Yapan deneyen mutlu olan varmı

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Sevgilimle ayrılma durumundan yanı o aşamaya geldik kıskançlık Hüsnü kuruntularından bahsetmiştim bunlar yeterince bunaltmış ayrılmanın eşliğine gelip baz geçmiştim ama diyorum ki sevgi kolay değil yıllar geçti beş yıl da az değil aslında bunlar da çok bişey değil nice evlilikler bitiyor ama ben yine de vazgeçmek istemedim şimdi istiyorum ki beni bunaltmasın Relax olsunn ilk yıllarımız gibi ilgili olsun düşünceli olsun olanında olsun nasl yola gelir bu Adam

Onunla bunları konuşacaksınız. Buraya isteklerinizi yazmışsınız aynılarını yüz yüze görüşün ve söyleyin. Düşüncelerinizi karşılamayan adamla mutlu olamazsınız isterseniz çok sevin bir yerden kopar.

5 yıllık sevgilinizi buradakilerden daha iyi tanıyor olduğunuz gerçeğini hatırlatmak için geldim, bir de olmuyorsa zorlamayın demek için burdayım. Bazen kimyaların tutmadığını anlamak için yılların geçmesi gerekiyor, kimi alttan alıyor kimi ötekinin tepesine çıkıyor derken yollar ayrılıyor başka hayatlarla birleşiyor. Zorlamayın, daha mutlu olacağınız kişi gelecektedir belki de.

Yola gelmez o adam.
Kıskanç adam kıskanç adamdır.
Zibilyon kere konuştum,dediklerini de yapmıyorum aslında,ona rağmen her fırsatta canımı sıkıyor.
Korka korka da olsa illa söylüyor,ben ters tepki verince de görüşmeyi hemen kesiyor,ama söylüyor.Anlatabildim ?
4 yıldır evliyiz,

Yola gelmez
Bu sebepten 6 senelik ilişkimi ve son iki yıllık da nişanlımı hayatımdan cıkardım
Sürekli bir paranoya halindeydi
Bana sortla balkona cıkamazsın diyen adam
Şimdi koca memeli büstiyer giyen altına kısacık etek giyen karısı ile sokakta 7 yasındakı cocukları ile geziyorlAr

Senden ayrılır canı yanarsa,bir sonraki ilişkisinde bu huyundan vazgecer

O bende olsaya

Evet hata bende heo olumlu karşıladım küçük geldi istekleri sonrasında konu kapanmaya kadar gidince işin ciddiyetini anladımm tepkisiz kaldım keşke baştan belli etseydim tavrımı

C Combativeenemy
Sizce huylu huyundan vazgeçer mi?
5 yılınızı birlikte geçirdiniz diye ömrünüzün geri kalanını neden riske atıyorsunuz.. Hayat çoook uzun ve mutlu olmak sizin ellerinizde.. Rüzgârı arkanıza almak varken, rüzgâra karşı kürek çekmek neden?

bahanedir onlar adam sikiliyor baska arayislar icinde huzursuz size boyle yansiyor yol verin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…