yapamıyorum artık:((

nermin_555

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
47
0
16
İçel Mersin
arkadaşlar merhaba,ben nermin.aranıza yeni katıldım.ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.mersinde özel bir firmada müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum.yaklaşık 1 ay önce çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım.yani o ayrılmak istedi.ayrılma nedenimiz ise kendisinin sıkılmış olması ve ilişkimizin kendisine artık bir tat vermiyor olmasıymış.bende nerdeyse yalvardım ayrılmayalım diye ama dinlemedi.babamda razı değildi zaten bu ilişkiye ama ben ona rağmen yürütüyordum.şimdilerde ise birkaç kişi eski sevgilimin biriyle çıktığını söylediler.meğerse o kızla tanıştıktan sonra benden ayrılmış.
eski sevgimin yerinde şimdi şiddetli bir nefret var.kendisini hergün görmek zorunda kalıyorum.ama yapamıyorum artık.başka bir firmadan iş teklifi aldım ve kabul ettim.sırf kendisini görmemek için çalıştığım firmadan başka bir firmaya gidecem.bide sizlere bir sorayım dedim.

iyi mi yaptım kötü mü yaptım??

hayırlı ramazanlar kardeş. bence uzaklaşmakla iyi yapmışsın derim. görüp üzülmektense görmemek daha iyi umarım daha mutlu olabileceğin insanlarla muhatap olursun

Başka firmaya geçerek iyi yapmışsın.

Ama seni istemeyen birine ayrılmayalım diye yalvararak kendini küçük düşürmüşsün.
Umarım bir daha öyle bir şey yapmazsın. Kendine değer vermeni diliyorum.
Ne kadar seversen sev sana adilik yapmış bu insan. Ayrılıyorsa muhakkak sebebi vardır.
Yalvarmak olur mu hiç.

Umarım yeni yerinde her şey çok daha güzel olur. Uzaklaşman çok iyi.

Ne kadar sürdü ilişkiniz de beyefendi sıkılmış bu kadar? Ne kadar kolay bunlar için bitirmek ya.

İyi yapmışsın tatlım üzülme inşallah bundan sonra çok mutlu olursun,bu hayırlı günler de bol dua et kabul olur inşallah

Başka firmaya geçerek iyi yapmışsın.

Ama seni istemeyen birine ayrılmayalım diye yalvararak kendini küçük düşürmüşsün.
Umarım bir daha öyle bir şey yapmazsın. Kendine değer vermeni diliyorum.
Ne kadar seversen sev sana adilik yapmış bu insan. Ayrılıyorsa muhakkak sebebi vardır.
Yalvarmak olur mu hiç.

Umarım yeni yerinde her şey çok daha güzel olur. Uzaklaşman çok iyi.

yalvarmaktan kastım çok dil döktüm,yoksa ne olur beni bırakma sensiz ölürüm falan değil yani.zaten bundan sonra erkeklere değer vermek mi,asla.büyük konuşmayım ama elbette çıkacağım kişiler olacak ama dil döken değil dil dökülen olacam.

En iyisini yapmışsın.. tat vermiyor falan bahaneden başka bişey olamaz. açıkca baska birisi var deseymiş ya.. çok sinirlendim.. :47:

en iyisi bence de bu. hem işine yoğunlaşır olanlardan sıyrılırsın.
sürekli aklını karıştırıp, olduğun yerde de kalmazsın böylece.

Bence çok iyi yapmışsın.
Önemli olan senin mutluluğun ve ruh sağlığın.
Hep bu adamı görmek senin ruh sağlığını bozacaktı.

arkadaşlar merhaba,ben nermin.aranıza yeni katıldım.ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.mersinde özel bir firmada müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum.yaklaşık 1 ay önce çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım.yani o ayrılmak istedi.ayrılma nedenimiz ise kendisinin sıkılmış olması ve ilişkimizin kendisine artık bir tat vermiyor olmasıymış.bende nerdeyse yalvardım ayrılmayalım diye ama dinlemedi.babamda razı değildi zaten bu ilişkiye ama ben ona rağmen yürütüyordum.şimdilerde ise birkaç kişi eski sevgilimin biriyle çıktığını söylediler.meğerse o kızla tanıştıktan sonra benden ayrılmış.
eski sevgimin yerinde şimdi şiddetli bir nefret var.kendisini hergün görmek zorunda kalıyorum.ama yapamıyorum artık.başka bir firmadan iş teklifi aldım ve kabul ettim.sırf kendisini görmemek için çalıştığım firmadan başka bir firmaya gidecem.bide sizlere bir sorayım dedim.

iyi mi yaptım kötü mü yaptım??

Aldatmak illa fzksek olmaz beynle d olur o kizi gorur görmez aklına yazmış bence çok doğru yapmışsın

teşekkür ediyorum arkadaşlar bana destek olduğunuz için.belki sadece iş yerimi değiştirecem ama hayatımda birçok şeyin değişeceğini düşünüyorum.yorumlarınız için çok teşekkürler.

yaşadıklarına fazla anlam yüklememeye çalış canım.. çok zor biliyorum ama dogru kişi o değilmiş senin için, seni özgür bırakmış böyle düşünmeye çalış
umarım çok mutlu olursun

yaşadıklarına fazla anlam yüklememeye çalış canım.. çok zor biliyorum ama dogru kişi o değilmiş senin için, seni özgür bırakmış böyle düşünmeye çalış
umarım çok mutlu olursun

desteğin teşekkürler,zaten benim için bir anlamı yok kendisinin.ama onunla hep karşı karşıya gelmek istemediğimden böyle bir karar aldım.

en iyisi canım ya, her gün onun yzünü görüp hem üzülecek hem nefret edecektin, oradan uzaklaşrsın o da yavaş yavaş kafandan uzaklaşır, hem belli mi olr inşllh karşına yeni birileri çıkar, yeni heyecanlara yol alırsın :)

Back
X