Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profilime herkes gitmesini istemiyorum kim yapıyo peki yani nasıl kime mesaj atıcamSizin yapabileceğiniz bir şey değil zaten![]()
Bende herkesin girmesini istemiyorum biraz önce narsev adında kadın mı erkek mi belli değil girmiş Kadınlar kulübüne endişelendimKendileri kısıtlama getirmiştir bakamazsiniz ama son mesajlarını arama yerine adını yazarak bakabilirsiniz
Ayarlardan oluyor sanırım yapanlar gelirse anlatırlar bende emin değilim nasıl yapıldığındanBende herkesin girmesini istemiyorum biraz önce narsev adında kadın mı erkek mi belli değil girmiş Kadınlar kulübüne endişelendim
Tamam tşk ederimAyarlardan oluyor sanırım yapanlar gelirse anlatırlar bende emin değilim nasıl yapıldığından
Heee ben yanlış anlamışım olayı. Giremiyorsunuz da onu soruyorsunuz sandimProfilime herkes gitmesini istemiyorum kim yapıyo peki yani nasıl kime mesaj atıcam
Korktum biraz önce narsev adında erkek mi kızmı bilmiyorum bir hesap açmış değişik şeyler yazıyodu profili kapatayım dedimHeee ben yanlış anlamışım olayı. Giremiyorsunuz da onu soruyorsunuz sandim![]()
Çok tşk ederimProfil> Gizlilik> Kullanıcı İzinleri> Hiç Kimse
OlmuşÇok tşk ederim![]()