yapamıyorum kimseyle

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 yıllık sevgili 1 sene nisanlilik dönemi. Ardından hiç bir sorun yokken. Başkasına aşık oldum deyip 6 ay içerisinde evlenmesi. Beni hayli yıktı. Maddi manevi hemde. Maddi nasıl derseniz kredilerim borçlarım vardı onları ödemeyip hergün dışarda yiyip içip gezip gece eve gelip sabaha kadar ağlama nöbetleri. Neyse bir şekilde atlattım. 1.5 sene oldu. Arada aklıma geliyor ama içim yanmiyor en azından. Ama sanki yüreğimi, güvenimi, aşık olma duygularımı herseyimi de birlikte alıp götürmüş gibi . Hissizlestim. Birine çok beğeniyorum heyecanlaniyorum görüşürken sonra ortada bir sorun yokken bir anda soguyup terk ediyorum. Daha dün arkadaşımın kuzeni ile tanıştım. Çocuk çok tatlı çok efendi ve yanında çok güzel vakit geçiriyorum. Onu ilk gördüğümde öyle kalbim çarptıki. Görüştugumde öyle hiç bıkmadan sürekli yüzüne bakıp öyle zaman geçirmek istiyorum. Ama çıkmak istemiyorum . Hayatımda biri olsun istiyorum ama cesaret edemiyorum. Bu nasıl bir duygu ya . Bu düşüncelerimden kurtulacak mıyım. Hep böyle olmaktan korkuyorum. 29 yaşındayım. Artık adam akıllı biri olsun diyorum. Ama bu gidişle hiç olmayacak.

Ooo çok sinir bozucu, yemnediyorum benim ağız burun dalasım geldi. Kız o kadar borca harca girdin madem adam tutup dövdürseydin biraz en azından yüreğin soğurdu...
Bence terapiye git, pro yardım al. Böyle şeylerin üstesinden "boşver cnm yhaa takma hayatını yaşa" yla gelinmiyor.
Dualarım seninle.

Genelde etrafımdakiler öyle diyor ama. Onlara göre söylemek kolay tabi. Bende iyi gelir ya hayatımı yasayayim aman en güzeli diyorum. Sonra daha beter bunalıma giriyorum.

1.5 yıl hayatına yeni birini almak için yeterli bi süre.Seni anlıyorum duygudan çok, o yıpranmışlık, tükenmişlik ve birine feda edilen her şeyin bi başka birine yetememe hissi ancak karşına seni heyecanlandıracak biri çıkmış bu çok çok önemli bi nüans aslında,değerlendirmelisin.

Ben de amann bee nolcak gez,toz, iç,yat diyemeyenlerdenim şu durumlarda ancak 1.5 yıl geçmiş ve sen de zaten eskisi kadar acıtmadığının farkındasın. Bi başla diyorum gerisi gelir hem ne olursa olsun ,her ne olursa olsun seni öldürebilir mi ?? Dene şu arkadaş kuzeniyle arkadaşım

Kendini kullandiran hanimlarin hic degeri olmuyor malesef.
Bence iliskinizde verici taraf hep sizdiniz. Adamda yemis, icmis, gezmis, kacmis sizle evlenme niyetinin gercek oldugunuda sanmiyorum.
Baskasi icin borca girilmeyecegini bu talihsiz tecrubeyle ogrenmis oldunuz.
Yeni insanlar taniyacaginiz ortamlara girin, insanlari iyi gozlemleyin karsiniza bunlari unutturacak biri cikar umarim.

Bence işe kullanıcı adınızı değiştirmekle başlayın :) Olumlu telkinlerin düşüncelerimizi etkilediğine inanıyorum. Evet gerçekten zor bir dönem geçirmişsiniz, hiç kolay değildir ama tamamen atlatabilmek sizin elinizde.

Bazı insanlar bir senelik ilişkinin acısını yıllar boyunca yaşar, kimileri ise 5-6 yıllık ilişkilerini aylar içerisinde geride bırakıp hayatına devam eder. Bunun düşünceyi yönlendirmekle ilgili olduğunu düşünüyorum biraz. Eğer her gün o eski kişiyi düşünürseniz, kendinize onun iyi yönlerini hatırlatırsanız tabii ki unutamazsınız. Bunu sadece sizin için söylemiyorum, siz atlatmışsınız zaten ama genel olarak bu böyledir. Eski sevgili beyinde kötü bir karakter olarak kodlanırsa bir zaman sonra özlem değil "iyi ki bitmiş" hissiyle anılacaktır :)

Hayata yeni birini almak konusunda ise kendinize kazandığınız deneyimi hatırlatın ve artık iyi seçimler yapacağınızdan emin olun. "Bir daha hüsrana uğrayacağım" düşüncesini kafanızdan atın. Bu kişi tam olarak içinize sinmiyorsa da vardır bir sebebi, bilinçaltımız biz farkında bile olmadan koruyabiliyor bizleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…