- Konu Sahibi nermin_555
arkadaşlar merhaba,ben nermin.aranıza yeni katıldım.ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.mersinde özel bir firmada müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum.yaklaşık 1 ay önce çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım.yani o ayrılmak istedi.ayrılma nedenimiz ise kendisinin sıkılmış olması ve ilişkimizin kendisine artık bir tat vermiyor olmasıymış.bende nerdeyse yalvardım ayrılmayalım diye ama dinlemedi.babamda razı değildi zaten bu ilişkiye ama ben ona rağmen yürütüyordum.şimdilerde ise birkaç kişi eski sevgilimin biriyle çıktığını söylediler.meğerse o kızla tanıştıktan sonra benden ayrılmış.
eski sevgimin yerinde şimdi şiddetli bir nefret var.kendisini hergün görmek zorunda kalıyorum.ama yapamıyorum artık.başka bir firmadan iş teklifi aldım ve kabul ettim.sırf kendisini görmemek için çalıştığım firmadan başka bir firmaya gidecem.bide sizlere bir sorayım dedim.
iyi mi yaptım kötü mü yaptım??
eski sevgimin yerinde şimdi şiddetli bir nefret var.kendisini hergün görmek zorunda kalıyorum.ama yapamıyorum artık.başka bir firmadan iş teklifi aldım ve kabul ettim.sırf kendisini görmemek için çalıştığım firmadan başka bir firmaya gidecem.bide sizlere bir sorayım dedim.
iyi mi yaptım kötü mü yaptım??