış sanırım.. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.. Bu yazıda kendimi tam olarak ifade edememiş olabilirim ama arkadaşlarimla cok fazla vakit geciririm normalde kitap okurum kurs çok araştirdim ama kendime göre bisey bulamadım.. Bugün de ailemin yanına gidip orda kalıcam ama yine de eşimle eğlendiğim kadar eğlenemiyorum sanırım sorun bu.. Ayrıca @sinem_06 benim daha önce açtığım konulardan dolayı saçma bi önyargıda bulunmuşsunuz bu sitede bunu bi türlü anlayamıyorum insanların bi sene önce başka sorunları olabilir bununla bağdaştırıp hemen yargılamanız çok mantıksız bi sene önce eşimle tartışmalarımız oluyodu başka sorunlardan dolayı ve hatta siz direk hüküm vermiş ve beni yazdığım bikaç cümleden hemen eşine fazla bağımlı sosyal çevresi olmayan ve buna benzer cümlelerle yargılamışsınız ben tam tersi eşime başta fazla değer vermeyen sadece kendini düşünen bencil bi insandım söylediginizin tam aksine çünkü bir kadının bir erkeğe fazla bağımlı olması zaten bana tamamen ters gelen birşeydi ancak eşimin benim için bizim için fazla fedakarlıkta bulunması neredeyse benim gibi sadece kendini düşünen birine bile tahammül edip bizim için elinden gelen herşeyi yapması benim hatalarımı görmeme sebep oldu bukez de eşime haksızlık yaptığımı düşünüp değişmeye karar verdim tam ona onun hakettiği değeri vermişken ya da bağlanmışken bu iş durumu çıktı ortaya demek istediğim şey burda bircok konu açılıyo fikir veya yardım isteniyo sizlerden önyargı değil...Buarada @potato burası oyun parkı değil dalga geçmek istiyosan forumda sana göre de başlıklar açılmıştır mesela noel babayla ilgili başka konularda yazabilirsin o kadar ilgileniyorsan.. Tekrar beni anlayıp yargılamadan cevap yazan herkese teşekkür ediyorum..

Hayat sadece iki kisiden ibaret degildir.yeri geliyor tek olarakta mucadele edip basa cikabiliyorsun bazi seylerin o nedenle bir mesguliyet bulun kendinize saglik olarak iyi gelicektir bu size... ;)

Aslinda bu cok guzel. Ne mutlu ki demekki esini seviyorsun mutlusun ki o yanindan gidince kotu oluyorsun. Ama mutsuz olsan yanimdan gitsin diye beklerdin. İsinden dolayi disarida yani mecburi bir durum kabullenmen gerekiyor bunu. Oyalanicak birseyler yapmaya calis. Ne bilim birseyler or, evde yapilan satilan kokulu sabunlarda ya da taslardan yap. Oyalan birseylerle iste:hamarat:
:temizlik::KK69:

Back
X