Ne dost,ne sevgili.Sen kendini sevmeli,kendine değer vermelisin.Kendini ezik hissetmemelisin.Bu negatifliği karşı tarafa geçirirsen ,karşı tarafıda sıkarsın.Hayat geçip gidiyor.Şükür et sağlıklısın.Üniversiteyide bitirmişsin.Zoru başarmışsın zaten.Erkeklere de çok güvenme.Sarıp sarmalar dersin,sövüp tırmalayabilirde .Buradan çok örnekler görüyoruz.Önce kendini sev,kendine güven,gerisi gelir.
Nedenlerle, keşkelerle bir ömür geçmez, yaptığınız ve gördüğünüz her şeyi sorgulamak yerine, iyi ki olmuş, iyi ki yapmışım diyerek bakarsanız, bu kadar iç dünyanız da kendinizle çatışmazsınız.
Sıcak ,samimi arkadaşlık için adım attınız mı?Karşı tarafa da böyle negatif,karamsar davranarak samimi olamazsınız ki.Neden illa arkadaş olmalı mutluluk için?Anne,kızkardeş,yeğen,kuzen yok mu?Hadi hiç kimse yoksa KK üyeleri var.Bize takılKendimi sevsem ne olur ki ? İnsanlarla kucaklasmadan sıcak samimi arkadaslarım olmadan nereye kadar hiç mutlu değilim..
Sıcak ,samimi arkadaşlık için adım attınız mı?Karşı tarafa da böyle negatif,karamsar davranarak samimi olamazsınız ki.Neden illa arkadaş olmalı mutluluk için?Anne,kızkardeş,yeğen,kuzen yok mu?Hadi hiç kimse yoksa KK üyeleri var.Bize takıl
Mutlu olmanizi neden birilerinin yaninizda olmasi şartina bagliyorsunuz ki.en gicik olduğum insan tipi.illa sevdirmeniz mi lazim birilerine kendinizi.atin hayatinizdan size değer vermeyen insanlari.onlari hayalinizdeki kaliplara sokmayin.sizin kendinize değer vermediginizi gören herkes sizi değersiz kabul edip kolay harcayacak.bu erkek kiz fark etmeyecek.
Üniversiteyi örgün eğitim mi okudunuz?
Çok haklısın. İnsan sosyal bir varlık. Hayatından sürekli insan çıkararak bir yere varılmaz. Ama insanlar o kadar saygısızlaştı ki insanın başka çaresi kalmıyor. Mesela o telefonda sıkıştım diyen arkadaşın terbiyesiz bence. Telefonu açmayıp 5 dakika sonra dönseydi daha hayırlı olurdu. Bu hareketi patronuna yapabilir mi mesela asla. Ona göre bir çaresine bakar. Trafikteydim der başka birşey uydurur. Böyle bir arkadaşı ben de istemem. Bana bir hayrı da olmaz zaten. Bunun gibi tipler iyice çoğaldı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.evet örgün okudum.. ve okul bitti gercek yüzlerini gördüm insnaların cıakrdım hayatımdan . Birine baglamak istemiyorum mutluluğu evet ama mesela bir sinemaya gidelim diyorum ne bileyim bir kahve içeçek insan evet var ama sadece bir tane arkadasım var bu sekilde 2. si ise sadece kendini düşünüyor
Haklisin sosyalleşmeden de olmuyor.üniversite arkadasliklari güzel oluyor ama o, o yaşlarda kaliyor.saygisiz kendini düşünen insanlardan nefret ederim.arkadasinizin taktiği saygisizlikti mesela.şehrimizdeki kulüplere üye olun.bisiklet toplulugu gibi...yeni bir kursa yazilin.hobi kursu gibi...yeni insanlar girecek hayatiniza,eminim aradan cikar samimi olacaklariniz.hangi şehirdesiniz?evet örgün okudum.. ve okul bitti gercek yüzlerini gördüm insnaların cıakrdım hayatımdan . Birine baglamak istemiyorum mutluluğu evet ama mesela bir sinemaya gidelim diyorum ne bileyim bir kahve içeçek insan evet var ama sadece bir tane arkadasım var bu sekilde 2. si ise sadece kendini düşünüyor
Mutluluğu şartlara ve insanlara baglarsak hayatta hiç mutlu olamayız. Elbette etkiler ama hayatımızı altust edecek kadar olmamalı. Şimdi siz uzuluyorsunuz ama sizi uzenlerin umrunda bile değilsiniz? Neden onlar yollarına hiçbir şey olmamış gibi güllük gulistanlik devam ederken, siz kendinize hayatı zehir ediyorsunuz?
"Sizin için Allah'tan başka ne bir dost ne de bir yardımcı yoktur."
Haklisin sosyalleşmeden de olmuyor.üniversite arkadasliklari güzel oluyor ama o, o yaşlarda kaliyor.saygisiz kendini düşünen insanlardan nefret ederim.arkadasinizin taktiği saygisizlikti mesela.şehrimizdeki kulüplere üye olun.bisiklet toplulugu gibi...yeni bir kursa yazilin.hobi kursu gibi...yeni insanlar girecek hayatiniza,eminim aradan cikar samimi olacaklariniz.hangi şehirdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?