Yapalım mı? Bakarmısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LuckyMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
1.620
5.928
88
Merhaba değerli kk üyeleri. Kendi evimize kendimiz geçmek istediğimiz için bize kinlenen bir kiracımız va sağolsun. 2,5 ay bizi süründürüp evi nihayet boşalttı. Sözleşmesi bitti. 3 sene oturdu,öyle 3,5 ayda çık demedik yani. Ama kendilerine çıkın dediğimiz zaman kıyameti koparmışlardı. Kaçkez polislik olan,komşulardan şikayet aidığımiz insanlardı. Neyse çok şükür ev boşaldı ama anahtarları vermek istemiyorlar🤦🤷‍♀️ boya yapılacak,abonelikler açılacak ve benim şuan oturduğum evde de zamanım doldu çıkmam gerek. Ev sahibi yeni kiracıyı bulmuş,bekletiyor. Gelelm soruma,eşime dedim son kez ara hala kaçıyorsa,çilingirle kapıyı açtır ve kilidi değiştir işimize bakalım. Evde hiçbir eşyası yok bomboş. Abonelikleri kapattırmış. Sözleşmeside biteli çok oldu. Sizce bunun için başımız ağrırmı? Yada başka önerisi olan varmı?

Kendi eviniz sonuçta niye başınız ağrısın ki? Zaten evden ayrılmışlar. Karşı taraf sizi süründürmeye çalışıyor, çok bile beklemişsiniz

Merhaba değerli kk üyeleri. Kendi evimize kendimiz geçmek istediğimiz için bize kinlenen bir kiracımız va sağolsun. 2,5 ay bizi süründürüp evi nihayet boşalttı. Sözleşmesi bitti. 3 sene oturdu,öyle 3,5 ayda çık demedik yani. Ama kendilerine çıkın dediğimiz zaman kıyameti koparmışlardı. Kaçkez polislik olan,komşulardan şikayet aidığımiz insanlardı. Neyse çok şükür ev boşaldı ama anahtarları vermek istemiyorlar🤦🤷‍♀️ boya yapılacak,abonelikler açılacak ve benim şuan oturduğum evde de zamanım doldu çıkmam gerek. Ev sahibi yeni kiracıyı bulmuş,bekletiyor. Gelelm soruma,eşime dedim son kez ara hala kaçıyorsa,çilingirle kapıyı açtır ve kilidi değiştir işimize bakalım. Evde hiçbir eşyası yok bomboş. Abonelikleri kapattırmış. Sözleşmeside biteli çok oldu. Sizce bunun için başımız ağrırmı? Yada başka önerisi olan varmı?
yeterınce beklemıssınız zaten
evden cıkmıslar esyaları yok sozlesme bıtmıs
cılıngır gelsın degıstırsın bence de
keyıflerını daha ne kadar bekleyebılırsınız kı

Açtırın çilingire gitsin, sözleşme bittiyse sizi bağlayan birşey yok.

yeterınce beklemıssınız zaten
evden cıkmıslar esyaları yok sozlesme bıtmıs
cılıngır gelsın degıstırsın bence de
keyıflerını daha ne kadar bekleyebılırsınız kı
Onların yüzünden 2 aydır eşinden ayrıyız. Evimiz başka ilde, eşim iş teklifi aldı gitti pansiyonda kalıyor. Bizde ha çıktı ha çıkacak bekliyoruz çocuklarla burada.. Şimdide anahtar inadına başladılar. Yap dedim eşime yeterince sabrımızı zorladılar.

Mal benim mülk benim kime ne gider değiştirin ne bekliycem keyiflerini tavirlarini

Mümkünse yanınızda sahit olsun kapı açılırken kapıcı ya da güvenilir bir komsu olabilir. Sonra evde esyamız vardı diye iddia etmesinler.

Onlar anahtar filan vermezler. Hiç bekleme açtır kilidi değiştir işine bak. Kayınpederimgilin kiracısıda kirayı ödemedi sorun yaşadı boşaltmış kaçmış gitmiş bi dünya da zarar vermiş anahtarıda vermedi.

Bence anahtarı beklemeniz hata
Verselerdi bile kilidi değiştirmeniz gerekli zaten
Devir kötü malum
Yanınızda biri olsun veya çilingir kapıyı açarken video çekin
Evet eski kiracılar evi boşaltmalarına rağmen anahtarı vermediler kapıyı çilingire açtırmak zorunda kaldık evet açacak şimdi evet girelim bakalım ev ne halde bakalım gibi gibi cümlelerle bütün odayı gezin ve videoya kaydedin elinizde her duruma karşı kanıt olsun.

Mümkünse yanınızda sahit olsun kapı açılırken kapıcı ya da güvenilir bir komsu olabilir. Sonra evde esyamız vardı diye iddia etmesinler.

Yanınızda biriyle gidip kilidi değiştirin, zaten kilidi değiştirin anahtarı vermesinler. Ben güvenmezdim şahsen belki anahtarı çoğalttı?
Komşumuz var kapı komşu,zaten tüm bilgileri onlar sayesinde alıyoruz. Yoksa çıktıklarından bile haberimiz olmayacaktı. Onu şahit tuta biliriz. Kilidi zaten her koşulda değişecektik,onlara asla güven olmaz.

Bence bir daha aramaya bile gerek yok.
Hemen kilidi değiştirin zaten o anahtarı alsam bile kilidi değiştirirdim ben.
Yanmaz boş nasıl olsa ve size ait bir ev.

Aynı anahtarları kullanmayı düşünüyorsunuz heralde değilmi? Hic korkmayın başınız ağrımaz herşey bitmiş eşyalar taşınmış abonelikler sonlandırılmış. Çağırın bir çilingir değiştirin kilidi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X