- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yola gelmezSevgilimle ayrılma durumundan yanı o aşamaya geldik kıskançlık Hüsnü kuruntularından bahsetmiştim bunlar yeterince bunaltmış ayrılmanın eşliğine gelip baz geçmiştim ama diyorum ki sevgi kolay değil yıllar geçti beş yıl da az değil aslında bunlar da çok bişey değil nice evlilikler bitiyor ama ben yine de vazgeçmek istemedim şimdi istiyorum ki beni bunaltmasın Relax olsunn ilk yıllarımız gibi ilgili olsun düşünceli olsun olanında olsun nasl yola gelir bu Adam
O bende olsayaYola gelmez
Bu sebepten 6 senelik ilişkimi ve son iki yıllık da nişanlımı hayatımdan cıkardım
Sürekli bir paranoya halindeydi
Bana sortla balkona cıkamazsın diyen adam
Şimdi koca memeli büstiyer giyen altına kısacık etek giyen karısı ile sokakta 7 yasındakı cocukları ile geziyorlAr
Senden ayrılır canı yanarsa,bir sonraki ilişkisinde bu huyundan vazgecer
Sana zor canım :)O bende olsaya
Doğru diyorsun genel de öyle olurO bende olsaya
Hani düZelse iyi Adam özündeEn az 45 yılınızın heba olacağını düüşünürsek 5 yıl uzun değil
Ben hep olumlu karşıladımBunları yapacak adam zaten yapardi sizde ayrilmazdiniz diye düşünüyorum
Yani hitletde dğzelseydi dahiydi sonuçtaHani düZelse iyi Adam özünde
Evet hata bende heo olumlu karşıladım küçük geldi istekleri sonrasında konu kapanmaya kadar gidince işin ciddiyetini anladımm tepkisiz kaldım keşke baştan belli etseydim tavrımıOnunla bunları konuşacaksınız. Buraya isteklerinizi yazmışsınız aynılarını yüz yüze görüşün ve söyleyin. Düşüncelerinizi karşılamayan adamla mutlu olamazsınız isterseniz çok sevin bir yerden kopar.
bahanedir onlar adam sikiliyor baska arayislar icinde huzursuz size boyle yansiyor yol verin gitsinSevgilimle ayrılma durumundan yanı o aşamaya geldik kıskançlık Hüsnü kuruntularından bahsetmiştim bunlar yeterince bunaltmış ayrılmanın eşliğine gelip baz geçmiştim ama diyorum ki sevgi kolay değil yıllar geçti beş yıl da az değil aslında bunlar da çok bişey değil nice evlilikler bitiyor ama ben yine de vazgeçmek istemedim şimdi istiyorum ki beni bunaltmasın Relax olsunn ilk yıllarımız gibi ilgili olsun düşünceli olsun olanında olsun nasl yola gelir bu Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?