Yanlızım cok

Şirinyer güzel -gelismis bir yer.Her yer cafe /butik dolu.Al çocuğun baston pusetini evin ekmeği,tuzu/şekerini almak için iki markete gir ...dön eve yemeğini pisir yine akşam olur.Zamanla alışır ve seversin.Burada üye olan herkesin anne-babasinin evinin yan yana / arka mahallesinde oturduğunu düşünmüyorsundur ....ben şu an yaşadığım yere geldiğimde hiçbir yeri bilmiyordum ve yanımda eşim de yoktu.Carsamba gecesi eve eşyalarımız geldi cumartesi göreve gitti ve tek basinaydim.Gece dörde kadar internetten film izlerdim veya kitap okurdum...yemek bile yapmazdım ekmeğin arasına peynir koyar yerdim.Tek basima yuruyus yapardim.Bak senin can yoldasin esin /cocugun da var....

Ben de yapayalnizim koca şehirde ama şikayetçi değilim çocuğun evde canı sıkılıyor 2 yaşında ona üzülüyorum hava biraz sicaksa mutlaka parka götürüyorum.Orda da var mı bilmiyorum belediyenin kreşi olan spor salonları var sen spor yaparken çocuk da oyun oynuyor.Cocugunla ilgilen aç TV izle kitap oku insanların isi gücü dedikodu ne kadar az insan o kadar çok huzur boşver.

Ben de yapayalnizim koca şehirde ama şikayetçi değilim çocuğun evde canı sıkılıyor 2 yaşında ona üzülüyorum hava biraz sicaksa mutlaka parka götürüyorum.Orda da var mı bilmiyorum belediyenin kreşi olan spor salonları var sen spor yaparken çocuk da oyun oynuyor.Cocugunla ilgilen aç TV izle kitap oku insanların isi gücü dedikodu ne kadar az insan o kadar çok huzur boşver.
Allah razi olsun iyi telkinde bulundugun icin evet burda devletin kresi var oglumu yazdircam ona da uzuluyorum onunla oyunlar oynuyoruz mutfaga sokuyrm hersey yapiyrz ama insan oglu iste

Back
X