Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanmış saç

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bbnnss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
73
11
288
Öncelikle herkese merhaba:) konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama saçlarım malesef çok bilinen ve kaliteli bir kuaförün işlemi sonucunda yandı.uçları lastik gibi çeke çeke uzuyordu ve saçlarımı kısa kestirdim.zaten kısa olan saçım kırpık kırpık oldu ve insan içinde gezilmeyecek hale geldi.başka bir kuaför bu saça bi işlem daha yaparsan elinde kalır dediği için afro dalgasını düşündüm.bir yerle görüşmeye gittim ve randevu aldım.bu şekilde 2 3 ayda bir dalgaları yenileterek doğal saçıma kavuşmayı planlıyorum.İçinizde bu şekilde afro kıvırcık kullanan var mı merak ediyorum

Merhaba Öncelikle geçmiş olsun kuaförde de olsa evde de boyası maalesef saçlar çoğu zaman yanıyor Benim de başıma geldi Sürekli açıcı kullanarak koyu renk saç dönmüş sarı yapmaya çalışmaktan saçlara sürekli işlem yaptırırsan düzeleceğini düşünmüyorum açıkçası ben sana kendi çözümünden bahsedebilirim saçlarım bozuldu kestirmeye gerek kalmadı liquid keratin diye bir marka var onun evde uygulanan keratin bakım seti ne kullandım Çok da memnun kaldım Bir bak istersen sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…