Yanlızım cok

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba hanimlar gurbette izmirdeyim evladim var cok sukur ailemle esimde gorusmuyor havlarda kotu evde o kdr bunaliyorum o ldr daraliyorum ki birde panik atak hastssiyim sirinyerde oturuyorum kizlar yok mu bildiginiz onereceginiz aktivite ne bilim kafami dagitacak cunku surekli kendimi dinliyrm hastalik cikariyrm panik atagim die hic iyi degilim

Kdr, bunlyrm, dinlyrm, çıkaryrm, bunlar ne ? Sesli harfleri kediler mi yedi?

Halk eğitim kurslarına gidin, çocuk için kreşi de var. Gerçi kayıt alırlar mı bilmem geç kalmışsınız. Çocuğu oyun grubuna götğrğn diğer çocukların aileleriyle tanışırsınız.

Resim kursuna yada ahsaplarla ilgili kurslara gidebilirsiniz..imkaniniz yoksa bile evde örgü yapin..hatta keceden cok guzel aktiviteler var hem uygun fiyata hemde kolay..
Arkadaslarinizla komsularinizla vakit gecirin..bos durdugunuz zaman beyin malesef cogunlukla olumsuz.seyler üretiyor...

Resim kursuna yada ahsaplarla ilgili kurslara gidebilirsiniz..imkaniniz yoksa bile evde örgü yapin..hatta keceden cok guzel aktiviteler var hem uygun fiyata hemde kolay..
Arkadaslarinizla komsularinizla vakit gecirin..bos durdugunuz zaman beyin malesef cogunlukla olumsuz.seyler üretiyor...
Komsum yok burda herkesin kapisi kapali diyorum birsey yapsam instagramda satsam o da ha diyince olan seyler degil zmn ister

Kdr, bunlyrm, dinlyrm, çıkaryrm, bunlar ne ? Sesli harfleri kediler mi yedi?

Halk eğitim kurslarına gidin, çocuk için kreşi de var. Gerçi kayıt alırlar mı bilmem geç kalmışsınız. Çocuğu oyun grubuna götğrğn diğer çocukların aileleriyle tanışırsınız.
Ocak 18 de 3 yasini dolduruyo kaydecegim ama bnm icin bi seyler yok

Merhaba hanimlar gurbette izmirdeyim evladim var cok sukur ailemle esimde gorusmuyor havlarda kotu evde o kdr bunaliyorum o ldr daraliyorum ki birde panik atak hastssiyim sirinyerde oturuyorum kizlar yok mu bildiginiz onereceginiz aktivite ne bilim kafami dagitacak cunku surekli kendimi dinliyrm hastalik cikariyrm panik atagim die hic iyi degilim
Türkçe dersi alabilirsiniz.Çünkü yazım hatalarınızı geçtim, sesli harfleri kullanmadığınız için çok itici bir yazı olmuş ve derdinize konsantre olamadım üzgünüm.

Kinamyin inanain o kdr zorki koca sehirde kimsenin olmamasi cocugunla tek oyun oynariz hersey yapariz ama insan ses ariyo bi dost
Sizi kim kınadı ki ya,
Sesli harf kullanın diyorlar.
Elinizin altında tüm harfleri olan bir klavyeniz var kullanın onları.
Ayrıca kim ne önerisi verebilir ki sizi tanımadan?
Kurslara yazılın denilecek cevap hazır, olmaz bebeğiniz var,
Yürüyüşe çıkın, olmaz nereye gideyim,
Kaldı ki bu öneriler zaten sizin aklınıza gelmişti, öyle değil mi?
Bir arkadaş önermiş kitap okuyun diye, evet lütfen okuyun.
Bu üzüntü bu kadar harf yutturacak kadar üzüntü değil çünkü, kaldı ki bu bir dert de değil.

Bir hobi edinebilirsiniz. Mesela kitap okumak örgü örmek puzzle yapmak vs

Yerlereyeceginize yardimci olsaniz olamiyosanz da moral bozmayin bari

Allah başka dert vermesin her şeyi bu kadar drama bağlamayın durumunuzda bir şey yok bir çok kadın sizin gibi

ama bu kadar boş vakitte geniş geniş konu açmak varken harf katliamı yapmak da ilginç

Back
X