Yapayalnız geçen bayramım

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Herkese iyi bayramlar. Ailem arefe günü memleketimize bayram için gittiler. Ben finallerim bahanesiyle gitmek istemedim. Çok ısrar ettiler ama kesin bir kararla hayır dedim. Gitmediğime pişman olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Sırf sevmediğim akrabaları görmemek için - en yakınlar olsa bile- ailemden ayrı koskocaman bir evde yapayalnız bayramı yaşıyorum. Üstelik yeni bir kardeşimiz oldu ve bu onunla ilk bayramımızdı. 3 ay oldu dedesi bebeği görmeye bile gelmedi keza amcası da öyle. Yani bizde akrabalık ilişkileri bitmiş bayramdan bayrama... Ben de böyle insanları görmeye ayaklarına mı gideyim diye gurur ve inat yaptım sanırım. Arkadaş gruplarında konuşuyorlar kimlere gittin nereleri gezdin ben bir şey yazamıyorum çünkü sabahtan beri evdeyim ve gerçekten çok canımı acıttı bu yazışmaları görmek. Gözümün önündeki perde kalktı sanki. Köpek gibi pişman oldum gitmediğime.

Cok mu uzak mesafe
Yarin atlayin otobuse gidin bari gormus olursunuz
Bende bayrami kalabalik sevenlerdenim
Uzmeyin kendinizi kurbanda gidersiniz

Cok mu uzak mesafe
Yarin atlayin otobuse gidin bari gormus olursunuz
Bende bayrami kalabalik sevenlerdenim
Uzmeyin kendinizi kurbanda gidersiniz
Hayır aksine çok yakın ama şimdi herkes laf yapacak hazır giden araba varken niye gitmedin falana gelecek laf. Annem de gel dedi bugün ama sırf bu yüzden gitmedim.

Canınızı çok acıtacak bir şey mi bu , insanlar beni her geçen gün daha da şaşırtıyor .

Gidin daha Cool olur

Ben istersem gelirim ailem istediği için değil kendim istediğim için geldim dersin

Çok da umursamayın dedeyi amcayı siz kendi aileniz ile Mutlu olun yeter

Akrabalarınız bir yere ayrılmıyolar yada taşınmıyolarsa yine gidebilirsiniz bunun illede bayramda olması bana saçma geliyo, bu bi kültür evet ama üzülünecek bişey de yok gibi geliyo bana bende tekim bu bayram dünden bi farkı da yok

Canınızı çok acıtacak bir şey mi bu , insanlar beni her geçen gün daha da şaşırtıyor .
Evet maalesef içinde bulunduğum durumdan dolayı öyle. Herkes mutlu huzurlu ailesiyle birlikte gezmede ya da evinde bile olsa ailesiyle birlikte. Ben de s*lak gibi evde tek başıma oturuyorum. Arkadaşım kapıyı çalan bile mi olmadı çocuklar bile mi gelmedi seker toplamaya demiş bu cümle nedense kahretti beni. Sanki huzurevinde hiç gelmeyecek çocuklarımı bekliyor gibi hissettim

Akrabalar umurumda bile değil sadece ailem olmadığı için

Her zaman böyle dram aşığı mısınız?

Belkı bayramda goruruz dıye bebısı gormeye gelmemıstır. Annen baban bu kadar gurur yapmazken sızın yapmanız ılgınc olmus ama akraba bayramda candır. Hele bayramlar koyde cok daha guzel. Ne guzel koyde kutlardık bayramları evlendım esımın aılesınde o bayram heyecanını goremıyorum. Ah dıyom o sıkayet ettıgım akrabalarm

Hayır aksine çok yakın ama şimdi herkes laf yapacak hazır giden araba varken niye gitmedin falana gelecek laf. Annem de gel dedi bugün ama sırf bu yüzden gitmedim.

Kendinizi cezalandirmayin sabah kalkin kahvaltiya yetisin
Soranada dun derslerimi toparladim kendimi ayarladim icim rahat geldim dersiniz bence aciklamaya gerek yok
Cok aci olacak ama bir dahaki bayrama garantimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…